old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ελα μου ντε, φοβουνται μην τους την κακογαμησουμε
Κάποιοι πάνε και για γάμο...
Ελα μου ντε, φοβουνται μην τους την κακογαμησουμε
Είχε γραφτεί κάποιο σχόλιο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=215650.msg8654743#msg8654743]εδώ[/url]2η φορα που ερχεται , κανεις δεν εχει δοκιμασει ?
Τοτε γιατι ξαναηρθε ? τι γινεται ρε παιδια πειτε κανα σχολιο ....
24 με τίποτα +8 με 10 βάλε .Είχε γραφτεί κάποιο σχόλιο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=215650.msg8654743#msg8654743]εδώ[/url]
Πάντως για 24 ούτε εγώ την κόβω :S
Η sienna τουλάχιστον ειναι όπως στις φωτός;24 με τίποτα +8 με 10 βάλε .
Την έδιωξα γιατί δεν μου άρεσε ούτε σε πρόσωπο ούτε σε ντυσιμο . Παστωμενη με μακιγιάζ για να κρύψει το χρόνο . Μέσα δεν ξέρω πως είναι , δεν δοκίμασα .
Και η sienna πολύ ψεύτικη ... σε όλους πρέπει να λέει τι άντρακλας μου λαχε σήμερα . Είπαμε δουλεια κανει αλλα αυτη το τερματίζει το θέατρο !
Η sienna τουλάχιστον ειναι όπως στις φωτός;
Αν ψάχνει κανείς κουμπάρο εδώ είμαστεΚάποιοι πάνε και για γάμο...
Αν ψάχνει κανείς κουμπάρο εδώ είμαστε
...Gang Bang εγώ δεν έχω πρόβλημα να κουμπαρέψουμε...φτάνει να έχεις κανένα δυνατό μουνέτο για κουμπάρα... ...Επειδή αυτοπροτάθηκες φίλε είσαι αυτόματα και επικίνδυνος
...Gang Bang εγώ δεν έχω πρόβλημα να κουμπαρέψουμε...φτάνει να έχεις κανένα δυνατό μουνέτο για κουμπάρα... ...
...σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι και να τα κλείσουμε... ...Είστε και οι δυο έτοιμοι να ανοίξετε σπίτια :S
...σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι και να τα κλείσουμε... ...
...το κλείσαμε ήδη...τώρα θα κάνουμε ανακαίνιση και αλλαγή προσωπικού... ...Σε τέτοιο σάιτ που «ψολαρμενιζετε» είναι σίγουρο ότι στο «κλείσιμο» θα είστε πρώτοι
...το κλείσαμε ήδη...τώρα θα κάνουμε ανακαίνιση και αλλαγή προσωπικού... ...
...ο Glamouras να κοιτάξει να βγάλει από το site τις κοπέλες που έχουν ήδη πετάξει εκτός Ελλάδας...και μετά να μιλήσει...
Το προσωπικό είναι σημαντικό αλλα πιο πολύ το «αφεντικό» να είναι παντα καλά
πάμε γιατί θα μας κυνηγήσει ο γκλαμουρας
Σίγουρα αυτό δεν αφορά εσένα, γάμος και παππούλης οκτώ ιντσων ασυμβίβαστο και ως σκέψη. Oι κακές γλώσσες λένε ότι κάθε εβδομάδα φορτώνεις πιπίνια όσα εμείς το τρίμηνοΕπειδή αυτοπροτάθηκες φίλε είσαι αυτόματα και επικίνδυνος
Πως την βλέπεις συνάδελφε; Έμπαινες;...Gang Bang εγώ δεν έχω πρόβλημα να κουμπαρέψουμε...φτάνει να έχεις κανένα δυνατό μουνέτο για κουμπάρα... ...
Πως την βλέπεις συνάδελφε; Έμπαινες;
..."κάτι πιο εκλεκτό??"... ...
Σίγουρα αυτό δεν αφορά εσένα, γάμος και παππούλης οκτώ ιντσων ασυμβίβαστο και ως σκέψη. Oι κακές γλώσσες λένε ότι κάθε εβδομάδα φορτώνεις πιπίνια όσα εμείς το τρίμηνο