Δε μπορώ τώρα, σε λίγο, πάντα ενημερώνω.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Στο Τσακ ήμουν για τηλέφωνο!Όπως είπα και ποιο πάνω η Φώτο δεν έχουν καμιά σχέση. ..πρέπει να είναι κάπου στα 30+...ηλικία και αρκετά ασχημούλα μη το ένα μη το άλλο. ..πρωτοβουλία 0.
τελικα μονο εμενα με χαλασε το δοντι ρε παιδια ?
Θα συμφωνήσω! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! ;)Φίλοι μου δεν ξέρω αν κάνω καλά που το γράφω εδω γιατι θέλω να αναφερθώ σε όλα τα γραφεία αλλά επειδή το glamour το θεωρώ πολύ καλό παραθέτω την άποψή μου και ίσως συμφωνήσουν και άλλοι μαζί μου. Το να υπάρχουν φωτογραφίες natural (πχ selfies ή απο την καθημερινότητα των κοριτσιών) αντί για καλλιτεχνικές φωτογραφίες μας βοηθούν να επιλέξουμε πολύ πιο εύκολα.. Προσωπικά, προτιμώ να παω σε safe επιλογή (βλ. Φωτογραφίες από Σοφία, Dani -glamour) παρά σε μια η οποία έχει μόνο επαγγελματικές φωτογραφίες. Συνεπώς, το αναφέρω και πιστεύω πως οι προτάσεις όλων μας λαμβάνονται υπόψη.
Φίλοι μου δεν ξέρω αν κάνω καλά που το γράφω εδω γιατι θέλω να αναφερθώ σε όλα τα γραφεία αλλά επειδή το glamour το θεωρώ πολύ καλό παραθέτω την άποψή μου και ίσως συμφωνήσουν και άλλοι μαζί μου. Το να υπάρχουν φωτογραφίες natural (πχ selfies ή απο την καθημερινότητα των κοριτσιών) αντί για καλλιτεχνικές φωτογραφίες μας βοηθούν να επιλέξουμε πολύ πιο εύκολα.. Προσωπικά, προτιμώ να παω σε safe επιλογή (βλ. Φωτογραφίες από Σοφία, Dani -glamour) παρά σε μια η οποία έχει μόνο επαγγελματικές φωτογραφίες. Συνεπώς, το αναφέρω και πιστεύω πως οι προτάσεις όλων μας λαμβάνονται υπόψη.
Niki, πολύ χλιαρά. Δε κάνει παιχνίδι για τα λεφτά της ...
Γεια σας παιδια!πρωτη φορα θελω να παρω ενα cg .να το παρω σπιτι μου η καλυτερα σε ξενοδοχειο?
Υπολείπεται των φωτογραφιών, πιτσιρίκα, μεγάλο στήθος φυσικό, καλό σωματάκι, μέτριες υπηρεσίες. Τι άλλο;Αν μπορείς γράψε μια λιιιίγο εκτενέστερη κριτικούλα..
Και δεν είναι και λίγα...Niki, πολύ χλιαρά. Δε κάνει παιχνίδι για τα λεφτά της ...