Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.492
- Πόντοι
- 46.423
Από τη θέση που είμαι, κάτι τέτοιες όλες μικρές τις βλέπω.
Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο.
Υπάρχουν 65άρηδες που βάζουν κάτω 20άρηδες.
Από τη θέση που είμαι, κάτι τέτοιες όλες μικρές τις βλέπω.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!Ειμαι ηδη σε διακοπες φιλε.....απο χθες κ για 2 εβδομαδες. Η θαλασσα μου ανοιγει την ορεξη! Δεν φταιω εγω! Απλα χθες πρωτη μερα προσαρμογης στη θαλασσα, ειπα να μην το παρακανω!!
Μου το 'χει πει και ένα κορίτσι από εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν πρέπει να την πιστέψω...Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο.
Υπάρχουν 65άρηδες που βάζουν κάτω 20άρηδες.
Eμενα ενα κοριτσι του γραφειου μου ανεφερε ουι εχε πελατη ακόμα μεγαλυτερης ηλικιας που μόνο γλείφει.Μου το 'χει πει και ένα κορίτσι από εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν πρέπει να την πιστέψω...
Ε ρε που θα καταντήσουμε!!Eμενα ενα κοριτσι του γραφειου μου ανεφερε ουι εχε πελατη ακόμα μεγαλυτερης ηλικιας που μόνο γλείφει.
Eμενα ενα κοριτσι του γραφειου μου ανεφερε ουι εχε πελατη ακόμα μεγαλυτερης ηλικιας που μόνο γλείφει.
Μπορει , διοτι αν καταλαβα καλα ο τυπος είναι και επωνυμος, οχι ελληνας, μελος ή πρωην μελος του ευρω κυνοβουλίου
Αυτός ...
Μπορει , διοτι αν καταλαβα καλα ο τυπος είναι και επωνυμος, οχι ελληνας, μελος ή πρωην μελος του ευρω κυνοβουλίου
στειλε στον κύριο χορνυ μας αυτό...
... θα καταλάβει
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω πληροφορίες για την Julia, επειδή δεν κατάλαβα από την κριτική σου.
Είναι όμορφη αλλά δεν σου έκατσε ???
τι δεν καταλαβες ?Εγώ θέλω να σε ρωτήσω πληροφορίες για την Julia, επειδή δεν κατάλαβα από την κριτική σου.
Είναι όμορφη αλλά δεν σου έκατσε ???
εδω εσυ δε βγαζεις ακρη σε ξεκαθαρη οθονη ΚΑΙ βιδεοζ κυριε χορνυ μας.Λάθος ἄτομο ρωτᾶς: πρῶτον δέ θά βγάλης ἄκρη, δεύτερον, ἔχετε διαφορετικά γοῦστα οὕτως ἤ ἄλλως
Εμενα όταν με κάνουν ignore,ένα μήνα με ποτό και ξενύχτι είμαι,μεχρι να το ξεπερασωεδω εσυ δε βγαζεις ακρη σε ξεκαθαρη οθονη ΚΑΙ βιδεοζ κυριε χορνυ μας.
α ξεχασα... ειμαι σε ιγνορ και δε μπορεις να δεις τι γραφω απο χθες
εγώ στεναχωρέθηκα, έπεσα σε κατάθλιψηΕμενα όταν με κάνουν ignore,ένα μήνα με ποτό και ξενύχτι είμαι,μεχρι να το ξεπερασω
Μην το περνάς μόνος σου αυτό. Θα παθεις τίποτα. Θα έρθω να σε βοηθήσω. Πάρε και μια ποικιλια για 4 άτομα,θα σταθώ εγώ δίπλα σου φίλε.εγώ στεναχωρέθηκα, έπεσα σε κατάθλιψη
Μην το περνάς μόνος σου αυτό. Θα παθεις τίποτα. Θα έρθω να σε βοηθήσω. Πάρε και μια ποικιλια για 4 άτομα,θα σταθώ εγώ δίπλα σου φίλε.