email απαντάνε ;
Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο messenger app?
email απαντάνε ;
Καλά τί παίζει με το γραφείο και αργούν να απαντήσουν, παίρνεις τηλέφωνο και απλά χτυπάει και όταν τελικά απαντήσουν είναι κοφτοι και μονολεκτικοι;;
EroticΜιλάς για το pleasure η το erotic?
Μήνυμα φίλε μου το καλύτεροΚαλά τί παίζει με το γραφείο και αργούν να απαντήσουν, παίρνεις τηλέφωνο και απλά χτυπάει και όταν τελικά απαντήσουν είναι κοφτοι και μονολεκτικοι;;
Στέλνω αλλά απαντάνε μετά από πολύ ώρα και πάντα η απάντηση είναι ότι η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμηΜήνυμα φίλε μου το καλύτερο
Ρώτησες ποιες είναι διαθέσιμες ή ήθελες συγκεκριμένη τελευταία στιγμή?Στέλνω αλλά απαντάνε μετά από πολύ ώρα και πάντα η απάντηση είναι ότι η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη
Και τα δύο, αλλά υποψιάζομαι ότι επειδή άργησα σε ένα ραντεβού πρόσφατα,με έχουν βάλει σε μαύρη λίσταΡώτησες ποιες είναι διαθέσιμες ή ήθελες συγκεκριμένη τελευταία στιγμή?
Κατ'εμε απέχει πολύ.Η Αννίτα είναι όσο όμορφη φαίνεται στις φωτογραφίες;
Υπομονή από Σάββατο, γιατί αύριο δεν..Μπήκε στα coming με τη μια
Η κλεισμένη θα είναι η κρατάει δυνάμεις για τις γιορτές
Δύσκολο αυτό που λες γιατί είναι η Καίτη αυτές τις μέρες, εκτός αν γίνεται της μουρλής και ατύχησες.Καλά τί παίζει με το γραφείο και αργούν να απαντήσουν, παίρνεις τηλέφωνο και απλά χτυπάει και όταν τελικά απαντήσουν είναι κοφτοι και μονολεκτικοι;;
Αυτό δεν σημαίνει κάτι, αν προσπαθείς να δεις αυθημερόν κάποια από τα βαριά ονόματα λογικό μου ακούγεται. Άμα θες καμία Ντασα Νταρια Μαβί κλπ πρέπει να κλείσεις τουλάχιστον από την προηγούμενη αν όχι πιο πριν.Στέλνω αλλά απαντάνε μετά από πολύ ώρα και πάντα η απάντηση είναι ότι η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη
Και που λέω να κλείσω από σήμερα πχ για δύο μέρες μετά αρνούνται να το κάνουνΚατ'εμε απέχει πολύ.
Υπομονή από Σάββατο, γιατί αύριο δεν..
Δύσκολο αυτό που λες γιατί είναι η Καίτη αυτές τις μέρες, εκτός αν γίνεται της μουρλής και ατύχησες.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι, αν προσπαθείς να δεις αυθημερόν κάποια από τα βαριά ονόματα λογικό μου ακούγεται. Άμα θες καμία Ντασα Νταρια Μαβί κλπ πρέπει να κλείσεις τουλάχιστον από την προηγούμενη αν όχι πιο πριν.
——
Επίσης αναστήθηκε ο τυφώνας στο ινστα, για όποιον είχε άγχος..
Επίσης αναστήθηκε ο τυφώνας στο ινστα, για όποιον είχε άγχος..
Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε αργήσει σε ραντεβού, αν είχες ενημερώσει δεν νομίζω να σου κράτησαν κακία για αυτό.Και τα δύο, αλλά υποψιάζομαι ότι επειδή άργησα σε ένα ραντεβού πρόσφατα,με έχουν βάλει σε μαύρη λίστα
Τι να σου πω φίλε.. δεν ξέρω, συνήθως όλα τα γραφεία εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα κλείνουν δύο-τρεις μέρες πριν αρκετά εύκολα..Και που λέω να κλείσω από σήμερα πχ για δύο μέρες μετά αρνούνται να το κάνουν
Ενημέρωσα, άργησα για παραπάνω από αυτό που είπα για 5 λεπτάΌλοι μας λίγο πολύ έχουμε αργήσει σε ραντεβού, αν είχες ενημερώσει δεν νομίζω να σου κράτησαν κακία για αυτό.
αν ζητησεις διαθέσιμες δε σου λενε?Ενημέρωσα, άργησα για παραπάνω από αυτό που είπα για 5 λεπτά
Δεν ξέρω τι να σου πω, και εμένα έχει τύχει τουλάχιστον από μια φορά σχεδόν από όλα τα γραφεία, να μην ιδωθεί το μήνυμα μου σε κάποια στιγμή πανζουρλισμού, αλλά καθαρά από λάθος/ατυχια..Ενημέρωσα, άργησα για παραπάνω από αυτό που είπα για 5 λεπτά
Όχι πλέοναν ζητησεις διαθέσιμες δε σου λενε?
Σου λένε δεν έχουμε διαθέσιμες ή τρως ghosting?Όχι πλέον
Το είχαν δει τοΔεν ξέρω τι να σου πω, και εμένα έχει τύχει τουλάχιστον από μια φορά σχεδόν από όλα τα γραφεία, να μην ιδωθεί το μήνυμα μου σε κάποια στιγμή πανζουρλισμού, αλλά καθαρά από λάθος/ατυχια..
GhostingΣου λένε δεν έχουμε διαθέσιμες ή τρως ghosting?
δεν παίζεστε με τίποτα ... χαχαχαχαΕπίσης αναστήθηκε ο τυφώνας στο ινστα, για όποιον είχε άγχος..