TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.716
- Πόντοι
- 18.496
Πωπωπωπωπωπωπωπωπωπ
Πωπωπωπωπωπωπωπωπωπ
παντως εμενα η νικολ προχθες μου ειπε οτι 5 μερες που ειναι ελλαδα πρεπει να ημουνα ο τριτος ελληνας που συναντησε,αφου αναρωτιοταν μηπως ειναι σε αλλη χωρα...παρατηρω οτι ελαχιστοτατοι γραφουν κριτικες....
Εχω στειλει ποσες φορες για nadi κι ειναι συνεχως κλεισμενη, η helen ειπε συναγωνιστης οτι ειναι κλεισμενη απο τωρα για τις 3-4 επομενες μερες...
Και τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα..
Κανουν τουρ 2-3 βδομαδες κ στο τελος βλεπεις 2-3 κριτικες κ δε ξερεις κιολας αν ειναι απο προμο...
Ειχε τυχει παιδες να προσπαθω να κλεισω μια morgan απο glamour, την ιδια περιοδο με αλινα σερβα, ηταν συνεχως κλεισμενη κ στο τελος δεν ειχε ουτε 1 κριτικη.....!!!!!!!
Έχουμε κάποιο επίπεδο στο φόρουμ busterdΠολύ mild σχόλια αναφέρεις Jim
γιατι, εχει ξαναερθει Ελλαδα και τη γαμουσανε κατα ριπας ?? Αν ειναι 1η φορα Ελλαδα, μπορει τις πρωτες μερες να μην εχει κ πολλους πελατες...παντως εμενα η νικολ προχθες μου ειπε οτι 5 μερες που ειναι ελλαδα πρεπει να ημουνα ο τριτος ελληνας που συναντησε,αφου αναρωτιοταν μηπως ειναι σε αλλη χωρα...
να τη ρωτησει κ κανας συμπαικτης στο τελος του τουρ της να μας πει!γιατι, εχει ξαναερθει Ελλαδα και τη γαμουσανε κατα ριπας ?? Αν ειναι 1η φορα Ελλαδα, μπορει τις πρωτες μερες να μην εχει κ πολλους πελατες...
Hello again Sasha .Γεια σου Sasha
Ωχ ναι ρε συ, ξεχάστηκα. Καλά που μου το θύμησες γιατί νόμιζα ότι ήμουν στο νήμα για το big brotherΈχουμε κάποιο επίπεδο στο φόρουμ busterd
Μιας και είμαστε εκπομπή λόγου (που έλεγε και το αείμνηστο «το πουλι»)
Ρε διάβασε ξανά το ποστ να δεις τι θέλει να πει ο τύπος. Η τύπισσα δεν είπε ότι δεν έχει πελάτες. Είπε ότι απο τους πελάτες της αυτές τις 5 μέρες μόνο τρεις ήταν Έλληνες.γιατι, εχει ξαναερθει Ελλαδα και τη γαμουσανε κατα ριπας ?? Αν ειναι 1η φορα Ελλαδα, μπορει τις πρωτες μερες να μην εχει κ πολλους πελατες...
Λογικά κυρίως ποδοσφαιριστές θα την έπαιρναν,σε ξενοδοχεία.Ρε διάβασε ξανά το ποστ να δεις τι θέλει να πει ο τύπος. Η τύπισσα δεν είπε ότι δεν έχει πελάτες. Είπε ότι απο τους πελάτες της αυτές τις 5 μέρες μόνο τρεις ήταν Έλληνες.
Και μάλλον έχουν έρθει οι φίλες μαζί...Για την Elsa λέω.Μαζι στο έργο πιθανόνΩραιο και ψηλο
Σαν τους Χιωτες ερχονται αι πορναι τελευταια....Και μάλλον έχουν έρθει οι φίλες μαζί...Για την Elsa λέω.Μαζι στο έργο πιθανόν
Αφού ο WHATABOUTFUCK τους μιλάει Ιταλικά… ο φιλος Gauguin τους μιλάει Ρωσικά… μερικοι αλλοι μύστες/χυστες τους μιλάνε αλαμπουρνέζικα που να βρουν Έλληναπαντως εμενα η νικολ προχθες μου ειπε οτι 5 μερες που ειναι ελλαδα πρεπει να ημουνα ο τριτος ελληνας που συναντησε,αφου αναρωτιοταν μηπως ειναι σε αλλη χωρα...
σωστος!!!Αφού ο WHATABOUTFUCK τους μιλάει Ιταλικά… ο φιλος Gauguin τους μιλάει Ρωσικά… μερικοι αλλοι μύστες/χυστες τους μιλάνε αλαμπουρνέζικα που να βρουν Έλληνα
Σωστά και ο γεροξουρας «αλλοδαπός» είναισωστος!!!
ξεχασες & το γεροξουρα που κατεχει & αυτος τη ρωσικη γλωσσα!
Η νικολ παντως μου ειπε οτι πετυχε & εναν κινεζο,τι ηταν αυτος τωρα?μυστηριο!
λες να ηταν κανας καλαματιανος-μερικοι καλαματιανοι εχουν σχιστα ματια εχω ακουσει-& να της μιλαγε τσινγκ τσονγκ?
Μικροτσούτσουνοι μεν οι κινέζο ιάπωνες αλλά χωρίς κρεμπιέ δεν ευχαριστιούνται πήδημα. Δεν είναι τυχαίο που στα πορνό τους έχουν κρεμπιεδιάσει όλες τις πρωτοκλάσατες ευρωπαίες πορνοστάρ. Ακόμα και αυτές που δεν κάνουν κρεμπιέ στις ευρωπαϊκές παραγωγές.Σωστά και ο γεροξουρας «αλλοδαπός» είναι
Εχουμε αρκετους Κινέζους στη χώρα!
Ξέρω έναν που τα γραφεία του κάνουν γενναία έκπτωση γιατί την έχει πολύ μικρή και ξεκουράζονται τα κορίτσια από τους πσολαραδες του μπου
Έτσι έτσι ευπρόσδεκτες όλες είναι...Βλέπω ο ρυθμος ανεβαίνει και αυτό είναι καλό σημάδι....Σαν τους Χιωτες ερχονται αι πορναι τελευταια....
τί σημαίνει το "κρεμπιέ";Μικροτσούτσουνοι μεν οι κινέζο ιάπωνες αλλά χωρίς κρεμπιέ δεν ευχαριστιούνται πήδημα. Δεν είναι τυχαίο που στα πορνό τους έχουν κρεμπιεδιάσει όλες τις πρωτοκλάσατες ευρωπαίες πορνοστάρ. Ακόμα και αυτές που δεν κάνουν κρεμπιέ στις ευρωπαϊκές παραγωγές.
Και ενώ ξερει οτι λες γι αυτόν κανει το καρακινεζοΣωστά και ο γεροξουρας «αλλοδαπός» είναι
Εχουμε αρκετους Κινέζους στη χώρα!
Ξέρω έναν που τα γραφεία του κάνουν γενναία έκπτωση γιατί την έχει πολύ μικρή και ξεκουράζονται τα κορίτσια από τους πσολαραδες του μπου