mpm.123456
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 168
- Like
- 12.010
- Πόντοι
- 30.738
Καλησπέρα, είμαι σχετικά νέος στο χώρο και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχετε ζητήσει καμιά φορά φωτογραφία από κοπέλα, εννοείται για προσωπική χρήση;
καλημερα.. αν και δν τον πιστευα, λολα οτι ειπε ο yourlover.. Οτι βλεπεις παιρνεις, με τρομερη διαθεση και σιγουρα κατι διαφορετικο..
Κάποιες δεν έχουν πρόβλημα άλλες έχουν.Ρωτώντας πας στην πόλη,όχι εμάς τις κοπέλεςΚαλησπέρα, είμαι σχετικά νέος στο χώρο και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχετε ζητήσει καμιά φορά φωτογραφία από κοπέλα, εννοείται για προσωπική χρήση;
κάποιες το χρεώνουν σαν έξτρα υπηρεσία φωτό η και βίντεο οι υπόλοιπες δεν το πολυψηνουν αλλά δεν χάνεις να της ρωτήσεις όπως είπε ο συνάδελφος.Καλησπέρα, είμαι σχετικά νέος στο χώρο και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχετε ζητήσει καμιά φορά φωτογραφία από κοπέλα, εννοείται για προσωπική χρήση;
καλημερα.. αν και δν τον πιστευα, λολα οτι ειπε ο yourlover.. Οτι βλεπεις παιρνεις, με τρομερη διαθεση και σιγουρα κατι διαφορετικο..
εδοκιμαστει
περίεργο πως και δεν γράφτηκε κάτι
περίεργο πως και δεν γράφτηκε κάτι
δυστυχως στις κριτικες δεν τις εχει ολες τις κοπελες για να μπορεις να κανεις καποια
Υπάρχουν κασκαντέρ απλά δεν έτυχε να την συναντήσουν :S
Ο Σοκολάτας Καρνέισον την Λόλα θα σκίσει!
Λόλα Λόλα να ένα μήλο...
Επιτέλους Λολαθήκαμε!
Πολύ το μελετάς το Λολακι
Μάλλον του έσκισες το κωλαρακι