JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Ωραίο όνομα για τίτλους σε κρητικές.....!!!!
και ωραίο μωρό δείχνει...!!
Ωραίο όνομα για τίτλους σε κρητικές.....!!!!
πάμε πάλι γιατί θα μας τρελάνεις....ναι ρε συ ίδια μου φαίνεται με τεράστια επεξεργασία φώτοσοπ δεν έχουν κολήσει άλλης το κεφάλι με τίποτα!
βάλε γυαλιά καλύτερα φίλε
μην τους κατηγοράμε και για τα αυτονόητα! στο 80% των περιπτώσεων οι φωτό είναι παραπλανητικές κολακευτικές ως εκεί που δεν πάει!
στην σελίδα σας οι φωτογραφίες που έχετε για την συγκεκριμένη κοπέλα είναι ΚΟΛΑΖ και έχετε βάλει πρόσωπο άλλης σε σώμα άλλης.
Μόλις την είδα στο site εννοούσα...Χτες...Όχι ότι πήγα...αφου φτανει αυριο πως την ειδες;?
Μόλις την είδα στο site εννοούσα...Χτες...Όχι ότι πήγα...
στα δικά μου μάτια ναι! η Δεξιά φωτό είναι η κανονική και η Αριστερά η φωτοσοπιασμένη και η άποψη μου είναι πως δεν έχει επικολληθεί άλλο κεφάλι απλά έχουν ωραιοποιηθεί τα χαρακτηριστικά της πραγματικότητας... και επειδή αυτό έχει γίνει σε περισσότερες από μία φωτογραφίες του σετ ΔΕΝ θα μπορούσαν να το επιτυχουν με τα σταθερά αποτελέσματα που έχουν αν είχαν επικολλήσει άλλης κοπέλας το κεφάλι... απλά έχουν εφαρμόσει τα ίδια φίλτρα και τις ίδιες ρυθμίσεις σε όλες τις φωτογραφίες του σετ. Είναι φανερό πως έχουν φτιάξει χείλη, μύτη να φαίνονται πιό λεπτά και ποιό έντονα, τι να σου πω πιά? πως ασχολούμαι επαγγελματικά με την εικόνα από το 1984?πάμε πάλι γιατί θα μας τρελάνεις....
αυτά εδώ σου φαίνονται ίδια πρόσωπα;;;;
άστο φίλε μην επιμένεις καλύτερα, τα είχαμε γράψει και όταν πρωτοήρθε. κάποιος έβαλε και λινκ από την κανονική κοπέλα....
οι φωτογραφίες στην σελίδα του glamour δεν είναι φώτοσοπ, είναι ΚΟΛΑΖ, βάλαμε πρόσωπο άλλης σε σώμα άλλης.
Βλέπω μια πολύ δυνατή - για τα δικά μου γούστα - άφιξη στις επόμενες μέρες.
Starla.
Με προβληματιζει το 1.70 / 45κιλα, που παραπέμπει σε εμφάνιση skinny.
Και δεν βρίσκω ελκυστική.
Εκτός και αν 1.70 είναι με τα τακούνια.
στα δικά μου μάτια ναι! η Δεξιά φωτό είναι η κανονική και η Αριστερά η φωτοσοπιασμένη και η άποψη μου είναι πως δεν έχει επικολληθεί άλλο κεφάλι απλά έχουν ωραιοποιηθεί τα χαρακτηριστικά της πραγματικότητας... και επειδή αυτό έχει γίνει σε περισσότερες από μία φωτογραφίες του σετ ΔΕΝ θα μπορούσαν να το επιτυχουν με τα σταθερά αποτελέσματα που έχουν αν είχαν επικολλήσει άλλης κοπέλας το κεφάλι... απλά έχουν εφαρμόσει τα ίδια φίλτρα και τις ίδιες ρυθμίσεις σε όλες τις φωτογραφίες του σετ. Είναι φανερό πως έχουν φτιάξει χείλη, μύτη να φαίνονται πιό λεπτά και ποιό έντονα, τι να σου πω πιά? πως ασχολούμαι επαγγελματικά με την εικόνα από το 1984?
και στην τελική αφού δεν πάς να την γαμήσεις να μας πείς ότι σου άνοιξε την πόρτα η Δεξιά, γιατί σε αυτό συμφωνούμε πως η Δεξιά θα σου ανοίξει παρ' όλο που θα πας για την Αριστερή! τότε λοιπόν τι σκοτίζεσαι ρε φίλε? στ' άρχίδια μας !!! φαγώθηκες πια... είπαμε δεν θα κάνουμε και διδακτορικό....
η ίδια είναι και στις δύο φωτό... ΤΕΛΟΣ
σου πετάξανε τα μάτια έξω ρε εξόφθαλμε και δεν βλέπεις πως είναι η ίδια?σε μια τόσο εξόφθαλμη περίπτωση απάτης...
Ωραίο αδύνατο κορμί