ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Εγώ με Veronika.τελικα τα ραντεβου ειναι οπως κατσει
εγω ειχα παθει πλακα με Νορα
Κριμα δεν μπορεσα να παρω την μπελα..
Εγώ με Veronika.τελικα τα ραντεβου ειναι οπως κατσει
τελικα τα ραντεβου ειναι οπως κατσει
Ο Αντισθένης είναι admin;ευχαριστω παίχτη.Πες του Αντισθένη να φτιάξει,μια κριτική σώζει κόσμο
Απ'τα λεγόμενα σου εδώ στο νήμα είπα να την πάρω μιας και δεν είχε κριτικές και μου άρεσε αλλά μαπα το καρπούζι.Κρίμα ρε παίχτη!!!! Κι εγώ πέρασα σούπερ με Σοφία!!!!
Σε τί κόζμο ζούμε ρε γαμώτο!!!!!
Ισχύει αν και η Μαργκο ας πούμε πχ παρόλο που είναι full book δεν απογοήτευσε ποτέ κανένα μόνο το αναλ έκοψε χαχα!!!τελικα τα ραντεβου ειναι οπως κατσει
Ισχύει αν και η Μαργκο ας πούμε πχ παρόλο που είναι full book δεν απογοήτευσε ποτέ κανένα μόνο το αναλ έκοψε χαχα!!!
Της φέρνει ναι τώρα που τσέκαρα αλλά με μένα τουλάχιστον που την πήρα στο προηγούμενο τουρ ήταν πιο gfe και κουράστηκε και στις εναλλαγές στάσεων γράφουν και τώρα ότι είναι ταλαιπωρημένη απ'τα πολλά ραντεβού.Κλειστην νωρίς αν μπορείς και βρείς.Η katya μου θυμιζει πολυ την πορνοσταρ pipper peri , οσο την εχουν δοκιμασει θα μπορουσαν να μου πουν αν της φερνει καθολου γιατι σκεφτομαι να την κλεισω!!!
τελικα τα ραντεβου ειναι οπως κατσει
Οι υπηρεσίες δεν είναι τυποποιημένες όπως είναι τα προϊόντα
Α ναι; η τιμή όμως είναι τυποποιημένη, σωστά;
Στο ξενοδοχείο που πήγαμε διακοπές το καλοκαίρι. Δεν είχαν ολοι οι άνθρωποι που μας εξυπηρετησαν την ίδια διάθεση. Ουτε ο καθενας ξεχωριστά την ίδια διάθεσή κάθε μέρα. Η τιμη του δωματίου ηταν ίδια καθε μέρα.
Σε καποια επαγγελματα, το να ειναι ο αλλος καλοδιαθετος και χαμογελαστος, ειναι μεν προτερημα, αλλα δευτερευον προτερημα. Πχ αν εγω θελω να αγορασω ενα κινητο, μπαινω στο μαγαζι, και βλεπω εναν πωλητη με τα μουτρα κατω. Η δουλεια θα γινει ειτε χαμογελαει ειτε οχι.
Στον πληρωμενο ερωτα, αν η αλλη εχει τα νευρα της τι να το κανω; να γαμαω ενα πτωμα;
Εχει παει κανεις με Yana?Πειτε κανα σχολιο..φαινεται φοβερο..τελευταια νομιζω πως το γραφειο εχει ανεβασει το επιπεδο των κοριτσιων! ;)