Haris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.678
- Πόντοι
- 481
ακουω οτι γκαμπριελυ θα βρεις δυσκολα να κλεισειςΝα ρωτήσω τι μου προτείνετε για δυνατό αναλ, Serena or gabriely? ποια αξίζει πιο πολύ?
ακουω οτι γκαμπριελυ θα βρεις δυσκολα να κλεισειςΝα ρωτήσω τι μου προτείνετε για δυνατό αναλ, Serena or gabriely? ποια αξίζει πιο πολύ?
Δηλαδή όταν εννοείς δύσκολα;Γενικά μπορεί κάποιος να κλείσει από την προηγούμενη μέρα αν θέλει κάποια έτσι δεν είναι;ακουω οτι γκαμπριελυ θα βρεις δυσκολα να κλεισεις
καλα τα λες αλλα αυτο που εχει φτασει στα αυτια μου ειναι για fully booked τις επομενες μερες. Απο κει και περα θα σας πει το γραφειο απευθείας. μη βγαζω φημες που μπορει να μην ισχύουνΔηλαδή όταν εννοείς δύσκολα;Γενικά μπορεί κάποιος να κλείσει από την προηγούμενη μέρα αν θέλει κάποια έτσι δεν είναι;
αυτή η Gabriely μπούτι δεν έχει κλείσειΔηλαδή όταν εννοείς δύσκολα;Γενικά μπορεί κάποιος να κλείσει από την προηγούμενη μέρα αν θέλει κάποια έτσι δεν είναι;
Α οκ,άλλο κατάλαβα εγώκαλα τα λες αλλα αυτο που εχει φτασει στα αυτια μου ειναι για fully booked τις επομενες μερες. Απο κει και περα θα σας πει το γραφειο απευθείας. μη βγαζω φημες που μπορει να μην ισχύουν
αυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan clubΑ οκ,άλλο κατάλαβα εγώ
Κάτι έχω καταλάβει ότι με το φουλ πρόγραμμα έχουν περισσότερη ζήτησηαυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
Και τις αγαπάμε λίγο παραπάνωαυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
είστε κάτι παλικάρια πάντως εδώ μέσα .. ούτε χειραψία δεν σας κάνωΚαι τις αγαπάμε λίγο παραπάνω
αυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
καλα τα λες αλλα αυτο που εχει φτασει στα αυτια μου ειναι για fully booked τις επομενες μερες. Απο κει και περα θα σας πει το γραφειο απευθείας. μη βγαζω φημες που μπορει να μην ισχύουν
απο καποιον που ρωτησε. αλλα δεν εχει νοημα αν δε ρωτησετε απευθειας το γραφειοΑπό πού το έμαθες; Μήπως κάποιος την πήρε πολυήμερο για αυτό θεωρείται κλεισμένη
Για πες;τι ξέρεις;Ποιες να περιμένουμε ;σε λίγο στα coming soon θα είναι πιο πολλές από τις διαθέσιμες
όχι απλά βλέπω πολλές στα coming soon.Για πες;τι ξέρεις;Ποιες να περιμένουμε ;
Αυτό είναι καλό...Για να δούμε...όχι απλά βλέπω πολλές στα coming soon.
Όποια και να πάρεις κερδισμένος είσαι...Φίλοι συναγωνιστές, καλησπέρα!
Μία μικρή βοήθεια : Για ραντεβού αύριο είμαι μεταξύ sasha7 και Lana 6...
Δίλημμα μεγάλο μανιχαιστικου τύπου, μια προσωπική γνώμη στο πμ θα ήταν καλοδεχουμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων