pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.644
- Πόντοι
- 10.756
Ενδιαφερον που στη Freya μπορουμε να δουμε την ιδια φωτογραφια με και χωρις photoshop (18-19).
και που γραφουμε καποιοι κριτικες τι καλαβαινουμε;παρατηρω οτι ελαχιστοτατοι γραφουν κριτικες....
Εχω στειλει ποσες φορες για nadi κι ειναι συνεχως κλεισμενη, η helen ειπε συναγωνιστης οτι ειναι κλεισμενη απο τωρα για τις 3-4 επομενες μερες...
Και τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα..
Κανουν τουρ 2-3 βδομαδες κ στο τελος βλεπεις 2-3 κριτικες κ δε ξερεις κιολας αν ειναι απο προμο...
Ειχε τυχει παιδες να προσπαθω να κλεισω μια morgan απο glamour, την ιδια περιοδο με αλινα σερβα, ηταν συνεχως κλεισμενη κ στο τελος δεν ειχε ουτε 1 κριτικη.....!!!!!!!
κλαμαΕνδιαφερον που στη Freya μπορουμε να δουμε την ιδια φωτογραφια με και χωρις photoshop (18-19).
τι εγινε ο whataboutfuck?
Ρώτα τον RF να σου πει το πρόγραμμα του να πηγαίνεις πριν πάει αυτός.Σκληροι γαμιαδες ακα κατι κομπλεξικα ατομα με “σύμπλεγμα κατωτερότητας” που ψαχνουν ρεβανς απο τις εκδιδομενες για ολες της απορριψεις και φολες που εφαγαν απο το γυναικειο φυλο, και αδιαφοροντας οτι στον επομενο συναγωνιστη ειναι πιθανο η αποδοση της κοπελας να ειναι μειωμενη λογου πονου.
Να τα λεμε και αυτα
Ban ή μπάνιο όπως το λέμε εδώ.τι εγινε ο whataboutfuck?
στο περιπουΣκληροι γαμιαδες ακα κατι κομπλεξικα ατομα με “σύμπλεγμα κατωτερότητας” που ψαχνουν ρεβανς απο τις εκδιδομενες για ολες της απορριψεις και φολες που εφαγαν απο το γυναικειο φυλο, και αδιαφοροντας οτι στον επομενο συναγωνιστη ειναι πιθανο η αποδοση της κοπελας να ειναι μειωμενη λογου πονου.
Να τα λεμε και αυτα
πηγαινε εσυ και θα σε περιμενει με το μαγιο ρε.Ναι καλά glamour βάζε βάζε καινουριες αφιξεις και θα έρθω στη συγγρου με κανό κ κουστούμι με τόση βροχή .Με ψάρια κ χταπόδια θα πληρώνω …
Θα βγω υποβρύχια από τη μπανιέρα της με μάσκα να της κάμω εντύπωση ρεπηγαινε εσυ και θα σε περιμενει με το μαγιο ρε.
και η Freya μια χαρα κοπελιτσα ειναι. πιο πολυ μ αρεσει εμενα αυτη.Θα βγω υποβρύχια από τη μπανιέρα της με μάσκα να της κάμω εντύπωση ρε
Πω πω η lili , τρελή καυλα .
Εγώ Lilli στοχοποιήθηκε .και η Freya μια χαρα κοπελιτσα ειναι. πιο πολυ μ αρεσει εμενα αυτη.
και η μεγαλοκοπελλα Sara καλη δειχνει.
και η Lili,αλλα η Lili εχει πλαστικα.
ειμαι σε τριλημμα
Υποβρύχιες καταδρομές ,τι κάνω ο φουκαράς για να πηδήσω!Ναι καλά glamour βάζε βάζε καινουριες αφιξεις και θα έρθω στη συγγρου με κανό κ κουστούμι με τόση βροχή .Με ψάρια κ χταπόδια θα πληρώνω …
Εγω σε τετράλημμα ότι όνομα είπες συν patricia,θα τις φωνάξω όλες κάποια θα σωθεί από την βροχή θα φτάσει στον χώρο μου!και η Freya μια χαρα κοπελιτσα ειναι. πιο πολυ μ αρεσει εμενα αυτη.
και η μεγαλοκοπελλα Sara καλη δειχνει.
και η Lili,αλλα η Lili εχει πλαστικα.
ειμαι σε τριλημμα
Γιατί ; ήταν κλώνος;Ban ή μπάνιο όπως το λέμε εδώ.
κι αυτη πλαστικα εχει.Εγω σε τετράλημμα ότι όνομα είπες συν patricia,θα τις φωνάξω όλες κάποια θα σωθεί από την βροχή θα φτάσει στον χώρο μου!
Εκεί στον γκλάμουρα λείπει μια για να φτιάξουμε ένα μικρό πρωτάθλημα μπάσκετκι αυτη πλαστικα εχει.
ασε που και τα 59 κιλα που λεει υποπτα ειναι για παραπανω.
μακαρι να σου βγει σε καλο
Πάντως έχει φτιάξει άλλη ομάδα που κερδίζει πόντους...Εκεί στον γκλάμουρα λείπει μια για να φτιάξουμε ένα μικρό πρωτάθλημα μπάσκετ