Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Μπράβο ρε Γκλάμουρα, γυναικάρα! Και από εμφάνιση και από υπηρεσίες και από συμπεριφορά! Και μιλάει και Αγγλικά ...
Μπράβο ρε Γκλάμουρα, γυναικάρα! Και από εμφάνιση και από υπηρεσίες και από συμπεριφορά! Και μιλάει και Αγγλικά ...
Εύγε
Για περάστε από το νήμα να σας πούμε 2 φωνήεντα > .
ακομα δεν προλάβε να ερθει η κοπελλα ρε
Εύγε
Για περάστε από το νήμα να σας πούμε 2 φωνήεντα > .
Είχε στείλει το ταξί/οδηγό τεσπα στο αεροδρόμιο μπροστά στη σκάλα αποβίβασης είμαστε καμένοι από χέρι ... ... τι να φτουρίσουμε τώρα
Έλα αύριο το απόγευμα με τη σαμπάνια να μου τα πεις αυτά!μόνο αυτό μας έμεινε, η μοίρα των αγάμητων .... :-
Ρε γατακι
Τυχαια τον λεμε Μεγαλο Δασκαλο..
Αυτο είναι για σένα Excalibur... έχει όλα τα προσόντα!
και εμένα μου αρέσει....Με ξέχασες.....Αυτο είναι για σένα Excalibur... έχει όλα τα προσόντα!
Mr. Bill, το συνολικό βάρος από τα προσφερόμενα στήθη του Glamour δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερο. Μην παραπονείσθε λοιπόν ...και εμένα μου αρέσει....Με ξέχασες.....
Το ειδα λεβεντη μου το μωρο...
Απλα ειμαι φρονιμος εδω
Μην το μπαχαλεψουμε το νημα τον ανθρωπων ..
Τα αφηνω σε σενα και το δασκαλο που ειστε πελατες τακτικοι...χαχχαχα
και εμένα μου αρέσει....Με ξέχασες.....
Respect!!!!!Βασίλη δεν χρειαζεται να πω τίποτα σε σένα... το ωραίο γούστο σου είναι γνωστό!
Απλα περιμένουμε την κριτική σου...!!!!
χεχεχε σωστοστ!!!!Mr. Bill, το συνολικό βάρος από τα προσφερόμενα στήθη του Glamour δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερο. Μην παραπονείσθε λοιπόν ...
Γνωστή φάτσα η μανδάμ, έχει ξαναδουλέψει Ελλάντα;Μπράβο ρε Γκλάμουρα, γυναικάρα! Και από εμφάνιση και από υπηρεσίες και από συμπεριφορά! Και μιλάει και Αγγλικά ...
Αυτο το Venera πολυ ξεκαυλωτηρι φαινεται