Η Sara η Ουκρανή που είχε ξαναέρθει γιατί έφυγε τόσο γρήγορα;
αν εννοείς τη Σαρα με τα φιλιά τύπου "Juck Russell" (τα εύσημα στον HoneyVoskos για την εξαιρετικά εύστοχη παρομοίωση ) δεν χάνεις και πολλά αν δεν την είδες
οι κριτικές της περιγράφουν τι θα συναντήσεις και τι να περιμένεις,
να προσθέσω 2-3 πραγματάκια από τότε που τη είδα στα μέσα Δεκεμβριου καθώς εμένα μου φάνηκε άπειρη στο σεξ γενικά και όχι μόνο στο εσκορτινγκ
- φιλιά είπαμε ... Juck Russell ,
- μου ζήτησε να βάλω το σκουφάκι μόνος μου ( και όχι επειδή βαριοταν ),
- λιπαντικό δεν έβαλε και πρωτη φορά τόσα χρόνια που ανησύχησα ειδικά στην αρχή μην έχουμε κανένα ατύχημα.....
- στάσεις μόνο δύο ιεραποστολικό και στα τέσσερα, τις άλλες μπορεί να μην τις έχει δει ουτε σε φωτογραφία....
αφήνω τελευταίο το αστείο περιστατικό της συνάντησης , στην αρχή μολις είχε βγαλει την πετσετα και έκαστε στο κρεββάτι ακούστηκε ένας θόρυβος από το διάδρομο του γαμοχοτελ και πετάχτηκε ανήσυχη και ξαναβαλε την πετσέτα νομίζοντας πως κάποιος μπήκε
και ενω είμασταν στο ιεραποστολικο για να ζωντανέψω λίγο τα πράγματα τις πρότεινα να πάμε όρθιοι στον καθρέφτη του τοίχου (στην ίδια ευθεία με την πόρτα ) αρνήθηκε και με παντομίμα (με τα αγγλικά δεν το έχει...) μου έδωσε να καταλάβω πως πάλι φοβόταν μήπως μπει κανένας και μας δει