TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 18.496
Μιας & απο μενα ξεκινησε το θεμα,μαλλον πρεπει να γραψω τον επιλογο...το αντιθετο νομιζω γινετε
μια κακια κριτικη θα εχει πολλα λαϊκ και πολλα σχολια τυπου κστω οι προμοτορες μαυρο απο εμενα κ.ο.κ
κι οσοι περασαν καλα θα χαρακτηριστουν βαλτοι!!!
πχ θα μιλησω για εμενα
θα ειμαι πιο <καλος> σε βαθμολογια κορμιου σε Μιλφ
ή πιο <καλος> σε βαθμολογια VFM σε φτηνοτερη κοπελα
τωρα για το σερβις οπως περασει κανεις..... δεν ειμαι στο δωματιο μαζι τους οποτε δεν θα πω κατι κακο πανω σε αυτο
απο οσα γραψατε ολοι-& σας ευχαριστω ολους-το συμπερασμα ειναι μαλλον πιασ'το αυγο & κουρευτο!παροτι απο ενα διαλογο γεροξουρα & hornyasfuck μου φανηκε οτι ο γεροξουρας ειχε θετικη εμπειρια,αλλα δεν την κατεγραψε απο φοβο μην κατηγορηθει για προμο-απολυτα σεβαστο.
ενα αλλο συμπερασμα εμπειρικο που βγαζω εγω-δεδομενου οτι το γραφειο ξερει τη δυναμη που εχει το σαιτ ,αλλα παρολαυτα την κοπελα την εφερε με το ιδιο ονομα & χωρις να αλλαξει τις φωτογραφιες της,δηλαδη δεν μπηκε στον κοπο να μας παραπλανησει που με το φωτοσοπ νομιζω δεν θα ηταν πολυ δυσκολο,μαλλον η κοπελα εχει καποια πελατεια η οποια εμεινε ευχαριστημενη την τελευταια φορα,παροτι δεν εγραψε κριτικη,κ βασιζεται στο οτι θα την ξανατιμησουν...
τωρα αν πραγματικα ειναι ομορφη αλλα η συμπεριφορα της ειναι χαλια-δηλαδη ισχυουν αυτα που εγραψε στην κριτικη του ο αγνωστος χ & παρολαυτα ξαναερχεται με το ιδιο ονομα,θα ειναι τελειως παραλογο για μενα παντα.
που θα παει παντως,καποιος θα γραψει κατι...