Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 867
- Πόντοι
- 361
Εγώ μόλις πήρα zaira καλο τυπακι ωραίο γαμησι .
Προτείνω
Gfe ή PSE;
Εγώ μόλις πήρα zaira καλο τυπακι ωραίο γαμησι .
Προτείνω
Είναι πολλές οι απορίες γιατι είναι αρκετές εδώGfe ή PSE;
Έχω ανεβάσει κριτική , pse θα έλεγα με λίγο gfe διάλυμα χαχα .Gfe ή PSE;
Γιατί υπάρχουν κάπου κριτικές για μαρίνα;marina γνωστη ποθεν? για δωσε τα φωτα σου man
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φαινεται πολυ δυνατο μηχανημα, αλλα απο σερβις?
Γιατί υπάρχουν κάπου κριτικές για μαρίνα;
Σε σένα μπρεΣε μένα παραθέτεις ή στον Παπαρούνα ρε όμορφε;
Τάχω προλάβει κι εγώ τα χαρτάκια στους θαλάμους!!!
Μεγκαν με φουλ πρόγραμμα
Πολλές αφίξεις
Ενδιαφέρον χειμώνας
Έτσι στήσουν να στονε βάλω από πίσω καύλα
μπερδεύτηκα... διαφωνείς μαζί μου? ή συμφωνείς? Λονδίνο πουτάνες παντού συθέμελα από χαρτα΄κια στο δρόμο μέχρι αναγραφόμενα σέρβις στα διάφορα σάιτς... ή είσαι Παπαρουνικός αδερφούλα που λες ότι αυτά δεν γίνονται... είναι παράνομα... αααχΣε σένα μπρε
δεν διαφωνησα .... σου ειπα οτι υπηρξαμε απο πολυ παλια Λονδινο ....μπερδεύτηκα... διαφωνείς μαζί μου? ή συμφωνείς? Λονδίνο πουτάνες παντού συθέμελα από χαρτα΄κια στο δρόμο μέχρι αναγραφόμενα σέρβις στα διάφορα σάιτς... ή είσαι Παπαρουνικός αδερφούλα που λες ότι αυτά δεν γίνοται... είναι παράνομα... αααχ
Αυτή η Τίφανυ από το 2018 στη δουλειά;
Πολύ παλιά καραβάνα...
Μπορεί να είναι σαλονικός ρε σύ ....Καλημέρα! "ἘνδιαφέρΩν χειμώνας" Ἀρσενικό, ὄχι οὐδέτερο.
Καλημέρα! "Να σ'τόνε " σοῦ", ὄχι "σ [ε ] τόν" ἄρα ἀπόστροφος
Πασαραμε τα χαρτάκια ο ένας στον άλλο τις ένδοξες εποχές τότε στο Londonμπερδεύτηκα... διαφωνείς μαζί μου? ή συμφωνείς? Λονδίνο πουτάνες παντού συθέμελα από χαρτα΄κια στο δρόμο μέχρι αναγραφόμενα σέρβις στα διάφορα σάιτς... ή είσαι Παπαρουνικός αδερφούλα που λες ότι αυτά δεν γίνονται... είναι παράνομα... αααχ