You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 378
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ηθελα να ρωτησω περισσοτερο τις κοπελλιες τι προτιμουν απο τα 2.
να τους το γλυφουν?η να γλυφουν αυτες το που...ο?
οσες εχουν κοτσια να πουν.
ωραία απορία..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ααααχαχααααα, σιγά τα κότσια που θέλει ρε!
Σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές και ΕΦΟΣΟΝ ο άντρας ξέρει τι κάνει, προτιμώ να με γλείφει όλη μέρα
Φυσικά υπάρχουν και στιγμές που το μόνο που θέλω είναι να ρουφάω, να γλείφω, να καταπίνω, να φιλάω, να τρίβω, να χαϊδεύω, να του λέω γλυκόλογα...
Υ.Γ. Είναι μοναδική η αίσθηση του να μεγαλώνει το πουλί μέσα στο στόμα...
Σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές και ΕΦΟΣΟΝ ο άντρας ξέρει τι κάνει, προτιμώ να με γλείφει όλη μέρα
Φυσικά υπάρχουν και στιγμές που το μόνο που θέλω είναι να ρουφάω, να γλείφω, να καταπίνω, να φιλάω, να τρίβω, να χαϊδεύω, να του λέω γλυκόλογα...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αυτό είπε η κοπέλα καλέ..Άσε τα σάπια Ντάρια - αφού είστε τεμπέλες.
Εντάξει εσείς οι Ρωσίδες λιγότερο - είναι αλήθεια. ;)
(μήπως δεν κατάλαβα; )
προσωπικα εγω προτιμαω γαμισι- να μην χασουμε χρονοΆσε τα σάπια Ντάρια - αφού είστε τεμπέλες.
Εντάξει εσείς οι Ρωσίδες λιγότερο - είναι αλήθεια. ;)
ναι, αυτο ειπα, αλλα και παλι να πω οτι αμα ο αντρας ΞΕΡΕΙ να το κανει.. αμα δεν ξερει- αστα καλυτερα....Αυτό είπε η κοπέλα καλέ..
(μήπως δεν κατάλαβα; )
Πραγματικά, είναι πολύ όμορφη αίσθηση για εσάς τις γυναίκες. Αλλά το ίδιο όμορφα νοιώθει και ο άνδρας να αισθάνεται το μόριό του να μεγαλώνει μέσα σε μία υγρή, ζεστή ζωντανή τρυπούλα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αυτό είναι μεγάααααααααλη αλήθεια, συμφωνώ απόλυτα!!ναι, αυτο ειπα, αλλα και παλι να πω οτι αμα ο αντρας ΞΕΡΕΙ να το κανει.. αμα δεν ξερει- αστα καλυτερα....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
ενδιαφερουσα αποψηΠραγματικά, είναι πολύ όμορφη αίσθηση για εσάς τις γυναίκες. Αλλά το ίδιο όμορφα νοιώθει και ο άνδρας να αισθάνεται το μόριό του να μεγαλώνει μέσα σε μία υγρή, ζεστή ζωντανή τρυπούλα.
[move] [/move]
**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Eγω ειμαι το 1 στην επιλογη 69. Μου αρεσουν εξισου και τα 2 δηλαδη παααρα πολυ. Μονο ενα ειναι το κακο. Μεσα στον ενθουσιασμο μου τον εχω δαγκωσει μερικες φορες... Τι να κανω ομως, με φτιαχνει τοσο που χανω τον ελεγχο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προσωπικα εγω προτιμω γλυψιμο-γλυψιμο-γλυψιμο να τρελαθη μεχρι να στραγκιση να μην εχει αλλα ΥΓΡΑ να βγαλη μεγαλη ΑΠΟΛΑΥΣΗπροσωπικα εγω προτιμαω γαμισι- να μην χασουμε χρονο
Μονο ενα ειναι το κακο. Μεσα στον ενθουσιασμο μου τον εχω δαγκωσει μερικες φορες... Τι να κανω ομως, με φτιαχνει τοσο που χανω τον ελεγχο
Και το δάγκωμα είναι στο παιγνίδι...... αλλά πρέπει ο πόνος που θα προκληθεί, να είναι τέτοιας έντασης, ώστε να καταλήξει σε περισσότερη ηδονή. Δηλαδή να μην παρασυρθεί η γυναίκα και αρχίσει να δαγκώνει ασυστόλως με μανία! Πρέπει η γυναίκα να έχει αυτοέλεγχο για να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις της, πρός όφελος βέβαια και των 2 συντρόφων.
Betty,Μεσα στον ενθουσιασμο μου τον εχω δαγκωσει μερικες φορες... Τι να κανω ομως, με φτιαχνει τοσο που χανω τον ελεγχο
ποιο είναι το κινητό σου είπαμε? Υπάρχουν τα PMs επίσης...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις