GeneralWinter
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 64
- Like
- 6.277
- Πόντοι
- 11.511
αν κρίνω από την Ντάρια, μάλλον...αυτό είναι κάποιο βίτσιο από το κίεβο??
![]()
αν κρίνω από την Ντάρια, μάλλον...αυτό είναι κάποιο βίτσιο από το κίεβο??
![]()
να'ταν μόνο η Ντάρια..αν κρίνω από την Ντάρια, μάλλον...![]()
Ξέρω ακριβώς ποια άλλη Λες εσύ.. και Αυτή ΝΑι όντως..να'ταν μόνο η Ντάρια..
Rebranding...Μια ενημέρωση για αυτό το γλυκό πλάσμα υπάρχει;
1.65 και 62 Kgr, το τρώει το φαγάκι της μάλλον...εμένα το ραντεβού είχε κάποια αρνητικά, τα οποία ίσως να τα πήρε και να τα διόρθωσε άμεσα.
Αλλά σίγουρα δεν θα κλείσει μπούτι, είναι αρκετά καλή και ίσως αν πιάσει το κόλπο να μιλάμε για φαινόμενο.
συμφωνα με έγκυρες πηγες ειναι τυπογραφικο λαθος1.65 και 62 Kgr, το τρώει το φαγάκι της μάλλον...![]()
Συνάδελφοι δεν ξέρω γι' αυτή τη διάσταση της Ντάριας, αλλά αυτή η κοπέλα έχει το χάρισμα να προσφέρει σε αρκετούς από εδω΄ μέσα (μεταξύ των οποίων σε σένα και σε μένα), πολύ σπάνιες στιγμές ηδονής.αν κρίνω από την Ντάρια, μάλλον...![]()
Το ύψος είναι σωστό, τα κιλά δεν ξέρω. Το σώμα της είναι απόλυτα αρμονικό, όπως ακριβώς στις φωτό.1.65 και 62 Kgr, το τρώει το φαγάκι της μάλλον...![]()
Τολμώ να πω πως δεν είμαι 100% σίγουρος τι ακριβώς θες να πεις.Συνάδελφοι δεν ξέρω γι' αυτή τη διάσταση της Ντάριας, αλλά αυτή η κοπέλα έχει το χάρισμα να προσφέρει σε αρκετούς από εδω΄ μέσα (μεταξύ των οποίων σε σένα και σε μένα), πολύ σπάνιες στιγμές ηδονής.Και μια που έγραψες πως με την Κατρίν δεν ταιριάξαν οι ενέργειες σας, με τη Ντάρια σε περισσότερες από μια επισκέψεις ταίριαξαν όπως το νάτριο με το νερό.
Διαφωνώ , είμαι της άποψης , ότι οι ιδιαίτερες στιγμές που μας χαρίζουν είναι για μας και μόνο.Γενικά είμαστε τυχεροί που υπάρχουν, και εξαιτίας του Glamour, πολλές εξαιρετικές κοπέλες που μας χαρίζουν, στον καθένα μας, μοναδικές και ιδιαίτερες στιγμές. Ίσως είχε νόημα ένα νήμα, να μοιραζόμασταν χωρίς ονόματα κοριτσίων τέτοιες ιδιαίτερες στιγμές, αλλά φοβάμαι θα ξέφευγε πολύ γρήγορα η κουβέντα εκεί.![]()
ο λαός θέλει αίμα και σπέρμα! απλά μη λέτε ονόματα και βάλτε κάποιον άλλον να τα πει γιατί θα καρφωθείτεΔιαφωνώ , είμαι της άποψης , ότι οι ιδιαίτερες στιγμές που μας χαρίζουν είναι για μας και μόνο.
Παιδιά καποιος την Leticia την εχει δοκιμασει να μας πει;;;;
αυτά τα ραντεβού συνήθως θέλουν συνεννόηση από πιο πριν για να πετύχεις καλό ντουέτο... τώρα τελευταία στιγμή τι να βρεις.. Ρώτα την Καίτη, κάτι θα έχει να σου συστήσει με βάση την διαθεσιμότητα..Καμία καλή πρόταση για λεσβιακό σήμερα;
Εχεις πάρει κάποιο καλό διπλό;αυτά τα ραντεβού συνήθως θέλουν συνεννόηση από πιο πριν για να πετύχεις καλό ντουέτο... τώρα τελευταία στιγμή τι να βρεις.. Ρώτα την Καίτη, κάτι θα έχει να σου συστήσει με βάση την διαθεσιμότητα..
ένα είναι το διπλό το καλό, αλλά είναι μισό αυτή την περίοδο..Εχεις πάρει κάποιο καλό διπλό;
Που να ταιριάζουν καλά όμως
Το άλλο μισό ;ένα είναι το διπλό το καλό, αλλά είναι μισό αυτή την περίοδο..
Σε αυτές τις περιπτώσεις παιδιά ρωτάτε το γραφείο, ξέρει πολύ καλύτερα ποια κορίτσια είναι φίλες και παίζουν καλά μαζί.. Σίγουρα πολλές από τις Βραζιλιάνες έρχονται παρέα, άρα είναι υποψήφιες.
Νομίζω μου είχε πει η Κλεο δώσει κάποιες επιλογές πριν 2-3 βδομάδες, αλλα από αυτές νομίζω μόνο το Ali & Yumi είναι εδώ τώρα..
Δεν έχει βίζα, μόνο mastercardΤο άλλο μισό ;![]()
Δεν έχει βίζα, μόνο mastercard
Ίσως μετά το Πάσχα, ίσως το καλοκαίρι.. Ποιος ξέρει..