n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.513
- Πόντοι
- 46.232
αρα στο φυλης 134α, τνχ.....την περασμενη παρασκευη τη πετυχα στο 134 το ισογειο
αρα στο φυλης 134α, τνχ.....την περασμενη παρασκευη τη πετυχα στο 134 το ισογειο
χαχαχαχαχαχαχατο θπολοιπον 3% εμεινεν μεσα εις τον μποθτζονσοληναν???
Άμα ήταν καλό μουνί πιθανότατα δεν θα έκανε ούτε τα μισά τύπε.παντως η κοπελα αμα ηταν λιγο καλο μουνι θα εκανε θραυση..
Αν λες για αυτην με το μικρο-πεσμένο-νερουλο στηθος τοτε αυτη ειναι!Η Αντριάννα που ήταν παλιότερα στο ίδιο μαγαζί με το λευκό δέρμα και τα μαύρα μαλλιά και επιδιδόταν στα ίδια extreme sports, έχει πάρει πουθενά απόσπαση;
134Β: Αντριανα. Σε ολη την διαδρομη προσπαθουσα να θυμηθω το ονομα της. Τελικα τα καταφερα. Μακρια σπαστα μαλλια. Αδυνατη με κανονικο σωμα. Μικρο πεσμενο στηθος. Γεματη περιφερεια. Παλαια εκανε φουλ προγραμμα. Τωρα ανακοινωθηκε βασικο. Ειναι γνωστη απο το φωκαιας 25 πανω οπου την ειχα παρει με κακιστες εντυπωσεις! Και σημερα στο σαλονι βγηκε ξινισμενη και κατι ψηθηριζε κατα την αποχωρηση μου!
Επειδή το γύρισε σε βασικό φαίνεται αγνοείτο η τύχη της καθώς από εμφάνιση δεν λέει και πολλά.Αν λες για αυτην με το μικρο-πεσμένο-νερουλο στηθος τοτε αυτη ειναι!
Την ανεφερα και στην ενημερωση μου τις προαλλες.
Για το "Β" δεν ειμαι σιγουρος. Στο υπογειο την ειδα. Παλαιωτερα την ειχα δει και στο ισογειο. Παντως σιγουρα ειπε απλο προγραμμα τωρα!
Εγω παντως δεν θυμαμαι τοσο εξτριμ προγραμματα. Ουτε τελειωτικο στο στομα εκανε.
Το κλασσικο φουλ προγραμμα με πρωκτικο!
καλημερα!!!μηπως ξερουμε τι ωρες εργαζεται η αννα συνηθως?ευχαριστωωωω!!ξεκινησα να παω για την φθλησ 92 εκει ποθ ειναι η μικη για ενα τεστ αλλα καθωσ περνοθσα απο φωκαιασ λεω δεν μπαινω να ριξω μια ματια
σε μερικα πορδελλα μπασ και δω τιποτα αλλα πριν την διαδρομη!
και φτανοντασ στο φωκαιασ 25 πανω με λεει η τσατσαν οτι ειναι η αννα ρωσιδα ποθ τα παιρνει στη μαπα καμει απο πισω τριπα και λιγο παρτοθζα και πιπα μαζι και χισιμο στομα μαπα
και διαφορα αλλοθσ σινδιασμοθσ ερωτικοθσ !
κοντεψε να με παρει ο θπνοσ μιλαμε σε μια φαση με ακοθσα να ροχαληζω κιολασ και ξιπνισα οταν μπηκε μεσα η αννα ρωσιδα με βιζια και γκολαρεσ !
Για πες....ποιοι εβαλαν τα γκολ και σε ποιο λεπτο ????
Άμα δεις τη σούφρα της θα την καταλάβεις τύπε. Χωράει και το πάνω κεφάλι μέσαποια ειναι αυτη η αννα ρε παιδια?καντε μια περιγραφη
Για πες....ποιοι εβαλαν τα γκολ και σε ποιο λεπτο ????
καιρος για μακροβουτια..Άμα δεις τη σούφρα της θα την καταλάβεις τύπε. Χωράει και το πάνω κεφάλι μέσα
Άμα δεις τη σούφρα της θα την καταλάβεις τύπε. Χωράει και το πάνω κεφάλι μέσα
ρε σθ για την ιδια μιλαμε ?Άμα δεις τη σούφρα της θα την καταλάβεις τύπε. Χωράει και το πάνω κεφάλι μέσα
ναι το β ειναι , ναι φιλαρακι και εγω οταν την ειχα παρει δεν εκανε τα παντα ουτε στο μενου τα ελεγαν, μονο ακα κ κωλοΑν λες για αυτην με το μικρο-πεσμένο-νερουλο στηθος τοτε αυτη ειναι!
Την ανεφερα και στην ενημερωση μου τις προαλλες.
Για το "Β" δεν ειμαι σιγουρος. Στο υπογειο την ειδα. Παλαιωτερα την ειχα δει και στο ισογειο. Παντως σιγουρα ειπε απλο προγραμμα τωρα!
Εγω παντως δεν θυμαμαι τοσο εξτριμ προγραμματα. Ουτε τελειωτικο στο στομα εκανε.
Το κλασσικο φουλ προγραμμα με πρωκτικο!
βραδυ.....καλημερα!!!μηπως ξερουμε τι ωρες εργαζεται η αννα συνηθως?ευχαριστωωωω!![/b]
ναι βρε δεστε και της κριτικες της......3 βαρδια δηλαδη ?
ναι καλθτερα να πασ 11,20 το βραδι!βραδυ.....