ετσι ακριβως
Δεν φοβαμαι φιλε τιποτα και κανεναν
Μαλιστα προχτες μιλαγα στο τηλεφωνο με ενα μελος εδω....δεν θα πω ποιον αν θελει γραφει
εγω ειμαι απο τους ευκολους πελατες και με την εμπειρια που εχω ειμαι χαλαρος μαζι τους και 9.5/10 θα περασω καλα
οταν ψωνισα ομως καποιες φορες απο αλλο γραφειο και μου βγηκε εντελως χαλια εμπειρια δεν εγραψα και εκει ειχαμε μια αντιπαραθεση μαζι του και μου ειπε κακως δεν το εκανα γιατι μετρανε πιο πολυ οι κακες κριτικες απο τις καλες
με εμενα μιλουσες , φυσικα για αλλο λογο με πηρες (αν θες τον αναφερω) και αν δεν ειχα μπει εδω να δω αν απελευθερωθηκε ο
της Jessica2 που το γραφειο μου τον κρατα ερμητικα κλειστο(μεταξυ αστειου....και σοβαρου) δεν θα ειχα δει το μηνυμα σου
Σαφως και οποτε μπορω διαβαζω κριτικες ή προτιμω τηλεφωνικη επαφη με φιλους που εχουν εμπειρια με την εκαστοτε κοπελα που θα παρω
στις κριτικες αν ταυτιζονται τα γουστα μας εχει καλως, ή αν εχει λεπτομερειες η κριτικη και οχι φρου φρου θα ζυγισω κι θα επιλεξω
πχ. γενικα μιλφ σπανια παιρνω, μιλησα με συμφορουμιτη(αν θελει επεμβαινει), μου ειπε τα καλα και τα κακα, τα ζυγισα και την ειδα 2 φορες τελικα σε 2 24ωρα, αν δεν ειχε κατι που εκανε στο τελος θα την ειχα ξαναδει/ισως ξαναδω, δεν ειναι και για χορταση
Του 10 σπανια ειμαι, αν περασω με την επομενη ακομα καλυτερα ή ειναι ομορφοτερη τι να βαλω 11? Αν περασω καλα απλα θα γραψω "σεντονι" ή θα βαλω αναλυτικοτερη περιγραφη στην κριτικη μου, με καποια φρου φρου φυσικα κι ας ειναι η βαθμολογια μου πιο χαμηλη, και το 8 καλο ειναι, απλα μαθαινεις να με διαβαζεις
στο κατω κατω οι περισσοτεροι που παιρνουμε απο τα "τοπ γραφεια" εδω ειμαστε καπως μεγαλουτσικοι ηλικιακα, αλιμονο να μην εχουμε πειρα και κριση αν και παντα υπαρχει και το ...... Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Τα σεβη μου στην παρεα
και σορρυ για το off topic
ΥΓ, αναμενω Dayana να δω αν κι αυτη εχει ... ερμητικα κλειστο κωλο