TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Να την κρατησετε και μετα τις εκλογές διοτι υπάρχει και κόσμος που λείπει γτ πηγε να ψοφήσει στις εκλογές
Να την κρατησετε και μετα τις εκλογές διοτι υπάρχει και κόσμος που λείπει γτ πηγε να ψοφήσει στις εκλογές
τυπε την Τζεσικα θα την παρω και εγω!εγω θα το ριξω οπου μου πει η τζεσσικα !
τυπε την Τζεσικα θα την παρω και εγω!
εγω θα το ριξω οπου μου πει η τζεσσικα !
Για αυτό ζητώ να μείνει και μετα τις 20 για να μας πει για τις επόμενες διότι την Δευτερα δεν θα υπάρχει κυβερνηση πάλι
Εσύ γιατί πετάχτηκες;
Γιατί έπρεπε
Θα το χάσεις -Σήμερα έχει εθνική είμαι αφιερωμένος μόνο εκεί !Πάω στοίχημα τα 180 ότι μέχρι το βράδυ θα έχεις ενημερώσει για Αννα
Εθνική Ρωσίας ή Ουκρανίας;
Τουράκια είναι όλα αυτά και γράφεις ύψος ηλικία και τα πρακτορεία τους;Μπέκα Μπουτζανάτζε Φόργουορντ 2.03 21 Μπάσκετ Κορούνια Μπέσικ Λεσάβα Γκαρντ 1.92 29 Ντιναμό Τυφλίδας Μανουχάρ Μαρκοϊσβίλι Φόργουρντ 1.96 29 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Νίκα Μετρεβέλι Φόρφουορντ 2.11 24 ΜΙΑ Ακάντεμι Ντούντα Σανάτζε Φόργουορντ 1.96 23 Σαν Ντιέγκο Βίκτορ Σανικίτζε Φόργουορντ 2.03 29 Άνκαρα Γκιόργκι Σερμαντίνι Σέντερ 2.16 26 Μόρα Μπάνκ Ανδόρα Γκιόργκι Τσιντσάτζε Πλέι Μέικερ 1.92 29 ΜΙΑ Ακάντεμι Ζάζα Πατσούλια Σέντερ 2.10 31 Ντάλας Μάβερικς Λεβάν Πατσάτσια Φόργουορντ 1.98 27 Νίζνι Νόβγκοροντ Τζέικομπ Πούλεν Πλέι Μέικερ 1.83 26 Μπρίντισι Τορνίκε Σενγκέλια Φόργουορντ 2.07 24 Κούτσα Λαμποράλ -
Τουράκια είναι όλα αυτά και γράφεις ύψος ηλικία και τα πρακτορεία τους;
την ξέρει καλά τη Γεωργία ο μικρός ;)