Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.491
- Πόντοι
- 46.423
Παμε τωρα στην πανυψηλη για γυναικα Χελεν
Μια λεξη Μουναρος..και το ξερει. Αυτο αυτοματωεμετ το πρωτο 5λεπτο εντυπωσιασμου σε ριχνει καθοτι προσπαθει να κινηθει σε δικους της ρυθμους και να κουραραστει οδο το δυνατον λιγοτερο. Σιγουρο δεν την ιδρωνει την φανελα. Εχει μεγαλη εμπειρια και πολλα χιλιομετρα ανα τα ευρωπας και μεσες ανατολες. Ενα λιγουρη μπορει να τον παιξει στα δακτυλα. Πιπα πολυ καλη, στησιματα μετρια λογω πονηριας να μη κουραστει, σεξουαλα ομως να σε κανει να τελειωσεις και να εχεi costumer satisfaction. Επαγγελματιας σιγουρα οπως να μη ξεχασω και καθαρη σε ολα της και περιποιημενη. Σιγουρα αξιζει το παλμαρε οπιουδηποτε-"κουμπαει" και σε πρωταρηδες πουθα εκστασιαθουν με τετιοι μουναρο οπως και μεεμπειρουςπαιχτεςπου θελουν να κανουν "παιχνιδι" τοσο σωματικο οσο και ψυχολογικο. Θα την ξαναβλεπες Ισως αναλογα με τις καυλες και τη περιρρεουσα διαθεσιμοτητα
Σωστά !!!
Εγώ την Helen την θεωρώ πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.
Έχει κάνει βέβαια κάτι σαχλαμάρες στη μύτη και χείλη που μειώνουν την γενική εξαιρετική της εικόνα.
Και ναι στο sex κλέβει λιγάκι.
Εμένα πάντως αν και μου άρεσε πολύ ντυμένη όταν την είδα γυμνή και με το ψεύτικο χαμόγελό της κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν με κέρδισε να την ξανασυναντήσω.
Ίσως επειδή είναι πολύ επαγγελματίας και περπατημένη στο χώρο.