hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.908
- Πόντοι
- 12.896
Α καλά. Η γυναίκα με έχει πιασει τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα και πριν παντρευτούμε. Δεν νομίζω να εκπλαγεί.
Ἀνοιχτόμυαλη! Παρτοῦζες κἀνει;
Α καλά. Η γυναίκα με έχει πιασει τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα και πριν παντρευτούμε. Δεν νομίζω να εκπλαγεί.
Οχι φυσικά!!! Αλλα αν δεν ρωτήσω τους έμπειρους ποιόν να ρωτήσω?Καλά ναι...όταν η άλλη είναι στην γύρα από σπίτι σε σπίτι, ξενοδοχείο ξενοδοχείο, σιγά μην πάει να αλλάξει ρούχα για να μην προκαλέσει. "Ναι, ναι" λένε στο τηλέφωνο και πάει στην γείωση το μήνυμα, στα παπάρια τους. Καλά, οι οδηγοί, άλλο κεφάλαιο και αυτό. Ότι και να πεις για διακριτικότητα κλπ, αυτοί και εάν είναι στα παπάρια τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν σου πω ότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, θα φανώ τελείως βλάχος?;
Η γυναίκα μου είναι κάτι μεταξύ Μερκελ και Θάτσερ! Τελείως no-nonsense γυναίκα. Απλως αντιλαμβάνετε πολύ καλά ότι λογο ηλικίας δεν μπορεί και δεν την ενδιαφέρει πλεον να ανταποκριθεί στις ορεξείς μου, έτσι δείχνει ανοχή.Ἀνοιχτόμυαλη! Παρτοῦζες κἀνει;
Αν ρωτήσει κανείς, πες μία μακρινή ξαδέρφη είναι....Εντω μεταξύ οι πιο πολλοί γείτονες με ξέρουν και ξέρουν ότι είμαι και παντρεμενος, ειδικά ο απέναντι που τον ξέρω από μικρο παιδί. Ευτυχώς πολλοί είναι διακοπές και θα είναι ήσυχα.
Δεν είναι γυναίκα λαχείο είναι τέτοια περίπτωσηΗ γυναίκα μου είναι κάτι μεταξύ Μερκελ και Θάτσερ! Τελείως no-nonsense γυναίκα. Απλως αντιλαμβάνετε πολύ καλά ότι λογο ηλικίας δεν μπορεί και δεν την ενδιαφέρει πλεον να ανταποκριθεί στις ορεξείς μου, έτσι δείχνει ανοχή.
Το αστείο είναι ότι μια φορά ο πεθερός και ο γαμπρός μου , μου έκαναν και πλακίτσα, να πάμε στο ΠΙγκαλ στο Παρίσι στα κορίτσια εκεί.Δεν είναι γυναίκα λαχείο είναι τέτοια περίπτωση
Η γυναίκα μου είναι κάτι μεταξύ Μερκελ και Θάτσερ! Τελείως no-nonsense γυναίκα. Απλως αντιλαμβάνετε πολύ καλά ότι λογο ηλικίας δεν μπορεί και δεν την ενδιαφέρει πλεον να ανταποκριθεί στις ορεξείς μου, έτσι δείχνει ανοχή.
Πρόσεχε γιατί αυτές σουτάρουν πολύ δυνατά ... μην φάς κανένα σούτ και βρεθείς ξαφνικά στην Ευελπίδων ...
Τις άνετες και χαλαρές να φοβάσαι.
Αλλά το πνίξιμο με το μαξιλάρι το βράδυ στον ύπνο σου δεν νομίζω να το γλυτώσεις.
Ελπίζω να μην έπεσες στην παγίδα!Το αστείο είναι ότι μια φορά ο πεθερός και ο γαμπρός μου , μου έκαναν και πλακίτσα, να πάμε στο ΠΙγκαλ στο Παρίσι στα κορίτσια εκεί.
Ἀνδροκτονία...
Θα με είχε σουτάρει καιρό τώρα, ιδιαίτερα όταν ήμουν άφραγκος. Τώρα που έφερα φαγητό στη σπηλία για μισό αιώνα δεν κάνει βήμα. Αλλωστε και αυτήν την πληρώνω. Τζαμπα αμαξι, ωραίο σπίτι, ασφάλειες, ότι θέλει έχει. Αλλωστε μάλλον έχει βαρεθεί την ψωλή μου.Πρόσεχε γιατί αυτές σουτάρουν πολύ δυνατά ... μην φάς κανένα σούτ και βρεθείς ξαφνικά στην Ευελπίδων ...
Τις άνετες και χαλαρές να φοβάσαι.
Αλλά το πνίξιμο με το μαξιλάρι το βράδυ στον ύπνο σου δεν νομίζω να το γλυτώσεις.
Θα με είχε σουτάρει καιρό τώρα, ιδιαίτερα όταν ήμουν άφραγκος. Τώρα που έφερα φαγητό στη σπηλία για μισό αιώνα δεν κάνει βήμα. Αλλωστε και αυτήν την πληρώνω. Τζαμπα αμαξι, ωραίο σπίτι, ασφάλειες, ότι θέλει έχει. Αλλωστε μάλλον έχει βαρεθεί την ψωλή μου.
την ζητησα χτες αλλα ειχε ρεπο (μαλλον λοβερ μποι)Για την καμήλα, ξέρει κανείς κάτι?
τοιχο τοιχοΠάντως να ξέρεις ότι εάν υπάρξει πρόβλημα διαμονής σε φιλοξενώ στη βεράντα μου ... προσέχουμε βλέπεις γιατί είσαι και λίγο γαμίκουλας ...
Αν είσαι Αθήνα σε προσκαλώ στο σπίτι για παρτάκυ το ΠΣΚ με όποιες κοπέλες θες! Μισα-Μισα!Πάντως να ξέρεις ότι εάν υπάρξει πρόβλημα διαμονής σε φιλοξενώ στη βεράντα μου ... προσέχουμε βλέπεις γιατί είσαι και λίγο γαμίκουλας ...
τρομερη ιδεαΑν είσαι Αθήνα σε προσκαλώ στο σπίτι για παρτάκυ το ΠΣΚ με όποιες κοπέλες θες! Μισα-Μισα!
Ελα και εσυ . 3 vs 3 θα κάνουμε και rotation αρα θα δοκιμάσουμε 3 ο καθένας μας Πληρώνοντας 1 !τρομερη ιδεα
μισα μισα
το δικο σου μισο πληρωνεις τις κοπελες
το αλλο μισο της παιρνει
Αν είσαι Αθήνα σε προσκαλώ στο σπίτι για παρτάκυ το ΠΣΚ με όποιες κοπέλες θες! Μισα-Μισα!
Τα κορίτσια γουστάρουν πολύ τη σπηλία μου και τα αιλουροειδή μου .Εγω λέω καλύτερα να μαζευτούμε όλοι στην ίδια σπηλιά και να φτιάξουμε ένα μαντρί απέξω.
Κάθε μέρα θα διαλέγουμε και άλλο ζωντανό.
Στη σπηλιά εννοείς ?
Παράθυρα έχει ?
Κλιματισμό ?
Ιδρώνω πολύ ...