xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.513
- Πόντοι
- 17.436
Τα καταπίνει κιόλας
Δεν την έχω δει δεν την ξέρω αλλά για να το λες.Έδωσε ρέστα ο φωτογράφος. Στην πραγματικότητα είναι πιο απλή.
Επιστρέφει και η Dasha 5 στα 180. Αναρωτιέμαι αν 3 χρόνια μετά, δικαιολογεί την αύξηση, ή της το σφύριξε η Dasha 7.
Φοβάμαι πολύ φωτοσοπ . Αν κανείς αναζητηση φωτό θα βρεις προφίλ στο ινσταγκραμ που απέχει αρκετά από τις φωτό του Γκλαμουρα
Mπορεις να στείλεις προφίλ ινσταγκραμ σε πμΦοβάμαι πολύ φωτοσοπ . Αν κανείς αναζητηση φωτό θα βρεις προφίλ στο ινσταγκραμ που απέχει αρκετά από τις φωτό του Γκλαμουρα
Ποια εικόνα βγαίνει στην αναζήτηση του google; ,γιατί εμένα δεν μου βγάζει καμία. Ανέβασε το προφίλ της στο ινσταΦοβάμαι πολύ φωτοσοπ . Αν κανείς αναζητηση φωτό θα βρεις προφίλ στο ινσταγκραμ που απέχει αρκετά από τις φωτό του Γκλαμουρα
....στοιχείο προβληματισμού οι πρόσφατες κριτικές για την sienna αλλά τα συνολικά της στατιστιστικα δεν μπορούν να αγνοηθούν.....σε κάθε περίπτωση αυτός που επιλέγει παίρνει και το ρίσκο.....στην τελική γυρνάμε στις δοκιμασμένες συνταγές ...χσχσχαχαSienna και Emma είναι πολλά χρόνια εσκόρτ. Φυσιολογικά θα έχουν φθαρεί με το χρόνο, δεν γνωρίζω πώς είναι τώρα, έχω καιρό να τις συναντήσω. Για την πρώτη οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι άριστη επαγγελματίας, για τη δεύτερη υπάρχουν πολλές διαφωνίες.
Η Dida βρίσκεται σε έναν πολύ κλειστό κύκλο επαγγελματιών που είναι άριστες στη δουλειά τους και το επίπεδο τους είναι πάντα σταθερά υψηλό. Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχει χτίσει από την πρώτη φορά που ήρθε Ελλάδα. Όμως βιάσου γιατί ήδη έχει πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα.
για δωσε ενα dm και απο εδω να τσεκαρουμε!!Φοβάμαι πολύ φωτοσοπ . Αν κανείς αναζητηση φωτό θα βρεις προφίλ στο ινσταγκραμ που απέχει αρκετά από τις φωτό του Γκλαμουρα
Και εμένα το ίδιο δεν βρήκα κάτιΠοια εικόνα βγαίνει στην αναζήτηση του google; ,γιατί εμένα δεν μου βγάζει καμία. Ανέβασε το προφίλ της στο ινστα
Ήταν και παλαιότερα εδώ.αλλαξε φωτός
Ήταν και παλαιότερα εδώ.αλλαξε φωτός
Aυτόματα αποκλείεται,πως να γινει άλλωστε κατι τέτοιο;;Προφανως ο admin το έβαλε.Απλά εχω καποιες αμφιβολίες αν το εβαλε σοβαρά (ως προειδοποιηση) ή ως τρολάρισμα σε αυτούς που έλαβαν τον τιτλο αυτον.Καλημέρα μια ερώτηση εκτός θέματος, τη βάζω εδώ γιατί δε βρήκα ψάχνοντας στα μηνύματα σχετικά με το site μια εξήγηση. Ο τίτλος Προμότορας σε μέλη πότε και πως αποδίδεται; Αυτόματα από το σύστημα, το βάζουν οι admins, έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με αυτό;
Iisa chiara mavie cindy julia siennaΈχετε να προτείνετε κάποια από το τωρινό ρόστερ;
Καλημέρα μια ερώτηση εκτός θέματος, τη βάζω εδώ γιατί δε βρήκα ψάχνοντας στα μηνύματα σχετικά με το site μια εξήγηση. Ο τίτλος Προμότορας σε μέλη πότε και πως αποδίδεται; Αυτόματα από το σύστημα, το βάζουν οι admins, έχει καταλάβει κανείς τι παίζει με αυτό;
Iisa chiara mavie cindy julia sienna
μάλλον λάθος προφιλ βλέπει ο φίλος... κάποια άλλη θα βρήκε και την πέρασε για την Λάνα...Και εμένα το ίδιο δεν βρήκα κάτι
ρε συ τώρα πήρα πρέφα τι έχει γίνει ...10 προφίλ είχε ο αθεόφοβος ??Οι κριτικές στο bourdela.com - Page 18 - bourdela.com forum
www.bourdela.tv/content/view/670/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url] Προσπαθησα να γραψω μια κριτικη αλλα οταν πας να βαλεις της ημερα και την ωρα και σου βγαζει το ημερολογιο κλικαρεις την ημερα και σου βαζει την ωρα που το γραφεις και οταν πας να αλλαξεις την ωρα σε γυρναει στην...www.bourdela.com
Εδω ειναι η σχετικη απαντηση απ τον admin
Ειναι προειδοποιηση για να ξερουν τα μελη τι ρολο βαραει ο καθενας