Πάρε διπλό να ξεχαρμανιασεις
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάτι που σπανίζει πλέον να είναι κάποιες όπως στις φωτογραφίες.Πάντως για να λέμε και την αλήθεια υπάρχουν και αρκετά κορίτσια με φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Ένα απο αυτά είναι και η Mavie.
Mavie.Πάρε διπλό να ξεχαρμανιασεις
απουσιάζει επειδή την έκλεισα εγώ ... τρίτη φορά .... όταν την κλείνω , ή της έρχεται περίοδο , ή φεύγει στα καλά καθούμενα η δεν ξέρω τι άλλοΈνα άλλο πολύ ωραίο κορίτσι με πραγματικές φωτογραφίες είναι η Sofia8 η οποία όμως αυτή τη στιγμή απουσιάζει.
![]()
![]()
Μήπως σου λέει το σύμπαν απλά να μη τη δεις? γιατί δε θα περάσεις καλά?απουσιάζει επειδή την έκλεισα εγώ ... τρίτη φορά .... όταν την κλείνω , ή της έρχεται περίοδο , ή φεύγει στα καλά καθούμενα η δεν ξέρω τι άλλο![]()
τελευταία είμαι γκαντέμης .. όποιες κλείνω ξαφνικά στα coming soon ..δεν πειράζει όμως ,,, που θα πάειΜήπως σου λέει το σύμπαν απλά να μη τη δεις? γιατί δε θα περάσεις καλά?
Ή πολύ απλά είσαι γκαντέμης.
Εδώ είναι αλλά δεν παίζει να την βρεις εύκολαΗ gabriely έφυγα η ξεκούραζεται?
Είσαι ο τρίτος που γράφει, για αυτήν την αλλαγή (τρίτωσε το κακό που λένε). Πάντως σε λίγο θα ζητάνε όλες 200 και με τα έξτρα... Οπότε το ξεχνάμε αυτό το γραφείο.Από συνήθεια συνάντησα την Angel και σε αυτό της το tour.
Εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή, καλλίγραμμη, περιποιημένη, εμφάνιση όπως πρέπει. Εξάλλου αυτά έχουν ξαναειπωθεί και είναι γνωστά.
Έχει αλλάξει όμως αρκετά, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, στη συμπεριφορά είναι άλλος άνθρωπος. Μικροβιοφοβιακή, απόμακρη, συμπεριφορά και συμμετοχή τυπική. Επιφανειακά φιλιά, χωρίς αισθησιασμό, μιλάει πολύ και κλέβει όπου μπορεί.
Επειδή όμως οι συνήθεις αλλάζουν δύσκολα, ίσως την ξανασυναντήσω, αλλά δε νομίζω ότι έχει πια κάτι ιδιαίτερο να μου προσφέρει.
Είσαι ο τρίτος που γράφει, για αυτήν την αλλαγή (τρίτωσε το κακό που λένε). Πάντως σε λίγο θα ζητάνε όλες 200 και με τα έξτρα... Οπότε το ξεχνάμε αυτό το γραφείο.
Καλημέρα! Δεν είναι καινούρια έχει ξαναέρθειΚαινούργια; Δεν την θυμάμαι
Καινούργια; Δεν την θυμάμαι
Καινούργια; Δεν την θυμάμαι
Σίγουρα είναι Γερμανίδα ; Γιατί στο σαΐτ αναφέρεται πως μιλάει ρωσικά. Για ρωσιδακι που ζει χρόνια Γερμανία το κόβω εγώ ( πάντως αν ήταν σίγουρα Γερμανίδα θα ήθελα να την κλείσω 1-2 ωρίτσες)Έχει έρθει άλλες δύο φορές. Τότε τη βάφτισαν Ρωσίδα, ενώ τώρα αναγράφεται το σωστό, Γερμανίδα είναι.
Το μόνο αρνητικό που θα χαλάσει αρκετούς, είναι ότι δε θέλει να τη γλείφουν.
Σίγουρα είναι Γερμανίδα ; Γιατί στο σαΐτ αναφέρεται πως μιλάει ρωσικά. Για ρωσιδακι που ζει χρόνια Γερμανία το κόβω εγώ ( πάντως αν ήταν σίγουρα Γερμανίδα θα ήθελα να την κλείσω 1-2 ωρίτσες)
Στην συνάντηση ήταν δεκτική σε δάχτυλα κ φιλιά με γλώσσα;;Από όπου και να είναι πάντως, Γερμανίδα μου είχε πει.