Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Δεν ξαναπήγε με call girls με τουρίστρια πήγε οπότε κράτησε τον λογο του.Καλα ρε τυπε εσύ δεν είχες δηλώσει ότι δεν θα ξαναπάς με callgirls
Δεν ξαναπήγε με call girls με τουρίστρια πήγε οπότε κράτησε τον λογο του.Καλα ρε τυπε εσύ δεν είχες δηλώσει ότι δεν θα ξαναπάς με callgirls
Έχουν γραφτεί κάτι λίγαΗ Ιλόνα ξαναρχεται και δεν εχει γραφτει τιποτα..
Καμια αποψη?
Εγω θα σου προτεινα Britney δαγκωτο . διοτι η τυπισσα ειναι σαν τσοντιδι η φατσα και το κορμι , αν θες να νιωσεις οτι γαμας teen μουνι Brazzers τοτε προχωρα Britney , δεν εχουν γραφτει κι ασχημα πραγματα για το μωρακιΠαιδια ειμαι αναμεσα σε Britney και Alisa.... τι θα προτεινατε?
καιΙλονα?Αλίσα είναι δούλα η Μπρίτνευ ψηλομυτίζει λίγο
Δυστυχως για Britney αποφασισα αλλα απογοητευτηκα... Θα γραψω τωρα την κριτικη μου στο προφιλ της.Εγω θα σου προτεινα Britney δαγκωτο . διοτι η τυπισσα ειναι σαν τσοντιδι η φατσα και το κορμι , αν θες να νιωσεις οτι γαμας teen μουνι Brazzers τοτε προχωρα Britney , δεν εχουν γραφτει κι ασχημα πραγματα για το μωρακι
Καλησπέρα συναγωνιστές. Δε ξέρω τι λέτε για Britney ή για Alisa, αλλά εγώ πάω καρφί για Maya .. Η αλήθεια είναι πως μου κάνει εντύπωση που δεν πολυαναφέρεται στο νήμα. Ελπίζω να είναι τυχαίο και να μη φάω φόλα. Σύντομα θα έχετε νέα μου!!
Ωχ ωχ ωχ ωχ... ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνειςγια να δουμε. κι εμενα με ψιλοψηνει αλλα δισταζω ακομα. εχω φαει κανα δυο φολες τελευταια απο το μαγαζι
Ωχ ωχ ωχ ωχ... ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις
δε το ειπα για τη Μαγια παντως. ορμα εσυ κι ελα με ινφο
ναι
μη χασεις
ρε εμενα παρακολουθεις παλι? αντε παρε τη Μαγια κ γυρνα να μου πεις. και την αλλη φορα που ηρθε ψηνομουν κ παλι κωλωσα
μπα
η σασα ειναι τωρα στο προγραμμα
αυτη ειναι αλογομουρα ρε
δεν μιλας καλα >