HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.702
- Πόντοι
- 32.548
Μα καμία κριτική ,μάλλον μάπα θα είναιΓια lucia κανενας ????
Μα καμία κριτική ,μάλλον μάπα θα είναιΓια lucia κανενας ????
Μα καμία κριτική ,μάλλον μάπα θα είναι
Και εμένα μου αρέσειΓια lucia κανενας ????
κανεις δε ξερει....αφου κανενας δε γραφειΜα καμία κριτική ,μάλλον μάπα θα είναι
Mπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να έρχονται περισσότερεςΠαιζει lockdown στη Ρωσια, απ'οτι μου ειπε η Sabina οποτε αν κρατησει πολυ, θα κανουμε καιρο να δουμε νεο μουνι
μου ειπε οτι απαγορευσαν την εξοδο απο ΡωσιαMπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να έρχονται περισσότερες
δυστυχως η επιτροφη επιτρεπεται....Ωραία ! Αρα η Jessica θα μείνει εδώ κανα δίμηνο...άρα έχουμε ελπίδες !!!
Όσες έχουν βίζα, θα πάνε π.χ. καμία Λευκορωσία, από εκεί κάπως Πολωνία και μετά Ιταλία (αυτπα οδικώς με bus στην καλύτερη των περιπτώσεων) και μετά Ελλάδα αεροπιρικώς ή κάποια ανάλογη διαδρομή που θα επιτρέπει τον ελιγμό. Αδιάφορο πως θα έρθουν, αλλά όσες έρθουν θα εξαντλήσουν το τρίμηνο που τους δίνει η βίζα, κοινώς όπως ξαναέχει γίνει, θα δούμε συνωστισμό αλλά θα βαρεθούμε το ίδιο μουνί για κανένα τρίμηνο περίπου.μου ειπε οτι απαγορευσαν την εξοδο απο Ρωσια
Όχι ρε! μου χάλασες την φαντασίωση !δυστυχως η επιτροφη επιτρεπεται....
τι κανει η πουτανα για το χρημαΌσες έχουν βίζα, θα πάνε π.χ. καμία Λευκορωσία, από εκεί κάπως Πολωνία και μετά Ιταλία (αυτπα οδικώς με bus στην καλύτερη των περιπτώσεων) και μετά Ελλάδα αεροπιρικώς ή κάποια ανάλογη διαδρομή που θα επιτρέπει τον ελιγμό. Αδιάφορο πως θα έρθουν, αλλά όσες έρθουν θα εξαντλήσουν το τρίμηνο που τους δίνει η βίζα, κοινώς όπως ξαναέχει γίνει, θα δούμε συνωστισμό αλλά θα βαρεθούμε το ίδιο μουνί για κανένα τρίμηνο περίπου.
Στις προηγούμενες κόμπλες στην Ρωσία λόγω covid (καθολικό κλείσιμο Μόσχας κλπ), κάποιες φάγανε 3-4 μέρες στα λεωφορεία για να έρθουν Ελλάδα. Βέβαια, όταν έρχονται ξεχνάνε ότι κατουρούσαν και έχεζαν στα χωράφια μέχρι να έρθουν και το παίζανε πριγκηπέσες με μεγάλη ζωή στη Μόσχα, αλλά οκ, τον χαβά τους αυτές, το χαβά μας και εμείς. Βροχή τα SMS και οι αγάπες για όσες κάτσουν όλο το τρίμηνο εδώ, καθώς ξέρουν, ότι 2 άντε 3 εβδομάδες αντέχει η φήμη τους, μετά πουλάει το νέο αίμα! BTW, από ότι διαβάζω, ουσιαστικά για την Μόσχα έχουν πει ότι θα πάρουν όλοι υποχρεωτική άδεια για 10-15 μέρες περίπου και ότι θα κλείσουν εστιατόρια και νταμπαντούμπα κλπ. Χτυπάνε σταθερά χιλιούμπα νεκρούς κάθε μέρα με ανοδική τάση, η Μόσχα έχει θερμοκρασίες περί το μηδέν και καμιά 40άρα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά. Στα επίσημα πάντα, ανεπίσημα, ο θεός και η ψυχή του, για Ρωσία μιλάμε. Άσε τώρα να σου πουλάνε τρέλα διάφοροι για το πόσο γαμάτο κράτος είναι. Κάτσε να δεις, πως οι αναχωρήσεις του τέλους Οκτωβρίου θα πάρουν παρατασούλα τώρα. Ο παράδεισος είναι εδώ ρε, καλός καιρός, αγαπούληδες εύκολοι και τρα λα λα, τρα λα λό!τι κανει η πουτανα για το χρημα
Εγω περιμενω τη Laly, γιατι ως τραγουδιστρια λογικα το μαγαζι της θα κλεισει...Στις προηγούμενες κόμπλες στην Ρωσία λόγω covid (καθολικό κλείσιμο Μόσχας κλπ), κάποιες φάγανε 3-4 μέρες στα λεωφορεία για να έρθουν Ελλάδα. Βέβαια, όταν έρχονται ξεχνάνε ότι κατουρούσαν και έχεζαν στα χωράφια μέχρι να έρθουν και το παίζανε πριγκηπέσες με μεγάλη ζωή στη Μόσχα, αλλά οκ, τον χαβά τους αυτές, το χαβά μας και εμείς. Βροχή τα SMS και οι αγάπες για όσες κάτσουν όλο το τρίμηνο εδώ, καθώς ξέρουν, ότι 2 άντε 3 εβδομάδες αντέχει η φήμη τους, μετά πουλάει το νέο αίμα! BTW, από ότι διαβάζω, ουσιαστικά για την Μόσχα έχουν πει ότι θα πάρουν όλοι υποχρεωτική άδεια για 10-15 μέρες περίπου και ότι θα κλείσουν εστιατόρια και νταμπαντούμπα κλπ. Χτυπάνε σταθερά χιλιούμπα νεκρούς κάθε μέρα με ανοδική τάση, η Μόσχα έχει θερμοκρασίες περί το μηδέν και καμιά 40άρα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά. Στα επίσημα πάντα, ανεπίσημα, ο θεός και η ψυχή του, για Ρωσία μιλάμε. Άσε τώρα να σου πουλάνε τρέλα διάφοροι για το πόσο γαμάτο κράτος είναι. Κάτσε να δεις, πως οι αναχωρήσεις του τέλους Οκτωβρίου θα πάρουν παρατασούλα τώρα. Ο παράδεισος είναι εδώ ρε, καλός καιρός, αγαπούληδες εύκολοι και τρα λα λα, τρα λα λό!
H laly των αγγελων ηταν απο τι κορυφαιες περιπτωσεις. Για οσους βεβαια εινια των αδύνατων/μικροκαμωμενων.Εγω περιμενω τη Laly, γιατι ως τραγουδιστρια λογικα το μαγαζι της θα κλεισει...
Ε ρε τι γαμισια ειχαμε κανει
Τι βαθυ λαρυγγι ειχε
Εχουμε ελπίδες μόνο αν γίνει και εδώ lockdownΩραία ! Αρα η Jessica θα μείνει εδώ κανα δίμηνο...άρα έχουμε ελπίδες !!!
Φιλε, ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....H laly των αγγελων ηταν απο τι κορυφαιες περιπτωσεις. Για οσους βεβαια εινια των αδύνατων/μικροκαμωμενων.
Θυμαμαι οτι ισα που την ακουμπαγες και ετρεμε σαν ψαρι εξω απ το νερο.
Και εκεί που έρχονται μετά από πολύωρη διαδρομή γίνεται και εδώ ένα κλείσιμο και την κάτσαμε... Βέβαια αν γίνει σαν το περσινό που δεν προβλέπεται δεν μας αγγίζει καθόλου.Οποτε ναι ο παράδεισος είναι εδώ!Στις προηγούμενες κόμπλες στην Ρωσία λόγω covid (καθολικό κλείσιμο Μόσχας κλπ), κάποιες φάγανε 3-4 μέρες στα λεωφορεία για να έρθουν Ελλάδα. Βέβαια, όταν έρχονται ξεχνάνε ότι κατουρούσαν και έχεζαν στα χωράφια μέχρι να έρθουν και το παίζανε πριγκηπέσες με μεγάλη ζωή στη Μόσχα, αλλά οκ, τον χαβά τους αυτές, το χαβά μας και εμείς. Βροχή τα SMS και οι αγάπες για όσες κάτσουν όλο το τρίμηνο εδώ, καθώς ξέρουν, ότι 2 άντε 3 εβδομάδες αντέχει η φήμη τους, μετά πουλάει το νέο αίμα! BTW, από ότι διαβάζω, ουσιαστικά για την Μόσχα έχουν πει ότι θα πάρουν όλοι υποχρεωτική άδεια για 10-15 μέρες περίπου και ότι θα κλείσουν εστιατόρια και νταμπαντούμπα κλπ. Χτυπάνε σταθερά χιλιούμπα νεκρούς κάθε μέρα με ανοδική τάση, η Μόσχα έχει θερμοκρασίες περί το μηδέν και καμιά 40άρα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά. Στα επίσημα πάντα, ανεπίσημα, ο θεός και η ψυχή του, για Ρωσία μιλάμε. Άσε τώρα να σου πουλάνε τρέλα διάφοροι για το πόσο γαμάτο κράτος είναι. Κάτσε να δεις, πως οι αναχωρήσεις του τέλους Οκτωβρίου θα πάρουν παρατασούλα τώρα. Ο παράδεισος είναι εδώ ρε, καλός καιρός, αγαπούληδες εύκολοι και τρα λα λα, τρα λα λό!