Νέα

Γλωσσόφιλα και πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mantolinos

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νταϊάνα - Αλκιβιάδου 16Α
Κατερίνα Σέρβα - Αλκιβιάδου 16Β
Μπάρμπορα - Φωκαίας 27Β
Τζούλια - Φωκαίας 25Β
ρε πουστη μου η νταιανα το απεφυγε διακριτικα να με φιλισει.
βεβαια τα πηρε ολα στο στομα :think:
οχι δε βρωμαει η ανασαμου, ειχα κανει μπανιο.?οχι ασχημος

Επισκέπτης
Για το καλό σου το έκανε τύπε, θα είχε ξεχάσει να φτύσει το σπέρμα από τον προηγούμενο :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Επισκέπτης
Δίνει. Και γλειφοκωλάδα κάνει άμα θες.

Επισκέπτης
Να παίρνεις κωλαράκια δεν θες αλλά το δικό σου ευχαρίστως το στήνεις στις ορέξεις της κάθε μιας :birdman:

Επισκέπτης
Γελοιο θεμα. Σχεδον ποτε δεν παω με πουτανες που ξερω οτι κανουν ακαποτο τσιμπουκι ή δινουν γλωσσοφιλα σε ολους. Προσωπικα αποφευγω τα γλωσσοφιλα αλλα τρελαινομαι να φιλαω τις πουτανες - που κανουν βασικο προγραμμα - στο στομα. Οταν μια καθαρη γλυκια πουτανα υποτασσεται στα φιλια μου πραγματικα νιωθω οτι μου δινεται - τουλαχιστον περισσοτερο σε μενα παρα στους αλλους που αρνειται να φιλησει.

Λατρευω να φιλαω τις πουτανες στο στομα αλλα βεβαια αυτα ειναι πραγματα που ο καθε μπουρδελιαρης τα κερδιζει με κοπο και χαρακτηρα και ειναι τραγικο να τα μοιραζεται με τους αλλους. Η σχεση του καθε μπουρδελιαρη με την καθε πουτανα ειναι προσωπικη, γι' αυτο και θεωρω γελοιο το να γραφονται κριτικες. Πρεπει να φυλας τον ερωτα σου οσο αυτος εξελισσεται και να μην τον δινεις, παρα μονο ισως οταν εχει τελειωσει.

:sunglasses:

Επισκέπτης
Καλά, πες μου μια ιερόδουλη που θεωρείς ότι είσαι από τους λίγους που κέρδισες τα φιλιά της και σου υπόσχομαι ότι θα σου βρω άλλους 3000 πελάτες που τα κέρδισαν με την "αξία" τους...

Επισκέπτης
Σε προκαλώ ρε!
Πες μου με p.m μια που πιστεύεις ότι δεν θα δώσει σ' εμένα και μόλις ανέβω Αθήνα θα σου αποδείξω του λόγου το αληθές.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παιδια αν πηγαινεις με καποια τανα πολυ καιρο και εισαι κυριος και καθαρος και υπαρχει καποια χημεια ισως με τεραστια επιφυλαξη κερδισεις καποια πραγματα παραπανω παντα ομως σε επαγγελματικο επιπεδο. εξαιρετικα ελαχιστο το ποσοστο ρομαντισμου απο τανα. τωρα τι να λεμε και συμφωνω με το ροκαβλον :)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Καλά, πες μου μια ιερόδουλη που θεωρείς ότι είσαι από τους λίγους που κέρδισες τα φιλιά της και σου υπόσχομαι ότι θα σου βρω άλλους 3000 πελάτες που τα κέρδισαν με την "αξία" τους...

+1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
type πικερ στο θεμα πουτανες και γλωσοφιλα
βαζεις στο παιχνιδι την έννοια της αξιας καποιου ωστε
να κερδισει καποια οφελη απο την πουτανα... για τις εξω γκομενες
ομως δεν μπορεις να δεχτεις οτι καποιος επειδη ειναι ικανοτερος σου
και εχει καποια .

Δεν εισαι αντικειμενικος τυπε... οτι σε συμφερει λες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
type πικερ στο θεμα πουτανες και γλωσοφιλα
βαζεις στο παιχνιδι την έννοια της αξιας καποιου ωστε
να κερδισει καποια οφελη απο την πουτανα... για τις εξω γκομενες
ομως δεν μπορεις να δεχτεις οτι καποιος επειδη ειναι ικανοτερος σου
και εχει καποια .

Δεν εισαι αντικειμενικος τυπε... οτι σε συμφερει λες  :2funny: :2funny: :2funny:

A οχι τυπε, αυτο διαφερει. Γιατι στις εξω γκομενες δεν προσπαθω καν, γιατι δεν τα εχω καλα με το ολο συστημα. Στις εξω γκομενες μπορουμε να αναμετρηθουμε οταν σταματησουν να υπαρχουν μαλακες που την πεφτουν καθε μερα σε 10 για να φανε 999 ταπεινωτικες χυλοπιτες και να τους κατσει 1.

Οταν σταματησουν τα γλοιωδη πεσιματα-γλυψιματα και οταν πηγαινουν ολοι με πουτανες και οι γκομενες μεινουν εντελως αγαμητες και καταλαβουν οτι ειναι σε ολα κατωτερες - απλα εχουν ενα μουνι - και αρχισουν εκεινες να την πεφτουν στους αντρες, τοτε θα αναμετρηθουμε εκει. Καταλαβες τυπε?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
A οχι τυπε, αυτο διαφερει. Γιατι στις εξω γκομενες δεν προσπαθω καν, γιατι δεν τα εχω καλα με το ολο συστημα. Στις εξω γκομενες μπορουμε να αναμετρηθουμε οταν σταματησουν να υπαρχουν μαλακες που την πεφτουν καθε μερα σε 10 για να φανε 999 ταπεινωτικες χυλοπιτες και να τους κατσει 1.

Οταν σταματησουν τα γλοιωδη πεσιματα-γλυψιματα και οταν πηγαινουν ολοι με πουτανες και οι γκομενες μεινουν εντελως αγαμητες και καταλαβουν οτι ειναι σε ολα κατωτερες - απλα εχουν ενα μουνι - και αρχισουν εκεινες να την πεφτουν στους αντρες, τοτε θα αναμετρηθουμε εκει. Καταλαβες τυπε?

Απ: Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

« Απάντηση #1354 στις: χθες στις 06:46:20 pm »

--------------------------------------------------------------------------------

Έξι στις δέκα Ελληνίδες αυτοϊκανοποιούνται! 
Το 69% των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και σεξουαλική, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, και μάλιστα από αυτήν πλήττονται κυρίως οι Ελληνίδες, οι οποίες σε πολύ μεγάλα ποσοστά είναι ελεύθερες και για το λόγο αυτό στρέφονται στον ….εσωτερικό τους κόσμο.

Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποτε τελειωνει ο διαγωνισμος φιλιου σε πορνες;νσ ξερω να δηλωσω συμετοχη :grin:

Stories