δε νομιζω να ειπα κατι προσωπικο για σενα. μονο οτι μου φανηκες λιγο ενθουσιωδης.
δε νομιζω να ειπα κατι κακο.
καλα κανεις κι ενημερωνεις. να εισαι καλα
Όντος ήμουν ενθουσιασμένος γιατί πέρασα καλυτέρα από κάθε άλλη φορά με CC (δεν έχω πάει με πάνω από 10 όμως…).
Στο θέμα του photoshop που ανέφερε ο συνάδελφος δεν συμφωνώ. Το σώμα της είναι ακριβώς έτσι και το πρόσωπο είναι αυτό χωρίς βέβαια επαγγελματικό μακιγιάζ , φωτισμό κλπ.
Παραθέτω την κρητική μου η οποία (δικαίως ίσως) δεν πληρούσε τα αντικειμενικά κριτήρια του administrator.
«Λοιπόν οποίος εχει κλεισει τα 18 και εχει παει με πάνω απο 2 γυναίκες στη ζωη του ξερει οτι το sex εχει άπειρους αστάθμητους παράγοντες που μπορει να το κανουνε απο απίστευτο μεχρι χάλια. Δεν θα κάτσω να τους αναλύσω αφ´ενός γιατι βαριέμαι και αφ´ετερου γιατι δεν ειναι για τον κάθε ανθρωπο οι ίδιοι. Προσπαθώντας να συνοψίσω θα ελεγα οτι ειναι η "χημεία" (που μεσα χωράει 100 πράγματα) , και το ανατομικό ταίριασμα των σωμάτων (δεν υπαρχει συνταγή ουτε εδω ειναι ανάλογα με το το ψάχνει κανεις).
Αν ολα κάτσουν το πράγμα απογειώνεται , αν δε υπαρχει αγάπη , έρωτας κλπ σφυρίζουμε τη λήξη και πάμε για γάμο , παιδιά κλπ ... (για να βαράμε το κεφάλι μας αργότερα).
Με call girl το δεύτερο προφανώς δεν παίζει οποτε η συνεύρεση ως εμπειρία αναπόφευκτα εχει ταβάνι.
Για να μην το κουράζω, λογο κάποιον περίεργων συνθηκών στη ζωη μου τελευταία εχω παρει καμια δεκαριά call girl , η συγκεκριμένη ειναι η πρώτη που "κούμπωσε" όπως θα ήθελα. Δεν ειναι θέα, δεν πέφτεις κάτω όταν τη δεις , αλλα ειναι μια χαρα νορμαλ γυναίκα όπως ακριβώς τη θελω σε ολα τα του sex -ντολμάδες δεν δοκίμασα . Αν ειχε και λεπτά δαχτυλάκια θα "ήμασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον- τελος".
Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες άλλου τύπου αυτο που βλέπετε αυτο παίρνετε»