Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 203
- Like
- 50.708
- Πόντοι
- 36.478
και εγώ της έδωσα και πετσέτα να έχειΕμείς όμως την στρώσαμε
και εγώ της έδωσα και πετσέτα να έχειΕμείς όμως την στρώσαμε
μπαγάσα μου, με συγκίνησες!και εγώ της έδωσα και πετσέτα να έχει
Ελπίζω να φτάσει εκεί που πρέπει...
![]()
Sabaton άκουγα...πάντως το κορίτσι σου έχει κάνει κ ένα καλό... τουλάχιστον στα μουσικά σου ακούσματα ... .... από Φλωρινιώτη στους Σκόρπιονς , είναι μία αναβάθμιση
ευτυχώς που δεν ρωτάνε πριν το ραντεβού " τι μουσική ακούτε κύριε " ...με Sabaton μόνο την Μόλλυ την χοντρή θα έκλεινεςSabaton άκουγα...
Ενώ αν ρωτάγαμε εμείς θα ήταν καλύτερα...ευτυχώς που δεν ρωτάνε πριν το ραντεβού " τι μουσική ακούτε κύριε " ...με Sabaton μόνο την Μόλλυ την χοντρή θα έκλεινες
Και μετά λες για μένα ε?Κάτω τα χέρια σας από την Σάσα!
Και έπαιζες και κανένα HOI4 άμα τύχει;Sabaton άκουγα...
Όχι warthunder με το phantom f4s και αμολουσα τους sparrow!Και έπαιζες και κανένα HOI4 άμα τύχει;
Άμα είσαι καλό παιδί τα Χριστούγεννα θα σου πάρω Su-57 να αμολάς R-77MΌχι warthunder με το phantom f4s και αμολουσα τους sparrow!
και ακόμα καλύτερα όταν έπαιζα Mount and blade 2 και έκανα charge με το ιππικό καταφράκτων "On me!"Και έπαιζες και κανένα HOI4 άμα τύχει;
Δεν του αφησε φραγκο του Coverdale η γκομενα παντως....είμαι σίγουρος ότι το ακούς ακόμα ....ευαίσθητα παιδιά οι εσκορντάκηδες ..
Sabaton άκουγα...
φαγωθήκατε όλοι με το κορίτσι .... για Χετέρα κανένα νέο ?Ξέρει κανείς αν θα ξαναέρθει η Dasha?
Ρε τα ίδια θα ξαναλέμε?Ξέρει κανείς αν θα ξαναέρθει η Dasha?