στο 50ρικο θα πάρεις 10 λεπτά αποστειρωμένο σέξ... τύπου μπουρδέλου Φυλής και χειρότερα...
Τσάμπα λεφτά! πεταμένα...
προς επιβεβαίωση...
εξωθεσμικός συναγωνιστής που μετά από προτροπή μου επισκέφθηκε την Sofia Like στο στούντιο μου είπε τα εξής:
Πήρε το μεγάλο πρόγραμμα των 100 ευρώ που περιέχει το ελεύθερο στοματικό και έχει διάρκεια μισής ώρας με οψιόν κωλαράκι με +50...
βλέπετε τον είχα δασκαλέψει πως η μικρή ξυπνάει αφού της τον καρφώσεις στον κώλο...
Συννενοήθηκε με την υπηρεσία ώστε για την χρονική διάρκεια του ραντεβού να μην έχει καμία ενόχληση... μπανιαρίζεται και αναμένει...
Είσοδος της πορνοστάρ στο δωμάτιο και μετά από λίγα προκαταρκτικά πάει να του φορέσει καπότα... της εξηγεί ευγενικά πως πήρε ελεύθερο στο μεγάλο πρόγραμμα... οκ κατανοητό και αρχίζει μια καλή κατά τον συνάδελφο πίπα... μεχρι εκεί καλά...
ξαφνικά του λέει η μικρή ''please finish, no more time''!!! κυττάει την ώρα... έχουν περάσει μόνο 8 λεπτά...
της ξαναεξηγεί πως το πρόγραμμα είναι του μισάωρου και κοστίζει 100 ευρώ και αυτή δεν καταλαβαίνει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει γρί... τεσπα, κάπως συμμορφώνεται το κορίτσι και ο δικός μου επιχειρεί να την γαμήσει αλλά η όλη ατμόσφαιρα πλέον είναι τραγικά απογοητευτική... και χύνει με τα χίλια ζόρια στα 20 λεπτά... άρα 10 λεπτά ζημιά...
μια μικρή ερωτική τραγωδία...
όλο το κόλπο έγκειται στο να ψήσουν τον πελάτη να πάρει τα μεγάλα προγράμματα που έτσι κι αλλοιώς είναι μούφες και μετά ή να μην ενημερώσουν το κορίτσι ή να έχουν πάγια διαταγή να τελειώνει το ραντεβού στα 10 λεπτά...
ο δικός μου επειδή είναι και λογιστής χρονομέτρησε και τους δύο προηγούμενους απ' αυτόν... 7 λεπτά και 9 λεπτά μέχρι να φανεί ξανά στο σαλόνι η κοπέλα... Αν πήγε και στο μπάνιο δε να κάνει retouche....
Τα συμπεράσματα δικά σας...