HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.920
- Πόντοι
- 32.548
Την SALIKA την τεσταρε καποιος?
Νομιζω οτι με την starla..τιτσα πολλη ασχοληθηκαμε εαν δεν θελει να γαμιθη η επιλεγη το ποτε προβλημα της ,υπαρχουν και τωρα και στο μελλον πολλη καλυτερες.Επιτέλους και έτσι πρέπει.
Αν θέλει ρεπό το κορίτσι τότε να μην διαφημίζεται ως διαθέσιμη.
Να ξεκουραστεί και να επανέλθει σοφότερη ...
Η Bella είναι αδιάθετη.
Υπομονή.
Παρεμπιπτόντως το κορίτσι είναι μούρλια.
Οι φωτογραφίες της την δείχνουν αρκετά πιο μεγάλη από αυτό που είναι.
Ψηλή, φρέσκια και όμορφη.
Την έχω δει έξω με σορτσάκι και κόντεψα να τρακάρω ...
Σκέφτομαι πάρα πολύ συνάντηση με Ρίτα η DARINA ποία λέτε
Πολύ σκέφτεσαι...Μια εβδομάδα και δεν έχεις καταλήξει...Παιδιά σκέφτομαι για DILARA για πείτε καμιά γνώμη την έχετε πάρει πως σας φάνηκε;
Θύματα ;;;;; Οξύμωρο να μιλάμε για θύματα σε περιπτώσεις ερωτικών συνευρέσεων. Ο χαρακτηρισμός ταιριάζει σε πολέμους,εγκλήματα,φυσικές καταστροφές ατυχήματα κτλΑπόλυτα σας κατανοήσαμε ! Στο ότι δεν κάνετε τίποτα κ σε όλα φταίνε οι κοπέλες . Του γραφειου σας όμως οι κοπέλες ! Για fake φωτογραφίες η για μη τήρηση υπηρεσιών η οτιδήποτε πάει ασχημα σε σχέση με άσχημη συμπεριφορα κοπέλας .
Στο εύκολο θύμα πάντα η λέγεται κοπελα η πελατης .
Γυρίσατε ποτε χρήματα σε πελάτη πίσω ? Θέλετε να σας βάζουμε φωτογραφιες πως ακριβως είναι οι κοπέλες που κ καλά δεν ξέρετε για τις photos τους ??? Αυτές που δεν δείχνετε το πρόσωπο τους επειδη δεν θέλουν οι κοπέλες κ θα μας πείτε ότι είναι δικαίωμα τους να μη θέλουν , γιατί δεν τις βάζετε 100 ευρώ αφού είναι χωρίς πρόσωπο ? Βάλτε κανα γυαλί ηλίου εσείς καλύτερα τώρα ,αλλά σας μάθαμε δε κρύβεστε τοσο καλα όσο νομίζετε . Τα ξενοδοχεία τους τα αεροπορικά τους τα ταξί κ τους οδηγους ξέρετε να τα πληρώνουν μόνες τους οι κοπέλες τις υπηρεσιες κ τις fake photos Χεστηκατε φυσικά …
θα πηγαν σε κανα νησακιΒρε συναγωνστές που χάθηκαν τα κορμιά Bella, Camila ?
Τι παίζει, πολλές ανακατατάξεις γίνονται !
Δεν την βλέπω στη λιστα...
...δεν θέλω να σε στεναχωρέσω...ούτε να σε συγχύσω...ούτε να τσακωθώ μαζί σου...ούτε τίποτα...Ναι.
Ανέβασα σχόλια υπό την μορφή κριτικής για να γνωρίζετε όλοι ότι το κορίτσι την μια μέρα έχει ρεπό και την άλλη κόπωση ...
Κοινώς κοροϊδεύει.
Δυστυχώς όμως ο Αντισθένης την κατέβασε.
Κατά την γνώμη μου κακώς γιατί θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι το κορίτσι μάλλον επιλέγει πότε θέλει να δουλέψει και πότε όχι.
Θα ήταν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το κορίτσι.
Μπορεί να μην είναι αρεστά αυτά που γράφω αλλά είναι η προσωπική μου εμπειρία.
Με το γραφείο δεν έχω παράπονο αλλά δεν μπορεί ένα κορίτσι που διαφημίζει καθημερινά να είναι συνεχώς σε ρεπό ή κουρασμένη.
Είμαι ευγενής αλλά εδώ κάτι δεν πάει καλά.
Σιγά τη γκόμενα ... μην τρελαθούμε.
Κακό του εαυτού της κάνει.
Παρεμπιπτόντως στη θέση της πήρα την Emma και πέρασα φανταστικά.
Σωματάρα και εξαιρετικό sex.
Θα ανεβάσω και κριτική.
Δεν κρύβομαι ούτε μασάω τα λόγια μου.
...όταν μιλάει το χρήμα...η μακροχρόνια συνεργασία...η εχεμύθεια...και ο αμοιβαίος σεβασμός...τότε η σοβαρότητα μπορεί να πάρει ένα μικρό διάλειμμα...ναι αυτο λεω ,το γραφειο δεν κανει τετοια ειναι σοβαρο αλλα οταν πεσει το χρημα ολλα μπορει να γινουν
...εδώ σε κάποιες έχετε επιβάλει τι ώρα...και για πόση ώρα μπορούν να τρώνε το μεσημέρι!!...Θύματα ;;;;; Οξύμωρο να μιλάμε για θύματα σε περιπτώσεις ερωτικών συνευρέσεων. Ο χαρακτηρισμός ταιριάζει σε πολέμους,εγκλήματα,φυσικές καταστροφές ατυχήματα κτλ
Σαν τι να κάνουμε δηλαδή, να τους επιβάλλουμε να κάνουν ότι θέλουμε;;;;
Ο ρόλος μας είναι καθαρά συμβουλευτικός και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Πελάτες δεν έχουμε κατηγορήσει ποτέ μέσα σ’ αυτό το νήμα, οπότε μας μπερδέψατε με κάποιους άλλους.
Κατά κανόνα αυτό συμβαίνει παντού και σε όλους γι’ αυτό υπάρχουν σαν το εν λόγω φόρουμ, ώστε να επιβραβεύονται οι συνεπείς και αξιόλογες κοπέλες.
Πολλές φορές υπήρξε επόμενο ραντεβού δωρεάν ή κάποια μεγάλη έκπτωση σε πελάτες που δεν έμειναν ευχαριστημένοι ασχέτως εαν μερικοί προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν αυτό.
Λοιπές συμβουλές για τιμές κτλ κρατήστε τις για τον εαυτό σας στην περίπτωση που ανοίξετε παρόμοιο πρακτορείο και τα κάνετε όλα όπως πρέπει και να μας φορέσετε και εμάς τα γυαλιά εντέλει
καλά σοβαρολογείς σε πειραξε η λέξη θύματα ρε glamour ?...εδώ σε κάποιες έχετε επιβάλει τι ώρα...και για πόση ώρα μπορούν να τρώνε το μεσημέρι!!...
...και μην το διαψεύσετε...γιατί μπορεί να μην ζήτησα αντίγραφο του μηνύματος σας από την κοπέλα...αλλά μου το έδειξε...και έλιωσα στα γέλια...
Ψεύδεσαι -ψεύδεται από το γεγονός και μόνο ότι δεν δουλεύουμε το μεσημέρι,ξεκινάμε μετά της 13.00-14.00...εδώ σε κάποιες έχετε επιβάλει τι ώρα...και για πόση ώρα μπορούν να τρώνε το μεσημέρι!!...
...και μην το διαψεύσετε...γιατί μπορεί να μην ζήτησα αντίγραφο του μηνύματος σας από την κοπέλα...αλλά μου το έδειξε...και έλιωσα στα γέλια...
Αν δεν δίναμε άδειες το coming soon δεν θα ήταν γεμάτο με κοπέλες που είναι ήδη εδώ.καλά σοβαρολογείς σε πειραξε η λέξη θύματα ρε glamour ?
δεν ειδα να σε πειράξει όταν μια κοπελα σου ζήτησε 1 μέρα ρεπό γιατι ήταν κουρασμένη κ ηθελε να ξεκουραστεί . Ξέρεις τι της απάντησες ??? Εδώ ήρθες να δουλέψεις κ όχι διακοπές . Ξέρεις που πήγε μετά κ ήταν ψόφια ? Σε μένα το μαλακα το πελάτη. Για συμαζεψε λίγο τη νοοτροπία σου που μας βάζεις κοπέλες χωρίς πρόσωπο κ θες 140 € .
και άσε τα σχολια για εκπτώσεις γιατι δε σου μίλησα για εκπτώσεις η τσάμπα .
Α κ ξέρεις τι λες όταν δε περνάμε καλά ? Θα το μεταφέρω στους υπεύθυνους… κ το μαρακανα να σου έχανε θα έβρισκες τρόπο να πετάξεις τη μπαλίτσα όχι στην εξέδρα αλλα κ πιο έξω ….
...ψεύδομαι?...Ψεύδεσαι -ψεύδεται από το γεγονός και μόνο ότι δεν δουλεύουμε το μεσημέρι,ξεκινάμε μετά της 13.00-14.00
Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο τι ώρα τρώει κάθε μια.
Αν επικροτούμε τέτοιες συμπεριφορές φαντάζομαι δεν θα γράφαμε εδώ τώρα.
Μου είπε κάποια, μου έδειξε κάποιος, δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε τέτοιου είδος συζητήσεις.
Αποχωρούμε.
Υπάρχει λινκ;Δεν βρήκα κάτι στα γρήγορα που κοίταξαΕίναι γνωστη φάτσα. Εχει ξαναρθει μάλλον με τους αγγέλους.
Υπάρχει λινκ;Δεν βρήκα κάτι στα γρήγορα που κοίταξα
Είναι πολύ αδύνατη;Όπως σε κάποιες φωτογραφίες;Η σε κανονικά κιλά;Emma
Σωματάρα !!!