Νέα

Γλωσσόφιλα - Χύσιμο σε βυζιά/κώλο/μάπα σε στουντιοκόριτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αγκύρας  12- αλλά .....  ενημέρωσε  τον επομενο  πελάτη  να μην επιμεινει σε gfe φιλάκια στην τανα .... :cheesy: :2funny:

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Αγκύρας  12- αλλά .....   ενημέρωσε  τον επομενο  πελάτη   να μην επιμεινει σε gfe φιλάκια στην τανα .... :cheesy: :2funny:

χαχα,οντως!
αν και γενικά δεν θα έπρεπε σε τέτοια μέρη που 100νταδες έχουν αφήσει το DNA τους...δεν ξέρουμε τι έχει ο καθένας/καθεμια  :-
Αν και προτιμώ ξεσκούφωτο πλέον δεν το διακινδυνεύω...σε ct μονο που τις εκοψα για να μη κοπεί η τσέπη μου...(εχωμεν κριση γαρ) :P

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω 70 το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Στείλε email στο μαγαζί αν θες και θα σου απαντήσουν!

νομιζα οτι αυτα θα μου τα έλεγαν μονο απο κοντα!
οποτε ευχαριστω για τη πληροφορια,ερωτω και ενημερωνω! :grin:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Αν θυμάται κανείς τελευταία καμία καλή εμφανισιακά(αν είναι δυνατόν) σε -δέλο ποy να δέχεται facial?? ;)
Ευχαριστώ παίδες!!!!

Συμπαίκτες....pleaaaaaaaaase!!! (θέλω να το δοκιμάσω 1 φορά)
η νανα τα παιρνει στη φασιαλ !
πολλεσ ειναι αλλα τωρα ποθ να σοθ λεω!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πολλοί εκτοξευτές μιλούν για το σπιτάκι στην Αγκύρας 12β.Δεν έχω προσωπική άποψη.Αλλιώς στο studio Φυλής 104, όπου εκεί γίνεται ό,τι σχεδόν θες.Πιο ακριβό βέβαια.

μου είπε η... αντζελα οτι οι κοπελες δεν το κανουν αυτο!τωρα τι γίνεται μεσα άλλο καπέλο...

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχουν κοπέλες που το κάνουν, σίγουρα. Εγώ θυμάμαι στην Αχιλλέως σε 1-2 που υπήρχαν τέτοιες υπηρεσίες. Το θέμα είναι όμως ότι οι κοπέλες δεν είναι μόνιμες , οπότε θέλει περατζάδα για να το τσεκάρεις...

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
μου είπε η... αντζελα οτι οι κοπελες δεν το κανουν αυτο!τωρα τι γίνεται μεσα άλλο καπέλο...

κι εμένα το ίδιο!
δεν εχω και μεσο μεταφοράς...ετσι οπως ειναι οι συγκοινωνιες ειναι καπως το ψαξιμο αλλα θα κανω μια βολτα!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom