Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Ναόμι...?εχω καιρο να παω γκλαμουρ
βλεπω οτι εφερε αρκετες
πολυ νεο αιμα
Ναόμι...?εχω καιρο να παω γκλαμουρ
βλεπω οτι εφερε αρκετες
πολυ νεο αιμα
Σωστος,για προστασια πνευματικης ιδιοκτησιας το κανουν συνηθως τα σαιτ!αυτο το καινουργιο που κανανε στο σαιτ του γκλαμουρ παντως,το να μην μπορεις,δηλαδη να μη σου επιτρεπει να ανοιξεις καποια κοπελλα με δεξι κλικ,ειναι εντελως μη λειτουργικο.
ετσι δεν μπορουμε να κανουμε συγκριτικο τεστ μεταξυ δυο,τριων κοριτσιων και παμε υποχρεωτικα μπρος πισω για να τσεκαρουμε το οτιδηποτε,απο φωτο μεχρι σερβις κλπ κλπ.
Αὐτή ἡ ἀλλαγή θέσεων πολύ σπαστική! Πραγματικά!Σωστος,για προστασια πνευματικης ιδιοκτησιας το κανουν συνηθως τα σαιτ!
Συν το αλλο που υπ΄ρχε παντα,που οι κοπέλες οταν πηγαινεις μπρος πισω αλλάζουν θεση,αλλο σπαστικο κι αυτο
Καλή;αδύνατη δείχνει σαν ΒερόνικαΝαόμι...?
εχει καποιος γνωση για την Eva?
Εάν είσαι σε PC (δλδ όχι tablet, smartphone Κλπ) και έχεις mouse με wheel, κάνε κλικ στο wheel όταν είσαι πάνω από οποιοδήποτε link και θα σου ανοίξει νέο tab με το Link. Με αυτό τον τρόπο, πάς πάνω στην φωτό της κοπελιάς, κλικάρεις το wheel και σου ανοίγει η καρτέλα της σε νέο tab. Problem solved.αυτο το καινουργιο που κανανε στο σαιτ του γκλαμουρ παντως,το να μην μπορεις,δηλαδη να μη σου επιτρεπει να ανοιξεις καποια κοπελλα με δεξι κλικ,ειναι εντελως μη λειτουργικο.
ετσι δεν μπορουμε να κανουμε συγκριτικο τεστ μεταξυ δυο,τριων κοριτσιων και παμε υποχρεωτικα μπρος πισω για να τσεκαρουμε το οτιδηποτε,απο φωτο μεχρι σερβις κλπ κλπ.
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την οποιαδήποτε επιλογή σου η Desy είναι πιο κοντά στα γούστα μου.Εχει φέρει πολύ δυνατά έσκορτ το Γκλαμουρ και δεν με απογοητεύει ποτέ αυτό το γραφείο οπότε αν μπορεί να προτείνει κάποιος καμία που να έχει δοκιμάσει θα με βοηθήσει να επιλέξω ευκολότερα
σιγά ρε φίλε πια πνευματική ιδιοκτησία;Σωστος,για προστασια πνευματικης ιδιοκτησιας το κανουν συνηθως τα σαιτ!
Συν το αλλο που υπ΄ρχε παντα,που οι κοπέλες οταν πηγαινεις μπρος πισω αλλάζουν θεση,αλλο σπαστικο κι αυτο
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την οποιαδήποτε επιλογή σου η Desy είναι πιο κοντά στα γούστα μου.
γιατί μάλλον είναι πιο κοντά στα γούστα ΤΟΥΓιατί ειδικά Desy;
Ε ναι πιο πολύ από το ρόστερ αυτή μου κάνει...γιατί μάλλον είναι πιο κοντά στα γούστα ΤΟΥ
σορρυ για το τρολ άλλα δεν άντεξα
Καλή;αδύνατη δείχνει σαν Βερόνικα
Δεν έχω πάρει...Μόνο Kassadra έχω πάρει...Καλή;αδύνατη δείχνει σαν Βερόνικα