old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ἡ Melody Mae εἶναι γνωστὴ στὸ νῆμα, μιᾶς κὶ ἔχει κάνει ἐπισκέψεις στὴν Ἀθήνα κὶ ἔχουν γραφεῖ ἀρκετὲς κριτικὲς...
Ἡ Melody Mae εἶναι γνωστὴ στὸ νῆμα, μιᾶς κὶ ἔχει κάνει ἐπισκέψεις στὴν Ἀθήνα κὶ ἔχουν γραφεῖ ἀρκετὲς κριτικὲς...
αυτό το καυλάκι μού φαίνεται απίστευτο.
Διάβασε λίγο, δεν έχει και τα καλύτερα σχόλια...
σωστός. ουκ εν τω πολλώ το ευ...
αυτό το καυλάκι μού φαίνεται απίστευτο.
Δεν το γνωριζα καν αυτοΑπορώ πώς και δεν έχει σχολιάσει ακόμα κανένας την έκπτωση που έχει βάλει το γραφείο.
10% άμα κλείσεις ραντεβού με viber ή με WhatsApp.
Έχω μπει ήδη σε πειρασμό.
Απορώ πώς και δεν έχει σχολιάσει ακόμα κανένας την έκπτωση που έχει βάλει το γραφείο.
10% άμα κλείσεις ραντεβού με viber ή με WhatsApp.
Έχω μπει ήδη σε πειρασμό.
Τώρα το είδα.
Δεν το καταλαβαίνω όμως.
Μπορεί κάποιος (ή το γραφείο) να μου εξηγήσει.
Δηλαδή τους είναι φθηνότερο (κατα 10%) να απαντούν στο κλήση από το viber απ'ότι σε κλήση δικτύου?
Ή παίζει κάτι άλλο...
παλι την πατησα ρε πουστη μου που δεν εχω viber.
μειωμενος τζιρος ισως λογω των τοσων παραπονων??? λεω εγω τωρα. φοτοσοπ,χαλια σερβις κλπ κλπ
μηπως ειναι μια κινηση ορθολογισμου τιμων με service που εχει πεσει? πολλες υποθεσεις κανω.
θα δειξει στο μελλον
Και λόγο έλλειψης κοριτσιών, να συμπληρώσω.
Και εγώ το ίδιο κατάλαβα, βρήκαν ένα τρόπο να επαναφέρουν τις τις τιμές σε πιο λογικά επίπεδα.
Αλλά υπάρχει και πιο "εύκολος" γι' αυτούς τρόπος.
Στις κοπέλες που θα έρθουν από εδώ και πέρα να επαναφέρουν τις τιμές που είχαν και να κόψουν τις μαλακίες με +10 για ταξί και +20 για cif κλπ
δεν ξερω αλλοι,εγω οποτε βλεπω +++++ στο σερβις σε υπηρεσιες που αλλου ειναι στανταρ κατι παθαινω. για αυτο κι εχω μηνες να τιμησω καποια απο το μαγαζι.
ασε που τα +++ δημιουργουν και παρεξηγησεις στη συναναστροφη μας με τις κοπελλες.
αυτο ειναι ετσι
οχι δεν ειναι
κοιτα στο σαιτ τι λεει
κι αλλα τετοια.
και για αναλ +50 ρε παιδια ελεος... απο χρυσαφι ειναι οι κολοτυπες?
και για αναλ +50 ρε παιδια ελεος... απο χρυσαφι ειναι οι κολοτυπες?