HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 28.003
- Πόντοι
- 32.548
Ερωτηση ,την Τori ο ίδιος την κλείνει κάθε μέρα ολοήμερο?
Εγω περιμένω Alina αλλη μια πρόταση του Jack.
Ενδεχόμενο Α . Πολύ καλή και ο στενός κύκλος δεν γράφει τίποτα γιατί είναι μουνοφαιδες.Για αυτή την Αλεξα σιγή ιχθύος.
Και βλέπω τη τρώει τη μπανάνα της...Πως να είναι η πιπινα άραγε...;
Αλλαξα τελικα! Ακουσα ότι είναι μπρος πίσω "πλάκα σανίδα" αν με εννοείς! Περιμένω την Νατηαλιε!Μίλα ρε !!!
Αλλαξα τελικα! Ακουσα ότι είναι μπρος πίσω "πλάκα σανίδα" αν με εννοείς! Περιμένω την Νατηαλιε!
Ενδεχόμενο Α . Πολύ καλή και ο στενός κύκλος δεν γράφει τίποτα γιατί είναι μουνοφαιδες.
Ενδεχόμενο Β. Πολύ χάλια περίπτωση και όσοι πάνε θέλουν μέρες να συνέλθουν και να προειδοποιήσουν.
Δεν παίζει πλέον, μέχρι το Δεκέμβριο από μακριά και αγάπη.Υπάρχει και τρίτο ενδεχόμενο.
Να την παίρνεις εσύ για 8ώρα ...
Να πω κάτι Κ ας βγω κακός....
Όσοι νομίζετε ότι υπάρχει ειλικρίνεια, πέρα από τον επαγγελματισμό μ αυτά τα κορίτσια, είστε πολύ γελασμενοι....
Κ προσέχετε γιατί απ'ότι πήρε το μάτι μου, κ τ αυτί μου, ορισμένοι μου θέλετε και καφέδες και εξόδους και ιστορίες μ άγριους.
Έτυχε να πιω καφέ κάπου, και κάποιος μοροζιαρης από εσάς, μπορεί όμως και να μην είναι εδώ στο bou, συζητούσε για paper work, visa και τα λοιπά, με μια απ'αυτές που την γουστάρετε πολλοί από σας απ'ότι διαβάζω εδώ μέσα....
Μαγκιά του, και μαγκιά σας ότι κάνετε δω μέσα....
O νοων νοητω....
Υπηρεσίες που προσφέρονται από τίς κυρίες και τα γούστα που βγάζουν σε ορισμένους κυρίους, έχετε σκεφτεί ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά κ είναι απλά υπηρεσίες ;;;;
Όπως μιλάνε ορισμένοι εδώ μέσα, στο τέλος θα ακούσουμε ότι τους περιμένουν για διακοπές στη χώρα τους, έτσι γαμικουλες που την έχουν δει....
Πηδηχτε, πληρώστε και φευγατε....
Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για καφετέριες και για να χουμε να θυμόμαστε, Κ όχι να κοκορευομαστε ότι Κ καλά κάτι καταφέραμε....
Όταν κάποιες καταφέρνουν και μας κάνουν να περνάμε έτσι όπως ενδυκνειται στις υπηρεσίες τους, με τόσα μοντέλα που μας κουβαληθηκαν, σιγά μην κάνουμε και παρέα....
Κ πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... όσον αφορά αυτές !
Δουλειά δεν είχε ό διάολος............τα παιδιά του.....
Κι αυτό για εμάς....
Γιατί ρε φίλε , δεν ήμαστε ??Πέφτω από τα σύννεφα.
Πρώτη φορά τα ακούω ...
Δηλαδή ψέματα είναι όλα όσα μας λένε ???
Ότι είμαστε ωραία παιδιά δηλαδή και super γαμιάδες ...
Γιατί ρε φίλε , δεν ήμαστε ??
Λες και περιμέναμε τις ρωσίδες να μας πουν πως ήμαστε ?Έτσι τα λέω για να μην στενοχωρήσω τον άλλον ...
Ευχαριστούμε για τις συμβουλέςΝα πω κάτι Κ ας βγω κακός....
Όσοι νομίζετε ότι υπάρχει ειλικρίνεια, πέρα από τον επαγγελματισμό μ αυτά τα κορίτσια, είστε πολύ γελασμενοι....
Κ προσέχετε γιατί απ'ότι πήρε το μάτι μου, κ τ αυτί μου, ορισμένοι μου θέλετε και καφέδες και εξόδους και ιστορίες μ άγριους.
Έτυχε να πιω καφέ κάπου, και κάποιος μοροζιαρης από εσάς, μπορεί όμως και να μην είναι εδώ στο bou, συζητούσε για paper work, visa και τα λοιπά, με μια απ'αυτές που την γουστάρετε πολλοί από σας απ'ότι διαβάζω εδώ μέσα....
Μαγκιά του, και μαγκιά σας ότι κάνετε δω μέσα....
O νοων νοητω....
Υπηρεσίες που προσφέρονται από τίς κυρίες και τα γούστα που βγάζουν σε ορισμένους κυρίους, έχετε σκεφτεί ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά κ είναι απλά υπηρεσίες ;;;;
Όπως μιλάνε ορισμένοι εδώ μέσα, στο τέλος θα ακούσουμε ότι τους περιμένουν για διακοπές στη χώρα τους, έτσι γαμικουλες που την έχουν δει....
Πηδηχτε, πληρώστε και φευγατε....
Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για καφετέριες και για να χουμε να θυμόμαστε, Κ όχι να κοκορευομαστε ότι Κ καλά κάτι καταφέραμε....
Όταν κάποιες καταφέρνουν και μας κάνουν να περνάμε έτσι όπως ενδυκνειται στις υπηρεσίες τους, με τόσα μοντέλα που μας κουβαληθηκαν, σιγά μην κάνουμε και παρέα....
Κ πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... όσον αφορά αυτές !
Δουλειά δεν είχε ό διάολος............τα παιδιά του.....
Κι αυτό για εμάς....
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές
Που να μας παει το μυαλο αν δεν μας το ελεγες
Τόσα χρονια τσάμπα παιδευόμαστε
Επρεπε να μας ανοιξει τα ματια κάποιος χωρις καμία κρητική...!!!
Και εγώ που έγινα sugar daddy αρκετές φορές με κορίτσια του χώρου τι πρέπει να κάνω τώρα είμαι ξαφνικά σε δίλημμα ... αστα φιλε AnnapurnaΠάνω που είχα ευχαριστηθεί ότι κάποια με αγαπάει τέλος πάντων ήρθε αυτός ο Geo... και μου τα χάλασε όλα ...
Μιλάς σοφά γέροντα (δεν παίζει να είσαι πιτσιρικάς), αλλά αν θες, έτσι μεταξύ αγνώστων άκου και μία άλλη άποψη. Η όλη διαδρομή με αυτά τα κορίτσια, κατά την ταπεινή άποψή μου και την μικρή μου εμπειρία, έχει διάφορα στάδια. Δεν έχει σημασία ποια είναι αυτά τα στάδια, στην πορεία όμως, αφού φας χαστούκια πολλά, αφού κάνεις πολλές μαλακίες, εμφανίζονται κυρίως 2 επιλογές. Ή θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο κορίτσι εκεί έξω που την αδικησε η ζωή και θα συνεχίσεις να τρως χαστούκια προσπαθώντας να την γλυτώσεις, ή θα γίνεις κυνικός και θα απολαύσεις τα πλεονεκτήματα του αγοραίου έρωτα, χωρίς έρωτες και χωρίς να πρέπει να ξέρεις τι έχει η κάθε μία στο μυαλό της. Τονίζω το αγοραίος. Θα τολμήσω δε να πω, ότι όταν τελικά γίνεσαι κυνικός, τα κορίτσια φαίνεται το προτιμούν. Ξεχνάνε και αυτές τα όποια προβλήματά τους κλπ, περνάνε καλά έστω αυτή τη μία ώρα, με αποτέλεσμα και η δική σου εμπειρία να είναι πολύ καλύτερη. Στα παραπάνω, προφανώς θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Ίσως, αλλά θα πω ότι είναι απλώς για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα. Εν συντομία, μην το ψάχνετ πολύ. Analysis is paralysis. Πάμε παρακάτω και διασκεδάστε. Αγοραίος είναι αυτός ο έρωτας, όχι κάτι άλλο.Μιλάω καλοπροαίρετα.
......
Τα σέβη μου σε όλους.....
Και για να μην σας μπαίνουν ιδέες ότι τα ξέρω όλα ή το παίζω ξερολας, υπήρξα κ γω επίδοξος εραστής του ονείρου μου μ αυτά τα κορίτσια....