Καλά μην νομίζεις και πριν στο glamour 300/h έπαιρνε
Εγώ την μια φορά που την πήρα ως ανεξάρτητη το είχε 1000 το 3ωρο
4 φορές σε ένα 3ωρο εγώ να χυσω πάντως ,που το εκανε και ανετα, πρωτοφανές
Στην τρέλα πάνω εντελώς την είχα κλείσει (ειχα φαει 2 ακυρωσεις της τελευταιας στιγμης θυμάμαι για 3ωρα)για κανένα λόγο δεν το ξαναέκανα αλλά τρομερό μουνι και σέρβις. Με ελεεινό τατουάζ επίσης πάνω στην κωλαρα της.
δεν νομίζω φίλε... όταν είχε πρωτοέρθει η Έμμα στο γκλαμούρ η τιμή που είχε ήταν 180 και όχι 300 να μη λέμε και ότι θέλουμε...
επίσης η Ελίζαμπεθ είναι η παλια΄ Λίνα που την ξεφτιλίζαμε με φούλ έξτρα αναλ τελειωτικά στα 120 το 2010 -12...
μετά επανήλθε με μεγαλύτερες αξιώσεις... έκανε και προφίλ εδώ...
www.bourdela.com
όσο για την Ντιλάρα δεν το συζητώ καμία σχέση με τις παραπάνω... ούτε εμφανισιακά ούτε σε σέρβις.
τις έχω πάρει και τις τρείς στο ξεκίνημα τους την Λίνα στα 120 την Έμμα στα 180 και την Ντιλάρα στα 140...
η τελική κατάταξη βαθμολογικά είναι:
Ελίζαμπεθ/Λίνα/Εβελίνα/Σαρλήν 9,9 στα 120 με κώλο και χύσιμο στο στόμα και πρόσωπο, 2 μπαλλάκια
Έμμα 9,0 στα 180 ΧΩΡΙΣ κώλο, τελειωτικό στο στόμα, 2 μπαλλάκια
Ντιλάρα 7,4 στα 140 ΧΩΡΙΣ κώλο, τελειωτικό στο στόμα, 2 μπαλλάκια
για περισσότερα για την Λίνα εδώ
Καλησπέρα σε όλους σας!! Σκέφτηκα ν' ανοίξω αυτό το θέμα, γιατί πολλά είδα να γράφονται για την περίφημη Lina. Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς 'παίκτες' που διαβάζοντας για τις αρετές της και ακολουθώντας το δημοσιευμένο στο forum link για την ιστοσελίδα της, ενθουσιάστηκα ότι είναι μια VFM...
www.bourdela.com