titsglazer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Καμιά πιο πρόσφατη φωτό από Μάρτα υπάρχει?
Δε λέω, καλά τα μπαλόνια, αλλά να ξέρουμε πόσο...ήλιον έχει μείνει πλέον.
Καμιά πιο πρόσφατη φωτό από Μάρτα υπάρχει?
Άμα δε δεις τον κώλο δεν θυμάσαι καμία εσύΤη θυμάμαι ...
Από μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα!Φοιτητής είχα μία μισή Λιβανέζα και μισή Cote d' Ivoire σκέτη κόλαση και έσκουζε 'fuck my ass'.
Αυτές κρατάνε το μουνί τους μόνο για το γάμο και δίνουν μόνο κώλο πριν παντρευτούν ...
Τι να πείς ...
Άλλες κουλτούρες ...
Εγώ είχα μια Ελλεινίδα εκτελωνίστρια σε αυτό το στυλΦοιτητής είχα μία μισή Λιβανέζα και μισή Cote d' Ivoire σκέτη κόλαση και έσκουζε 'fuck my ass'.
Αυτές κρατάνε το μουνί τους μόνο για το γάμο και δίνουν μόνο κώλο πριν παντρευτούν ...
Τι να πείς ...
Άλλες κουλτούρες ...
Φυσάει σήμεραΗ Nancy φουλ ακόμα δε πάτησε Ελλάδα . Τι σκατα κυριακάτικα δε πάει κανεις θάλασσα ??
Γιατί ρε μεγάλε δεν πρέπει να ξέρουν ότι αν δεν τραβάνε , δεν θα πατήσει ψυχή. Για να έουν το νού τους. Εμενα το αντίθετο με ξεπερνάνει!!!!Αυτό που κάποιοι ενημερώνουν τις βλάχες για το μπου, εμένα με ξεπερνάει!
Εμενα παλι με εκνευρίζει αφανταστα μια ομαδα χρηστων που ολημερις και ολονυχτις ασχολειται με το θρεντ του εν λογω γραφειου και τα κοριτσια του.
Η μια fully booked,η αλλη εχει περιοδο,η αλλη εκλασε ,η αλλη εφαγε λαβρακι στο φουρνο κλπ
Πραγμα που δεν γινεται σε αλλα γραφεια.
και επειδη δεν το λεει κανενας,η ποιότητα εχει ΠΕΣΕΙ στα ταρταρα...εχω ακυρωσει 3 στα 5 τελευταια
Εγινε εσκορτ η ΜΕΡΥ ρε π@υστη μου???ελεος το γιουβαρλακι!
Μελίτα??Φακλανοειδές μπάζο!Ντιλάρα?κοριτσάκι της σειράς!..και αλλες που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλό
Προσωπικά δεν κάνω καμία αναφορά στα κορίτσια ότι σχολιάζω και γράφω κριτικές.
Για τα ρωσιδάκια του γκλαμουρα δεν ξέρω αλλά σε κάτι Σαντρες κλπ. όχι απλά κάνεις αναφορά αλλα δίνεις απευθείας το λινκ με τις κριτικές σου για να μην το ψάχνουν κιόλας
πεθαινω για σοκολατινες
Εσυ πάντως το έδειξες σε κάποια που τραβάει άρα δεν έχει βάση ο ισχυρισμός σου. Όπως και να έχει, η αναφορά μου δεν είχε μομφή προς το πρόσωπο σου, γενική ήταν. Κι εγώ για το μπου από τάνα έμαθα εκεί πίσω στο 2009!!!Γιατί ρε μεγάλε δεν πρέπει να ξέρουν ότι αν δεν τραβάνε , δεν θα πατήσει ψυχή. Για να έουν το νού τους. Εμενα το αντίθετο με ξεπερνάνει!!!!
Καλως ήρθες. Χαιρομαι που άκουσες τη συμβουλη μου Sugardaddy!! Ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς!!!!Εμενα παλι με εκνευρίζει αφανταστα μια ομαδα χρηστων που ολημερις και ολονυχτις ασχολειται με το θρεντ του εν λογω γραφειου και τα κοριτσια του.
Η μια fully booked,η αλλη εχει περιοδο,η αλλη εκλασε ,η αλλη εφαγε λαβρακι στο φουρνο κλπ
Πραγμα που δεν γινεται σε αλλα γραφεια.
και επειδη δεν το λεει κανενας,η ποιότητα εχει ΠΕΣΕΙ στα ταρταρα...εχω ακυρωσει 3 στα 5 τελευταια
Εγινε εσκορτ η ΜΕΡΥ ρε π@υστη μου???ελεος το γιουβαρλακι!
Μελίτα??Φακλανοειδές μπάζο!Ντιλάρα?κοριτσάκι της σειράς!..και αλλες που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλό
Της είπα ότι είναι κομοδίνο και μπήκε να μου δείξει τις πολύ καλές κριτικές τηςΕσυ πάντως το έδειξες σε κάποια που τραβάει άρα δεν έχει βάση ο ισχυρισμός σου. Όπως και να έχει, η αναφορά μου δεν είχε μομφή προς το πρόσωπο σου, γενική ήταν. Κι εγώ για το μπου από τάνα έμαθα εκεί πίσω στο 2009!!!
Αυτό δεν είναι λίγο άδικο στα ρωσιδάκια!Αα ΝΑΙ ρε συ έχεις δίκιο.
Το είχα ξεχάσει και ευτυχώς που μου το θύμισες.
Παιδιά διόρθωση ... ναι η Σάντρα και η Ζήνα γνωρίζουν ότι γράφω κριτικές.
Αλλά μόνο αυτές οι δύο το γνωρίζουν.
Λιόνταρε σε ευχαριστώ πολύ που μου το θύμισες.