Πως τα καταφέρνεις μέσα εκεί;Έλα αγόρι μου να σε μάθω το ασανσεράτο ...
Λίγοι το κατέχουμε αυτό.
Δηλαδή τις συναντάς στην είσοδο και ανεβαίνοντας γίνεται το παιχνίδι...;
Πως τα καταφέρνεις μέσα εκεί;Έλα αγόρι μου να σε μάθω το ασανσεράτο ...
Λίγοι το κατέχουμε αυτό.
Εχθές το βράδυ μπήκα στο γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού.
Ο προορισμός μου , δωμάτιο στον δεύτερο όροφο.
Βγαίνοντας από το ασανσέρ νιώθω έντονη τη μυρωδιά από Paco rabanne 1 million.
Γνωστό άρωμα για αγαπουληδες.
Περπατώντας στον διάδρομο έξω από το 204 βλέπω 30αρη με κουστούμι, κρατάει ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και περιμένει να του ανοίξουν.
Είμαι σχεδόν πίσω του όταν ανοίγει η πόρτα.
Με την ακρη του ματιού μου διακρίνω το τούμπανο Patricia.
Πέφτει αμέσως στην αγκαλιά του φωνάζοντας :
"Oh Roughfucker my love !!"
P.S.
Τυπε, αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Αυτή μέχρι αγαπούλη θα σε κάνει.
Τί μαθαίνει κανείς σ' αὐτό τὸ φόρο!!
απολαυστικη ειναι η κορασιδα !!!!!
ορμαααααα
σημερα ερχεται ο τυφωνας jessica εξ αμερικης....
Ακουσα αναβαθμιστηκε σε κατηγορια 6...
Ετοιμασου για σκληρα πρωκτικα
θελει προκρατηση....σαν να θες να κλεισεις Μυκονο τον Αυγουστο..Πρεπει να κλεισεις απο ΦεβρουαριοΠάρτε χαρτάκι κ στη σειρά .....για να δούμε..θα μας φέξει σε αυτό το tour ??
Ακόμη και με ανθοδέσμες πάει για να γαμησει,τα πάντα γκρεμίζει γύρω του αρκεί να τις κερδίσει....Εχθές το βράδυ μπήκα στο γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού.
Περπατώντας στον διάδρομο έξω από το 204 βλέπω 30αρη με κουστούμι, κρατάει ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και περιμένει να του ανοίξουν.
P.S.
Βρέθηκε δηλαδή γυναίκα να επισκιάσει την Rose? H Rose τα έμαθε τα χαμπέρια του;Εχθές το βράδυ μπήκα στο γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού.
P.S.
Οπως το διάβαζα, παραλίγο να το πιστέψω...Λέω, ρε μπας κ πηγα με λουλουδια κ κοστουμι κ δεν το καταλαβα ????Εχθές το βράδυ μπήκα στο γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού.
P.S.
Βρέθηκε δηλαδή γυναίκα να επισκιάσει την Rose? H Rose τα έμαθε τα χαμπέρια του;
Άστα αυτά και πες μας σε ποιανής το σπίτι θα πάμε μαζί σου να την ζητήσουμε από τα γονικά της.Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.....
μαλλον για Nadi....Αλλα μενει στο vladivostok...Άστα αυτά και πες μας σε ποιανής το σπίτι θα πάμε μαζί σου να την ζητήσουμε από τα γονικά της.
Να κλείσω εισιτήρια;μαλλον για Nadi....Αλλα μενει στο vladivostok...
μαλλον για Nadi....Αλλα μενει στο vladivostok...
αν και συμφωνω στα περισσοτερα στη συζητηση που ειχατε χθες με τα αλλα παιδια,θα πω μονο οτι το κοριτσι στο τηλεφωνο (δεν θα πω ποια),δυο φορες μου εχει ζητησει για δυο διαφορετικες κοπελλες που ειχα δει και χωρις να ξερει ποιος ειμαι,να μην γραψω κριτικες για τα κοριτσια που ειχα περασει ασχημα.επειδη το εχω ξαναδιαβασει απο αρκετους
κανενα γραφειο δεν μας εχει αναγκη στο τι κριτικη θα γραψουμε
σαφως και τους ενδιαφερει στατιστικα και μονο να διαβαζουν!!! κατι σαν γκαλοπ, κατι σαν να πιασουν το σφιγμο της αγορας....μεχρι εκει
αλλα αν νομιζω εγω οτι επηρεαζω κοσμο γραφοντας τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα με εμενα
ενα απλο σερτς στο ιντερνετ και θα δειτε ποσο μικρο κομματι του καθε γραφειου ειμαστε
10% με το ζορι
για ποιο κοριτσι λες ??αν και συμφωνω στα περισσοτερα στη συζητηση που ειχατε χθες με τα αλλα παιδια,θα πω μονο οτι το κοριτσι στο τηλεφωνο (δεν θα πω ποια),δυο φορες μου εχει ζητησει για δυο διαφορετικες κοπελλες που ειχα δει και χωρις να ξερει ποιος ειμαι,να μην γραψω κριτικες για τα κοριτσια που ειχα περασει ασχημα.
τα λογια της ηταν και τις δυο φορες <<για να μην τις καψουμε>>.
βεβαια εγω εγραψα αυτα που επρεπε να γραψω,απλα με μια μικρη καθυστερηση μιας-δυο ημερων.
μαλιστα στη μια απο τις δυο με ειχε προλαβει ετερος εγκυρος συναγωνιστης που ειχε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση απο την κορασιδα και ειχε ενημερωσει.
και στις δυο περιπτωσεις το κοριτσι το σχολασανε μετα απο μερικες μερες και δεν τελειωσε το τουρ της.
τα εισητηρια μονο ειναι κανα 1000αρικο..Να κλείσω εισιτήρια;
Ρε ολόκληρη γυναίκα θα πάρουμε. Ή λες να μην μας την δώσουν και να πάνε τζάμπα τα λεφτά;τα εισητηρια μονο ειναι κανα 1000αρικο..
Ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου...Πιο κοντα ειναι το New York, New York που λεει κι ο σινατραΚαί ποιό τὸ πρόβλημα;
θα πεσω σε κανενα ποτη ρωσο 1,90 τυπου drago και θα ψαχνετε τα κομματια μου στα γκουλαγκ της σιβηριαςΡε ολόκληρη γυναίκα θα πάρουμε. Ή λες να μην μας την δώσουν και να πάνε τζάμπα τα λεφτά;
Αυτό είναι το λιγότερο κακό. Το μεγάλο θέμα είναι πόσα θέλει η Nadi να συντηρηθεί ως γυναίκα. Κοίτα, φίλε. Εγώ θα έρθω μαζί σου, αλλά μετά είσαι μόνος σου.θα πεσω σε κανενα ποτη ρωσο 1,90 τυπου drago και θα ψαχνετε τα κομματια μου στα γκουλαγκ της σηβιριας