Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Δυστυχώς οι τελευταίες κινήσεις του γραφείου, όσον αφορά τιμές και ποιότητα, είναι αντίθετες από αυτά που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει μια συνεχιζόμενη τάση να πάει το standard στα 160.
Το ξεκίνησε βάζοντας πολλά extra στο βασικό πρόγραμμα και τον τελευταίο καιρό πάει να το κάνει πάγιο.
Δεν είναι τα 20 ευρώ. Είναι ότι το vfm πέφτει στα τάρταρα! Είναι ακριβώς αυτό που λες φίλε, σε πιάνουνε μαλάκα!
Χαρακτηριστικά θυμάμαι πριν από καιρό που είχα ρωτήσει τι σημαίνει το bdsm light που γράφουν και πήρα απάντηση ότι κάποια από τα κορίτσια θεωρούν ότι αν τους ρίξεις δυο χαστούκια στον κώλο είναι φάση bdsm . Γελάει η Ευρώπη...
Θεωρώ το γραφείο από τα καλά για αυτό τον λόγο είναι ένα από τα τρία τα οποία ψωνίζω αλλά αν δεν αλλάξει ρώτα πολύ φοβάμαι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Ακριβως έτσι είναι... και πέφτει η ποιότητα και αυξάνεται η τιμή
Και εγώ σαν καλοπροαίρετος πελάτης σχολιάζω επειδή το γραφείο αυτό είναι η πρώτη μου επιλογή όμως αν νιώσω «μαλακας» περισσότερο από το ποσοστό που εχω νιώσει μέχρι σήμερα (είναι ομολογουμένως μικρό ανάλογα με τις συναντησεις που εχω κάνει) τότε θα δω τι άλλες επιλογές εχω!