Επειδή έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα απο συναγωνιστές που με ρωτάνε για την πρόσφατη κακή συνάντηση μου με την Sandra, πέρα απο την κριτική που έγραψα, θα αναφερθώ ακόμα μια φορά εδω,στο topic του γραφείου. Τα πράγματα λοιπόν έγιναν ακριβώς όπως τα περιέγραψα. Το σκηνικό κράτησε λίγα λεπτά και μόνο. Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο ,πέρασαν περίπου 2 λεπτά και άρχισε και τσιριζε και φωναζμε όλη της τη δύναμη,χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ταυτόχρονα έπαιρνε τηλέφωνο τον οδηγό που την περίμενε. Η κοπέλα ηταν εκτός ελέγχου, σε κατάσταση πανικού, οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι τον δρόμο. Μάρτυρας σε όλο το σκηνικό, οι υπάλληλοι στην υποδοχή του ξενοδοχείου. Εγω σοκαρισμενος και φοβισμένος μήπως μπουκάρει κανένας μέσα στο δωμάτιο, απλα έφυγα απο το ξενοδοχείο. .. Επικοινώνησα με το γραφείο, όπου μου ζήτησαν χρόνο να μιλήσουν με το κορίτσι. Μετά απο λίγο με κάλεσαν μου ζήτησαν ευγενικά συγγνώμη και μου είπαν οτι η κοπέλα με πέρασε για κάποιον άλλο, με τον οποίο έχει προσωπικές διάφορες και την απειλεί. Εν τω μεταξύ την κοπέλα την είδα για πρώτη φορά... και τελευταία. Ασφαλώς και δεν φταίει το γραφείο στο 100%,ομως όταν καλούμε μια κοπέλα, εμπιστευομαστε το γραφείο, υποτίθεται οτι διατηρείται, εχεμύθεια,ασφάλεια κλπ. Αν η συγκεκριμένη κοπέλα δέχεται απειλές ή οτιδήποτε άλλο, δεν είναι πρόβλημα του κάθε πελάτη, επίσης αν έχει ψυχολογικά, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ανεχόμαστε. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί οτι σε επόμενο ραντεβού, δεν θα αντιδράσει χειρότερα? Αν την καλούσα σπίτι μου,θα είχε σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι. Εν τω μεταξύ για κάποιο λόγο το incall δεν είναι διαθέσιμο για την συγκεκριμένη.... επειδή απ οτι βλέπω η κοπέλα συνεχίζει να δουλεύει, να έχετε το νου σας παιδιά, μεγάλη προσοχή