Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...ναι...έχεις δίκιο...θα μπορούσα να μιλάω πιο ωραία...συγνώμη που τα λέω λίγο τσεκουράτα...αλλά προέτρεψες να δούμε λίγο την κοπέλα...τώρα που τελειώνει το tour της...αλλά όταν η κοπέλα δεν γουστάρει να κάνει αυτό που κάνει...όπως και να την δούμε...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...Kατ'αρχήν φιλε μου καλέ:
1.θα σε μπορουσες να μιλάς πιο κόσμια. Μπορείς να διαφωνείς μαζί μου αλλά όχι να με απαξιώνεις γράφωντας ότι λέω μαλακίες.
2.Δεν σπρωχνω κανεναν να δει την κοπέλα.Ολοι οι παλιοί εδώ ξέρουν οτι ποτέ δεν προμοτάρησα κοπέλα.Εξάλου μπορείς να ψάξεις πιο πίσω για τασχόλια και τις κριτικές μου.
3.Οπως πολύ σωστά ανέφερες γούστα είναι αυτά.Συμφωνώ.
4.Και οι κοπέλες έχουν γούστα.Σε αλλες τους αρέσεις εσύ και σε άλλες εγώ. Εγω πέρασα καλά
5.Δεν την ανέφερα ως κελεπουρι. Για GFE μιλησα...
Τελος,θα ηθελα να τονισω οτι εδω μεσα δεν πρεπει να μαλωνουμε για τις κριτικες αλλα να τις φιλτραρουμε προς οφελος μας.
Δεν εχω παντως τιποτα μαζι σου.Παμε παρακατω
...το αν έσπρωξες ή όχι...άστο...μάτια έχουμε...και καταλαβαινόμαστε...
...χαίρομαι που εσύ πέρασες καλά...θα είχατε καλή χημεία και ταιριάξατε τύπε...την επόμενη φορά που θα ξανάρθει...αν ξανάρθει...θα δοκιμάσω μήπως έχουμε καλή φυσική...και έτσι περάσω και εγώ τόσο καλά όσο εσύ...
...για GFE μίλησες?...ούτε για πλέξιμο δεν κάνει η κοπέλα...μαγκωμένη...φοβισμένη...αγέλαστη...αλλά είπαμε...εσείς είχατε χημεία...