busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
P M όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες.
Έχεις να πεις στα κρυφά κάτι περισσότερο;
P M όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες.
Έχεις να πεις στα κρυφά κάτι περισσότερο;
Είναι όπως στις φωτογραφίες;Μπα δεν νομίζω.
Άλλωστε έχουν γραφτεί αρκετές κριτικές για την εν λόγω κυρία και ίσως μια ωραία πρόσφατη και έγκυρη κριτική για ενημέρωση είναι του αγαπητού φίλου κύριου Καρέλη.
Με φωτογένεια την βλέπω
Τι μωρό...!Εδώ θέλουμε info οποίος περάσει για γνωριμία...
Τσετσένικο; Μήπως εννοείς Καυκάσιο;Καταλαβαίνω τι λες! Από κοντά είναι καλύτερα! Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Πρεπει να έχει αραβικό αίμα ή τσετσενικο! Είναι πολύ στυλάτη το κορίτσι που θες να έχεις σε μια έξοδο. Αλλα δεν νομιζω ότι μπορεί αγριάδα. Η Μιλλα έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές στο σεξ.
Nαι κατι τέτοιο.Τσετσένικο; Μήπως εννοείς Καυκάσιο;
Ή Περσικό; κατι σαν μαυρομουροπορτοκαλογαλάζιο....Nαι κατι τέτοιο.
Μελανούρι για φάγωμα!Ή Περσικό; κατι σαν μαυρομουροπορτοκαλογαλάζιο....
Κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει ....Έχει έρθει ξανά η Julia...Τώρα βλέπω τη σελίδα της... Ενθουσιασμένος;
Χρόνια 23 ετών λεει ότι είναι και καλά, αντε λέω εγώ 28.Κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει ....
Με αυτό το στήσιμο έχω ξανασυναντηθεί άλλα δεν θυμάμαι ακριβώ ς. ... πάνε χρόνια........
Και πάλι δεν μου βγαίνει... 35++;;;; εάν φυσικά είναι αυτή.Χρόνια 23 ετών λεει ότι είναι και καλά, αντε λέω εγώ 28.
Αν είναι αυτήΝα ευχηθούμε και βίον ανθόσπαρτον στο κορίτσι …!!!! Μας είχε επισκεφτεί περίπου πριν ενα χρόνο ….?. Το χάσανε οι αρκετοί υποψήφιοι γαμπροί και αξιότιμα μέλη του σάιτ ??
ποια κοπελα είναι?Καλησπέρα σε όλους!
Ανέβασα μια κριτική για την Louiza εχτές αλλά δεν βλεπω να ανεβαίνει οπότε σας την βαζω και έδω για να ενημερωθείτε σχετικά με την κοπέλα.....
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή και ευγενική.
Έχει διάφορες από τις φωτογραφίες στο ότι έχει σημάδια στο πρόσωπο από παλιά ακμή αλλά δεν έχει σπυριά τώρα και το δέρμα της είναι καθαρό και λίγο κοκκινισμενο από τον ήλιο.
Σημειωτέον ότι δεν είναι άσχημη με τα σημάδια και φαινόταν επειδή δεν ήταν βαμμένη.
Γενικά στην αρχή δεν είπε πολλά και μου ζήτησε ευγενικά να πάω να κάνω ντούς.
Βγήκα από το ντούς και ξάπλωσα στο κρεβάτι αφήνοντας την να κάνει την δουλειά της χωρίς καμία συμμετοχή από μέρους μου.
Το σώμα της έχει κανονικό ύψος και και γενικα ωραία σχήματα.
Το βυζί της έχει καλό μέγεθος και έχει ωραίες ρώγες αλλά είναι λίγο χαλαρό σε φυσιολογικά πλαίσια όμως χώρις να φαίνεται άσχημο και η κοιλιά της επίσεις έχει κάποια σημάδια γεννας. Το μουνι της είναι πολύ ωραίο και αρκετά στενό ενώ ο κωλος φαίνεται λίγο δουλεμενος.
Δίνει φιλιά χωρίς γλώσσα και κάνει πίπα ακούραστα όσο θέλεις ούτε κουράζεται ούτε παραπονιέται. Η πίπα της είναι καλή σαν γκόμενας αλλά όχι τσοντε. Γλύφει και λίγο τα αρχιδια αλλά τίποτα το φοβερό... Γλύφει επισεις από λίγο και το σώμα. Ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα με αναστεναγμούς και προσποιείται αρκετά καλά ότι γουστάρει. Ιδιαίτερα όταν γαμιεται ανάβει πραγματικά. Ήταν καθαρή και πήγε για ντους ενδιάμεσα. Κουβέντα κάνεις όσο θέλεις μαζί της είναι αρκετά ανοικτή αλλά περισσότερο απαντά παρά ρωτάει. Στο δεύτερο γύρο έκανα και εγώ προσπάθεια να την ερεθήσω και τα πραγματα άναψαν πραγματικά.
Επαναλαμβάνω ότι είναι ακούραστη στο τσιμπούκι. Στάσεις κάνει οποια γουστάρεις και ωραία αλλά σε κάποιες δεν με βόλεψε λόγο του σωματότυπου μου χωρίς να φταιει η κοπέλα ... Γενικά το κορίτσι είναι λίγο ήρεμο δεν μοιάζει με ξεκωλο χωρίς να θέλω να πω ότι δεν της αρέσει η δουλειά απλά έχει μια γαλήνη που την κανει πιο κατάλληλη για gfe κατάσταση...
Δεν ξέρει ελληνικά αλλά αγγλικά αρκετά ώστε να συζητήσεις μαζί της. Εκεί μου είπε ότι έχει πάει και Ίμπιζα. Δεν κοίταξε πότε την ώρα, της το ζήτησα εγώ και μας είχαν μείνει 6 λεπτά. Ήταν προθυμη για ότι της ζήτησα και φάνηκε να στεναχωριέται που έφευγα... Είναι καλό κορίτσι και φαίνεται μικρότερη σε ηλικία
Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι πρίν από έμενα είχε πάει ένας ντελιβεράς και έψαχνε κάποια άλλη κοπέλα και η Λουίζα προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν είναι αυτη αλλά μάταια... ο τύπος τα είχε παίξει μαζί της και έφυγε με ένα χαμόγελο αποβλακωμένος.
Με το ζόρι κρατήθηκα να μην βάλω τα γέλια και η κοπέλα μου ζήτησε και συγνώμη από πάνω.
Σαν σύνολο πέρασα ωραία την μία ώρα που ήμουν μαζί της.