Old.rabbit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 523
- Πόντοι
- 290
Εχτές το απόγευμα πήρα την Rita, ήταν το πρώτο μου ραντεβού μετά την καραντίνα και πέρασα θαυμάσια...
H Πατρίτσια ξέρουμε πότε επιστρέφει στο site?
Καλησπέρα σαςH Πατρίτσια ξέρουμε πότε επιστρέφει στο site?
Καλησπέρα σαςΦορτώνει γερά το γραφείο, φέρτε την Bella αν είναι δυνατόν,έχει πολύ καιρό να έρθει
απο πιπα τι λεει? καλη?Εχτές το απόγευμα πήρα την Rita, ήταν το πρώτο μου ραντεβού μετά την καραντίνα και πέρασα θαυμάσια...
Εσύ πήρες την Rita την κοκκινομάλα νορίς το απόγευμα; και εγώ την ήθελα αλλά με πρόλαβες και βολεύτηκα με την Teddy που έχεις γράψει κριτική για αυτή.Εχτές το απόγευμα πήρα την Rita, ήταν το πρώτο μου ραντεβού μετά την καραντίνα και πέρασα θαυμάσια...
Καλησπέρα σαςΓκλάμουρα 3 όμορφα κορίτσια να έφερνες τώρα θα γινόταν πανικός και θα μάζευες πολύ χρήμα ...
Καλησπέρα σας.Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει προοπτική επίσκεψης από την Andrea? Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει προοπτική επίσκεψης από την Andrea? Ευχαριστώ.
αν μιλάμε για την ίδια Andrea και την έχεις συναντήσει σου φαίνεται πιθανό να έρθει δεδομένων των συνθηκών; εγώ τη φαντάζομαι να ακούει κορονοϊό και να τρέχει σα το Βέγγο στο "μην είδατε τον Παναή"
(και ναι θα ήθελα και γω να έρθει γιατί έχω περάσει πολύ καλά μαζί της)
σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις απλά για τη συγκεκριμένη δεν ξέρω αν οι ανάγκες της είναι ικανό κίνητρο να ξεπεράσει τις φοβίες της
οταν με το καλο γερασεις θα ηθελα να πεις τον εαυτο σου σιχαμα
ρε καλα κανουν οι ανθρωποι
και γι αυτο υπαρχουν οι πουτανες
Καλησπέρα σαςΚαλησπέρα οι κοπέλες που έρχονται περνάνε κάποιο τεστ κωρονοιου?