Cristian090909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
γενικα λεω μονο εμφανισιακαέκανες test drive
γενικα λεω μονο εμφανισιακαέκανες test drive
φιλε,skinny εχει το γραφειο 3-4 αυτη τη στιγμη...αναστασια,μονικα,σοφια κτλ..δεν βλεπω ιδιατερη διαφορα απ αυτη που ποσταρες...ισα ισα η μονικα εχει και πιο ωραια μουρη..γνωμη μου το γραφειο πασχει απο κατι τετοιο..προσωπο 8.5,μεγαλο φυσικο βυζι,σωμα με καμπυλες εκει που πρεπει..Σεβαστή η γνώμη σου αλλά γούστα είναι αυτά. Εγώ απλώς παρακινώ το γραφείο να μας φέρει και κανένα τέτοιο,
Οι περισσότερες από το αμούρ μετα το τέλος από το τουρ τους κατεβάζουν της φωτογραφίες κυρίως μετά από δικής τους απαίτησης. Πολλές είναι που τις θυμασαι αλλά και από της φωτογραφίες και το στυλ τους μπορείς να της καταλάβεις. Γενικά οι μισές του μαγαζιού είναι του αμούρ κυρίως τα ομορφα πιπίνια.Ρε 'σεις πως ανακαλυπτετε και κανετε διασταυρωση, για ποια κοριτσια του glamour, ανηκουν στο amour-russe. Π.χ. για την Καρμεν που αναφερθηκε σε προηγουμενα σχολια οτι ειναι απο amour-russe δεν βρηκα κατι . Καποιος, καποιο λινκ, για την δεσποινιδα και γενικα ενας ευκολος τροπος για να τις ανακαλυπτουμε. Σαν κυνηγι θησαυρου μου ακουγεται ολο αυτο .
Η Bella μούναρος; Στα 100 την είχαν και έφυγε κακήν κακώς ο...μούναροςΠαίκτη που πήρες τη Bella γράψε πως ήταν στον αγώνα, γιατί από εμφάνιση είναι μουναρος, καμία σχέση με τις φωτογραφίες που εχει.
Alisa μακράν πρώτη και με διαφορά σε πρόσωπο και σώμα από την Μόνικα.φιλε,skinny εχει το γραφειο 3-4 αυτη τη στιγμη...αναστασια,μονικα,σοφια κτλ..δεν βλεπω ιδιατερη διαφορα απ αυτη που ποσταρες...ισα ισα η μονικα εχει και πιο ωραια μουρη..γνωμη μου το γραφειο πασχει απο κατι τετοιο..προσωπο 8.5,μεγαλο φυσικο βυζι,σωμα με καμπυλες εκει που πρεπει..
Με 100 πια θα κάθιση ρε παίκτη ? Αν συνεχίσουν να τους κόβουν τον μισθό και πολλές άλλες θα φύγουνΗ Bella μούναρος; Στα 100 την είχαν και έφυγε κακήν κακώς ο...μούναρος
Οι περισσότερες από το αμούρ μετα το τέλος από το τουρ τους κατεβάζουν της φωτογραφίες κυρίως μετά από δικής τους απαίτησης. Πολλές είναι που τις θυμασαι αλλά και από της φωτογραφίες και το στυλ τους μπορείς να της καταλάβεις. Γενικά οι μισές του μαγαζιού είναι του αμούρ κυρίως τα ομορφα πιπίνια.
Λες τέτοια πράγματα για το κορίτσι και είναι η κολλητή της δικιάς σουΓια τον Παπαγάλο λες έτσι;
Άλλη είναι η κολλητή της...Λες τέτοια πράγματα για το κορίτσι και είναι η κολλητή της δικιάς σου
Η Bella μούναρος; Στα 100 την είχαν και έφυγε κακήν κακώς ο...μούναρος
Για τον Παπαγάλο λες έτσι;