Οποιος θέλει να μιλήσει για προμοτορες να μιλάει με ονόματα... αν μιλάει αόριστα και νιώθω ότι φωτογραφίζει εμένα θα του τα χώνω!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!
Όταν ξεκίνησα με το angel που είχε τις σταθερές κοπελες πήγαινα πολύ καλά μετά άλλαξε και τα στατιστικά μου έπεσαν στο 50%. Τώρα πια συναντω μόνο κοπέλες με επιβεβαιωμένες κριτικές από παλιούς παικτες.
Πήρα 1-2 φορές κάποια ρίσκα και πάλι δεν μου βγήκαν.
Το gde με φολιασε αρκετές φορές οποτε δεν...
Το Glamour με πάει 8/10. Εχω βρει την υγεία μου. Βάσει του τι διαβάζω γενικώς από παικτες και κριτικές είναι πολύ καλή στατιστική.
Budget συγκεκριμένο δεν εχω... ερθομαι πηδάω φεύγω...
Τετάρτη Gabi
Πέμπτη Emma
Παρασκευή Nika (angel)
Σάββατο ρεπό
Κυριακή Angel
Δευτέρα Gabi
Τριτη Alina νορμαλ
Τετάρτη Helen
(περίμενα Vika από angel όμως μου ακυρώθηκε γιατί δεν ήταν στα πολύ καλά της)
Δεν θα κάνουμε μπάχαλο το νήμα του γραφείου... οποιος θέλει αντιπαράθεση ας στείλει πμ!
Κάτι τροβαδουροι του κωλου εάν θέλουν να κατηγορήσουν παίχτες να μιλάνε με ονόματα και στοιχεία αλλιώς να πάνε να γαμηθουν!!
Εγώ το κάθε γραφειο το εχω γραμμένο στα αρχιδια μου!! Εγώ είμαι ο πελάτης και εγώ πληρώνω και διαλεγω που θα παω!!
Το γραφείο δεν ανοίγει τα πόδια του να το πηδήξω... ούτε ιδρώνει πάνω στο κρεββάτι μου..
Απλά μανατζάρει και τσεπώνει το χρήμα...
Εγώ είμαι με τα κορίτσια... για αυτές γράφω τις κριτικές... αν είναι καλες κατά τη γνώμη μου θα γράψω κριτική μήπως κάποιος γουστάρει να τις συναντησει.
Αν πάλι, κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει θα το γράψω μήπως κάποιοι γλιτώσουν μια φόλα η μια μέτρια συνάντηση.