200e ? ναι θα σας ειδοποιησουμε
Μεσα σε ενα χρονο με το σπαθι-μουνι της το εφτασε στα 200 το καυλακι. Απαγορευτικο ηταν και στα 180 οτι και να λεμε. Γενικα πανω απο 150€ την ωρα ειναι υψηλα ποσα που χανει σημαντικα στο VFM οποιαδηποτε δεν ειναι μοντελο και να γαμιεται σαν σκυλι παραλληλα.Τουλαχιστον ξερεις οτι θα γαμησεις φινα και παραμενει μουναρα η συγκεκριμενη.
Αλλα και οταν το πηγε στα 180 μια δυο φορες ακομα την ειχα γαμησει. Τωρα αντε αλλη μια ετσι αμα μου την βαρεσει και εχω φαει καμμια χοντρη φολα προσφατα να θελω να βγαλω το αχτι μου.
Παει να γινει θεσμος η αυξηση στα δυνατα κοριτσια του γραφειου. Τι να κας να κατς να μαλωεις;
Η Mavie 200 όταν την πηδαγαμε στο κέντρο πάνω στην ταράτσα δίπλα στα σεντόνια με 140 ευρώ και φώναζε lovely ...τώρα 200...ο Χριστός και η Παναγία, ο Jason τα είπε όλα...επανάληψη όταν πάνε από 140 στα 180 με την καμία...εννοείται ότι όλες έχουν πλέον φθίνουσα απόδοση...κρίμα γενικά...
Με τη λογικη σου τοτε οσες ειναι οι τοπ του γραφειου να το πανε 200 ε ?? Καλη ιδεα
Ενα καβαλημενο εσκορτακι ειναι αμα βλεπεις και ανεβαζει καθε τρεις και λιγο την τιμη , Επομενο βημα 300 ανεξαρτητη , ακολουθηστε προβατα και στα 500
Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις τιμές γιατί αντέχει η τσέπη μου, αρκεί οι υπηρεσίες που θα πάρω να είναι αντίστοιχες και όχι studio με το ζόρι.
Επειδή έχει τύχει να κάνω την κουβέντα με κάμποσες που ανέβασαν τιμή πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης και της Mavie, την οποία είχα πει κι όλας ότι δεν θα την ξανασυναντούσα αλλα αναβροχές τον Δεκαπενταύγουστο βλέπετε..
Ο κοινός παρανομαστής στις περισσότερες από τις κοπέλες που ήταν κανόνια είναι ότι τις έχουμε καραξεσκίσει και δεν αντέχουν πλέον τα 12ωρα ημερισίως.. Οπότε, λιγότερα ραντεβού για να μπορούν να κρατάνε την απόδοση, με μεγαλύτερο κόστος για τον πελάτη για να μην μπαίνουν και μέσα
Επίσης αν κάνετε τα μαθηματικά θα δείτε ότι σε πολλές τα πολύωρα ραντεβού βγαίνουν περίπου στην παλαιά τιμή. Δλδ δεν έχουμε 200χ4 ή 170χ4, αλλά μικρότερη τιμή ανα ώρα
. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να αποφύγουν να δουν 10 μαλάκες την ημέρα και να δουν 2-4 βγάζοντας περίπου τα ίδια λεφτά..
Νομίζω πχ η Mavie μου είχε πει τις προάλλες, μεταξύ πάρα πολλών άλλων, ότι τις μέρες που δουλεύει κάνει 5-6 ραντεβού μάξιμουμ, ανάλογα με το πόσες ώρες είναι, γιατί δεν την παλεύει..
Δεν υπερασπίζομαι τις αποφάσεις των κοριτσιών, απλά προσπαθώ να εξηγήσω ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι θέμα καβαλήματος..