JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Εισαι μεγάλο λαγωνικό .....αλλά μάλλον έχεις και το insta της ...?...Τι εγινε ρε παιδια το κλε
Αν είναι αυτή
την έχω πάρει
Εισαι μεγάλο λαγωνικό .....αλλά μάλλον έχεις και το insta της ...?...Τι εγινε ρε παιδια το κλε
Αν είναι αυτή
την έχω πάρει
Οχι , την έχω πάρει μια φορά περυσι το Οκτωβριο, διαβάζοντας τις κριτικές σας. 1 ωρα στην Παντειο στο 2οροφο στο μεγαλο δωμάτιο που εβλεπε φωταγωγο αριστερα οπως βγαίνεις απο το ασανσερ,γιατι ήθελε να καπνίσει, στο 207 ή 208 αν θυμάμαι καλά. Καλη κοπέλα. Χαίρομαι που τα καταφερε. Αλλα για να εχεις φωτό εσυ ήσουν ο καλος πελάτης. Εγω έχω άλλη που ψαχνεται όχι πολυ διαφορετική από την Κατριν. Μολδαβη αν δεν με απατα η μνήμη μου!Εισαι μεγάλο λαγωνικό .....αλλά μάλλον έχεις και το insta της ...?...
Καλά μη πιστεύεται κ τοσοοοο πολύ τους γάμους κ τις φωτος σε Instagram … ενοικιάζονται fake γαμπροί , fake νύφες , fake παιδιά και πολλά αλλα για να γλιτώσουν απο διάφορους αγαπουληδες -τρελούς ανα το κόσμο ….Να ευχηθούμε και βίον ανθόσπαρτον στο κορίτσι …!!!! Μας είχε επισκεφτεί περίπου πριν ενα χρόνο ….?. Το χάσανε οι αρκετοί υποψήφιοι γαμπροί και αξιότιμα μέλη του σάιτ ??
Αυτή λογικάποια κοπελα είναι?
Οτι βλεπω αναφέρω....τωρα αν είναι fake η αν δεν κρατήσει πολυ δεν ξέρω..Καλά μη πιστεύεται κ τοσοοοο πολύ τους γάμους κ τις φωτος σε Instagram … ενοικιάζονται fake γαμπροί , fake νύφες , fake παιδιά και πολλά αλλα για να γλιτώσουν απο διάφορους αγαπουληδες -τρελούς ανα το κόσμο ….
Μη τρελαθούμε κιόλας .
Ναι δε διαφωνώ ! Απλά και άλλη μια έβαζε γάμο κ δεξιώσεις κ μετά από 1 εβδομάδα τουραριζε στο μιλανο …φαντάζομαι κατά τύχη ???Οτι βλεπω αναφέρω....τωρα αν είναι fake η αν δεν κρατήσει πολυ δεν ξέρω..
Η συγκεκριμένη έψαχνε ήρωα απο οτι μου ειχε πει ?
Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις πως οι γκόμενοι/άντρες τους σε πάααααρα πολλές περιπτώσεις το γνωρίζουν…Ναι δε διαφωνώ ! Απλά και άλλη μια έβαζε γάμο κ δεξιώσεις κ μετά από 1 εβδομάδα τουραριζε στο μιλανο …φαντάζομαι κατά τύχη ???
Μιας που το ανέφερες, αυτή εδώ δεν την κατούραγε κανείς σας και πήγε στους απέναντι
Αφού ρωτάνε κιόλας κάθε μέσα ποσα έβγαλαν και αν δεν έπιασαν το όριο τους λενε κατσε κανα δυο βδομάδες ακόμα ?Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις πως οι γκόμενοι/άντρες τους σε πάααααρα πολλές περιπτώσεις το γνωρίζουν…
Σωστά. Έτσι τους λέμε τους Ιταλούς. Και ενίοτε και τους Τουρκαλάδες. Απέναντι λέμε και τα ανταγωνιστικά πρακτορεία εντός επικράτειας.Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι στη Ρώμη ?
Ε ναι ρε. Εγώ πήδαγα Κωνσταντινούπολη μια που είχε πει στον άντρα της οτι έχει πάει για φωτογράφηση σε πρακτορείο μόδας στις Βρυξέλλες. Είμασταν μπροστά από το Hilton Bosporus που έμενα και μου λέει: Βγάλε μου μια φωτογραφία εδώ που μοιάζει λίγο με Βέλγιο να την στείλω στον άντρα μου το χαϊβάνι.Εν το μεταξύ όλες λένε ότι πανε στην Ευρώπη με μια συγκεκριμένη εταιρεία καλλυντικών για πωλήσεις …. ? κι ανάθεμα αν τη ξέρουν κιόλας ….
Μου την έστειλε ρε αλλα ήταν κουνημένη η φωτο ? να βγάζεις καλύτερες . Εντω μεταξύ πιο μαλακια εκει στο Hilton δεν υπάρχει . Μια ωρα να κοιτάνε από κάτω το ταξί με καθρέφτες για βόμβα άλλη μια ωρα να σκανάρουν τη βαλίτσα… παιδιά να γαμισω ήρθα πήγα να τους πω ψάξτε άλλους για βόμβα .Ε ναι ρε. Εγώ πήδαγα Κωνσταντινούπολη μια που είχε πει στον άντρα της οτι έχει πάει για φωτογράφηση σε πρακτορείο μόδας στις Βρυξέλλες. Είμασταν μπροστά από το Hilton Bosporus που έμενα και μου λέει: Βγάλε μου μια φωτογραφία εδώ που μοιάζει λίγο με Βέλγιο να την στείλω στον άντρα μου το χαϊβάνι.
Μελετάω αλλά ήρθαν και άλλα φρούτα...έχεις μπόλικο πράμα να μελετήσεις φίλε...
Μελετάω αλλά ήρθαν και άλλα φρούτα
Με τον συζυγο γελάω!!!! Μπροστά του εγώ είμαι πρώτο γκομενάκι!!!!!!!Πριν το σύζυγο ???
Με τον συζυγο γελάω!!!! Μπροστά του εγώ είμαι πρώτο γκομενάκι!!!!!!!