Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 37
- Like
- 9.879
- Πόντοι
- 6.246
Εγώ είμαι 99% σίγουρος αλλά περιμένω να το πει άλλοςΚαι εμένα σαν να μου φέρνει σε κάποια άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ
Εγώ είμαι 99% σίγουρος αλλά περιμένω να το πει άλλοςΚαι εμένα σαν να μου φέρνει σε κάποια άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ
Εγώ έχω και μια αμφιβολίαΕγώ είμαι 99% σίγουρος αλλά περιμένω να το πει άλλος
Λαχταρομουνης....
157.312 Aufrufe · 1.827 Reaktionen | Νέες λέξεις part 3. #αστειοβιντεο #οτι_ναναι #αστείο #πλάκα #ταπαιδιαπαιζει #αστειο_βιντεο #διασκέδαση #γελιο #νεες_λεξεις | Θεμιστοκλής Σπύρης
Νέες λέξεις part 3. #αστειοβιντεο #οτι_ναναι #αστείο #πλάκα #ταπαιδιαπαιζει #αστειο_βιντεο #διασκέδαση #γελιο #νεες_λεξεις.www.facebook.com
Ελα ντεΥπάρχει κανονικός άνδρας που δεν λαχταρά το μουνι;
Ελα ντε
ΣωστοΑκόμα και οι ίδιες λαχταρούν το μουνι αλλων
Ατυχία Haris αλλά μέσα στο πρόγραμμα και αυτά δυστυχώςΝαι λογικά αλλά ήταν να τη προλάβω πριν φυγει και με πρόλαβε ο κοβιντ
Η λογική λέει ότι θα ξαναέρθει. Η ελπίδα λέει να μην ξαναέρθει. Για καλό θα είναι. Τωρα το πότε άγνωστο.Ατυχία Haris αλλά μέσα στο πρόγραμμα και αυτά δυστυχώς
Αλήθεια είπε ποτέ θα επανέλθει;
Θα δείξειΗ λογική λέει ότι θα ξαναέρθει. Η ελπίδα λέει να μην ξαναέρθει. Για καλό θα είναι. Τωρα το πότε άγνωστο.
Και εγώ την είχα βάλει στο μάτι μήπως έρθει μέσα στον Φεβρουάριο;αυτή η Rita είναι ένα δίμηνο τουλάχιστον στα coming soon
έτσι όπως το πάει , νομίζω ότι δεν θα έρθει ποτέΚαι εγώ την είχα βάλει στο μάτι μήπως έρθει μέσα στον Φεβρουάριο;
Ασ την εκείαυτή η Rita είναι ένα δίμηνο τουλάχιστον στα coming soon
Η καινουρια εκφυλη
Μακάρι να έρθειέτσι όπως το πάει , νομίζω ότι δεν θα έρθει ποτέ
Απο τις καλύτερες ήτανΣυναγωνιστες εχουμε κανενα νεο απο την Hetaira ??
Θα επιστρεψει αυτη η ψυχη??
Συναγωνιστες εχουμε κανενα νεο απο την Hetaira ??
Θα επιστρεψει αυτη η ψυχη??