φιλε δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση για νουμερα και βαθμολογιες γιατι εχουμε βγει off-topic σαν τα ακαποτα επι μια εδομαδα την προηγουμενη εβδομαδα(ειναι για αλλο νημα οποτε το κλεινω εδω ), απλα μαθαινω να διαβαζω και με ποιους ταιριαζω στις επιλογες μου, οποτε οσο πιο αναλυτικες κριτικες περι κρεβατιου τοσο το καλυτερο, αν και σε καθε ραντεβου δεν ειναι η κοπελα ιδια με ολους(πχ βλεπε Dina YA που πηραμε). εχω δει υπεροχα "σεντονια" που δεν αναφερουν τιποτα για κρεβατι, ουτε 2-3 κουβεντες
ΥΓ. εννοεις γλυφεις προσωπο? φιλε οταν εχουν CIF το σκεφτεσαι?
Επειδη αυτές οι εποχές δύσκολα θα ξαναέρθουν κ το κλεινω εδώ . Για μένα η καλή εργαζόμενη πρέπει να διαβάζει το τι θέλει ο κάθε πελάτης κ να έχει 10 εναλλακτικά σενάρια στο πρόγραμμα της για όλα τα γούστα εντός Ορίων πάντα . Εγώ μπορεί να θέλω κωλο 60 λεπτά κ ο άλλος να μιλαει για φαγητά , μουσικη κ ζώδια π.χ
φιλε δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση για νουμερα και βαθμολογιες γιατι εχουμε βγει off-topic σαν τα ακαποτα επι μια εδομαδα την προηγουμενη εβδομαδα(ειναι για αλλο νημα οποτε το κλεινω εδω ), απλα μαθαινω να διαβαζω και με ποιους ταιριαζω στις επιλογες μου, οποτε οσο πιο αναλυτικες κριτικες περι κρεβατιου τοσο το καλυτερο, αν και σε καθε ραντεβου δεν ειναι η κοπελα ιδια με ολους(πχ βλεπε Dina YA που πηραμε). εχω δει υπεροχα "σεντονια" που δεν αναφερουν τιποτα για κρεβατι, ουτε 2-3 κουβεντες
ΥΓ. εννοεις γλυφεις προσωπο? φιλε οταν εχουν CIF το σκεφτεσαι?
προφανως & δεν το σκεφτομαστε καθολου φιλε,διοτι ειμαστε της σχολης γλειφω-γαμαω,οχι της σχολης γαμαω μονο!!!!!!
αμα το μουνι δε γουσταρει γλειψιμο εκει μια ειναι η ατακα την οποια την εχει κανει θεσμο ο μεγας ο Τακαρος!!!
Αντε γεια!!!!
προφανως & δεν το σκεφτομαστε καθολου φιλε,διοτι ειμαστε της σχολης γλειφω-γαμαω,οχι της σχολης γαμαω μονο!!!!!!
αμα το μουνι δε γουσταρει γλειψιμο εκει μια ειναι η ατακα την οποια την εχει κανει θεσμο ο μεγας ο Τακαρος!!!
Αντε γεια!!!!
Μαζι σου στο να γλυφουμε νινακια
ο φιλος ειπε οτι δεν θελει μακιγιαζ για να τις γλυφει αρα υποθετω εννοουσε γλυψιμο στο ...προσωπο και σε συνδιασμο με το CIF γιαυτο ρωτησα
Μαζι σου στο να γλυφουμε νινακια
ο φιλος ειπε οτι δεν θελει μακιγιαζ για να τις γλυφει αρα υποθετω εννοουσε γλυψιμο στο ...προσωπο και σε συνδιασμο με το CIF γιαυτο ρωτησα
το καταλαβα παικταρα,γιατι μονο στη μαπα τις χυνουμε?
αμα χυνουμε στη μαπα,πιθανον τα σκαγια θα την παρουν παντου,αρα τι να λεμε τωρα,υποτιθεται κανουν μπανακι & εμεις γλειφουμε να ουμε!
Που είναι η χρυσή εποχή των 90ς που στα μασατζίδικα χτύπαγε παλαμάκια η υπεύθυνη και ξαφνικά γέμιζε το σαλόνι από κορίτσια
όλα μουνάρες ,πλαστικά, tatoo τίποτα και όλα αυτά στην ασύλληπτη τιμή των 5000δραχμων!
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!
το καταλαβα παικταρα,γιατι μονο στη μαπα τις χυνουμε?
αμα χυνουμε στη μαπα,πιθανον τα σκαγια θα την παρουν παντου,αρα τι να λεμε τωρα,υποτιθεται κανουν μπανακι & εμεις γλειφουμε να ουμε!
Που είναι η χρυσή εποχή των 90ς που στα μασατζίδικα χτύπαγε παλαμάκια η υπεύθυνη και ξαφνικά γέμιζε το σαλόνι από κορίτσια
όλα μουνάρες ,πλαστικά, tatoo τίποτα και όλα αυτά στην ασύλληπτη τιμή των 5000δραχμων!
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!
ναι μωρε το καταλαβαινω,νταξει τωρα δε θα τη γλειψουμε αμα σκασει με τα χυσια στη μαπα να πουμε,αλλα αμα σκασει μοσχομυριστο το μωρο,θα το φιλησουμε κ στη μαπα κ γενικα θα τριψουμε κ τη μυτουλα μας στη μαπα της,δεν θα βγαλουμε κ το μπλακ λαιτ να τσεκαρουμε τι μικροβια εχει πανω.
νταξει γενικα μαπα δε γουσταρω να γλειφω,νομιζω ουτε οι περισσοτερες γκομενες γουσταρουνε,αλλα ειμαι μεσα φουλ για γλωσσοφιλα,
αμα ειναι να κατσω να σκεφτω ποσοι την χυσανε στο στομα πριν γαμα τα.
αλλα γουσταρω γλωσσοφιλα να πουμε κ δεν το σκεφτομαι.
σε πολυ κοσμο που του λεω οτι γλειφω πουτανες με κοιταει λες & ειμαι κανας ανωμαλος.
αφου αυτο γουσταρω να κανω ρε γαμωτο,τι να κανω δηλαδη.
Και εγώ το 1995 εικοσάρης ήμουν αλλά αυτές ήταν εποχές κάθε μέρα διάβαζα τήν εφημερίδα με τις αγγελίες και μετά επιτόπιο έλεγχο
αυτό μέχρι το 1999 που με κάποιο ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου έκλεισαν όλα εν μια νυκτή
Υπήρχαν πολλά και παντού ,θυμάμαι σε ένα διαμέρισμα πάνω από την πλατ.Καννιγκος είχα πάρει μια Ουγγαρέζα 19 ετων πανέμορφη από τον κώλο ,πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα ,και τώρα έρχεται το καθε σούργελο και σου ζητάει 50ευρω και εξαρτάται το μέγεθος.
Η εκδίκηση της πουτάνας
Και εγώ το 1995 εικοσάρης ήμουν αλλά αυτές ήταν εποχές κάθε μέρα διάβαζα τήν εφημερίδα με τις αγγελίες και μετά επιτόπιο έλεγχο
αυτό μέχρι το 1999 που με κάποιο ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου έκλεισαν όλα εν μια νυκτή
ολοι στις αναζητησεις μας τοτε ειχαμε περασει κι απο κει.
θυμαμαι εγω πηγαινα συχνα σε ενα στην Κυψελη,Κεφαλληνιας 45.
ηταν μεταξυ πολλων αλλων μια κοπελλα εκει,Βικτωρια την ελεγαν.
Ρωσιδαρα 21-22 ετων,ξανθια,μακρια μαλλια μια κουκλα πραγματικη.
απειρες φορες την ειχα τιμησει,ουτε θυμαμαι ποσες.