Εντάξει εσένα σε έχουμε καταλάβει. Ρωτάς 2 μήνες για να μάθεις και να αποφασίσεις αν θα πας εκ του ασφαλούς. Απο σένα δεν θα δούμε ενημέρωση μετά απο κασκαντεριλίκι. Κόψ´ το το άθλημα δεν είναι για σένα. Χωρίς παρεξήγηση να πούμε.
με εχεις παρει λιγο στραβα & εισαι συνεχεια επιθετικος δεν ξερω γιατι ,δε νομιζω πως εχουμε να χωρισουμε κατι,οπως ειχα πει & στην προηγουμενη συνομιλια μας δεν παιρνω οσο συχνα παιρνουν αλλοι,επισης ψωνιζω παντα στις 2μιση το βραδυ οποτε συνηθως τρωω οτι βρω εκεινη την ωρα.
αν δεις τις κριτικες-που το ξερω δεν ειναι πολλες-μη με κραξεις & για αυτο-εχω κανει & κασκαντεριλικια-& μπορεις να το διαπιστωσεις ευκολα αν δεις τις κριτικες των κοριτσιων,ειχα γραψει την πρωτη κριτικη,περσι στην κατριν απο το γκλαμουρ με την οποια περασε πολυ ομορφα αρκετος κοσμος μετα απο μενα & πριν απο ενα μηνα με τη λινα απο τους αγγελους.
τωρα μιας & δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα με τη ζωη που κανω,το αθλημα δεν θα το σταματησω.
απο κει & περα αμα δεν με γουσταρεις για καποιο λογο,δεν χρειαζεται ουτε να με διαβαζεις ουτε να μου απαντας.
εγω ξεκιναω παντα καλοπροαιρετα με ολους τους ανθρωπους Κ στην προκειμενη με τα κοριτσια που συναντω & με τους συμπαικτες που γραφουν εδω.