Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.611
- Πόντοι
- 46.423
Τι μουνί είναι αυτό ???
Αν είναι έτσι εμένα ξεχάστε με για κανένα μήνα ...
βρε συ μεσα να την "εκγυμνασω", απλα με προβληματισε η τοση χαλαροτητα, ασε που τον κωλο της τον εχετε κανει χωνίΜόλις ανέλαβες την εκγύμναση της , στις γυμναστικές επιδείξεις της θα βαθμολογηθεί …
θα της ετοιμασουμε ενα αναλ-υτικο προγραμμα εκγυμνασης και θα εστιασουμε στους γλουτουςΓι αυτό μου ελεγε με έχουν ξεσκίσει σήμερα αλλα θα στο δώσω το κουλουράκι κ εσένα .
Χωρίς πλακα όμως η κοπελα ενώ είναι μια χαρά μέσα χρειάζεται γυμναστική επειγόντως . Φωτογράφος ο Peter ,ξεναγός εγώ ,το gym master ψάχνουμε .
Και μετά παραπονιούνται ότι δε τις προσέχουμε οι κλαψομουνες…
ο αλλλος,οχι εγω. εγω μονο στοργη και προδερμ.βρε συ μεσα να την "εκγυμνασω", απλα με προβληματισε η τοση χαλαροτητα, ασε που τον κωλο της τον εχετε κανει χωνί
ε κι εγω 5,5 τον εχω , αλλά την ξεκωλιασατε ρε μαγκεςο αλλλος,οχι εγω. εγω μονο στοργη και προδερμ.
αλλωστε τι να κανω με τα 5-6 εκατοστα μου?
Ούτε εγώ είμαι ο άλλος …ο αλλλος,οχι εγω. εγω μονο στοργη και προδερμ.
αλλωστε τι να κανω με τα 5-6 εκατοστα μου?
Θα ξανάρθει;σίγουρα;Περικαλω το γραφείο να τη ξαναφέρει γιατί άφησα μερικές εκκρεμότητες με τη νεαρά.
τα διαβασα,κ για τις 2 γραψανε οι αγαπητοι συναδελφοι.Για Lucia υπάρχουν πλέον info.
παιχτη ειναι πλαστικη τελειως η γκομενα (τατου, χειλια, κλπ) ή εχει κατι απο φυσικη ομορφια?Επειδη ξαναερχεται η Μπιανκα οποιος εχει ενδοιασμο να παρει ειναι μουναρος
Εμενα το πλαστικο δεν με πειραζει αμα ειναι ωραιο.Εχει ωραιο στηθος με piercing στις ρωγες κωλαρακι μουρλια,σωματαρα δερμα γενικα και ματαρες.Σερβις δεν μασει πουθενα.μειον τα χειλη οκ αλλα απο κοντα χωρις κραγιον δεν ειναι τοσο υπερβολικαπαιχτη ειναι πλαστικη τελειως η γκομενα (τατου, χειλια, κλπ) ή εχει κατι απο φυσικη ομορφια?
οι φωτο της παντως δειχνουν το πρωτο
Έτσι για να μας φτιάχνει...Να δούμε αν είναι οπως στις φωτογραφίεςΏπα ρε κοπελιά... που πας έτσι μες στη καύλα ??
Έτσι για να μας φτιάχνει...Να δούμε αν είναι οπως στις φωτογραφίες
Στην καρτελλα λεει 1.67 / 59 κιλά...να υποθέσω 1.65 / 63 κιλά ??...Έτσι για να μας φτιάχνει...Να δούμε αν είναι οπως στις φωτογραφίες
Στην καρτελλα λεει 1.67 / 59 κιλά...να υποθέσω 1.65 / 63 κιλά ??...
ωραία φατσούλα πάντως και όλα φυσικά πάνω της φαίνονται...μπράβο το κορίτσι..